PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne, jer ova ološ od policije kači raji random prijave. Jedva će dočekat. Prošli derbi na grbavici kod mosta kod EP pumpe ide grupica naših (nisu članovi grupe) sa par stranaca i pjevaju, kornjače ih iz čista mira sabile uz kontejnere i svu ostalu raju uključujući djevojke i djecu rastjerale prijeteći pendrecima. To su zvijeri žedne krvi i ne biraju.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 11 apr 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
hehe gledaj e-huligana. eee svasta

- MocMahale444
Sariel psujes i ti i 90% teme, nemoj tisra.
Ko kaze da nije psovao a aktivan je na temi laže.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Medikament
- Kontakt:
ma sariel je majevički jazavac, klošarčić neki sa sela vjeruj miMocMahale444 je napisao/la:Sariel psujes i ti i 90% teme, nemoj tisra.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Nakon onog zadnjeg derbija na Grbavici, MUP je jednostavno morao da povuce ovakve mjere. Sto se tice broja ulaznica za pitare svake godine ista prica, svake godine se prave pametni, hiljadu puta receno nas stadion nasa pravila. Kad cete skontati da nikad necete dobiti cijeli sjever, prvo iz rusilackih razloga a onda i sigurnosnih.
Porediti Kosevo i Grbavicu je nebo i zemlja, jedan stadion od drugog je veci, ima vise mjesta, nije skuceno za SIGURNOST i zahtjeve MUP-a. Prilaz jednom, prilaz drugom stadionu, prostor na tribini, BLIZINA tribina i mogucnost za sukob navijaca...itd.
Pitari za vam treba crtati ? ... MUP - SIGURNOST pa tek onda degenerici na tribinama (na obje strane).
Porediti Kosevo i Grbavicu je nebo i zemlja, jedan stadion od drugog je veci, ima vise mjesta, nije skuceno za SIGURNOST i zahtjeve MUP-a. Prilaz jednom, prilaz drugom stadionu, prostor na tribini, BLIZINA tribina i mogucnost za sukob navijaca...itd.
Pitari za vam treba crtati ? ... MUP - SIGURNOST pa tek onda degenerici na tribinama (na obje strane).
- Zeljeznicar -
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Cudan razvoj situacije na ovoj temi...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
druze clanove porodice? majke sestre? mrtve?MocMahale444 je napisao/la:Sariel psujes i ti i 90% teme, nemoj tisra.
daj nemoj zajebavat. mojapsovka je sastavni dio recenice, ako neko nije skonto dosad ukidam i nju...
ma misli mne ukidam tako pricam i gotovo
a i vulgaran je plaho te majmune,te govedo te psovke,,sta da se radi...
cccc cuj mrtve povat,dragi neandertalac, koliko mozes puknut
gas gas
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jesi ti fakat za voucherizaciju?BijelaCokolada je napisao/la:Pa zar nije najlakse to uraditi sa uzimanjem podataka da bi iste kasnije sankcionisao ako budu pravili probleme?Evander je napisao/la:Zar nije lakse policiji da pokupi po pedestak usijanih glava sa ovje strane, a znaju svakog takvog sigurno, nego da maltretiraju ostalu normalnu raju?Stroj1946 je napisao/la:[emoji106]
Koliko od vas bi bacilo kamen, baklju ili bilo sta, medju skupinu navijaca, gdje znate da vam se nalaze i jarani i rodbina?
Fuj sta smo postali.
Zelis da te registruju kad budes isao na tekme?
Sariela sam baš gotivio dok se nije prodao komšijama, sad nažalost mijenjamo politiku prema njemuMocMahale444 je napisao/la:Sariel psujes i ti i 90% teme, nemoj tisra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sta pricate vi ba?
kakvo prodavanje, ako nista jedno je konstanta ja **** samo zelju i sarajvo ...
al volio bi pivu popit sa chinagliom neandertalcom i tobejarabi,eto pravilno sam rasporedio
kakvo prodavanje, ako nista jedno je konstanta ja **** samo zelju i sarajvo ...
al volio bi pivu popit sa chinagliom neandertalcom i tobejarabi,eto pravilno sam rasporedio
Evo i zvanicno, sto ste trazili to ste i dobili. Virtual, Neandertalac i ini, vidite da uprava ipak slusa sta mi navijaci zelimo.
Sad je na vama.
Ako zelite da dodjete na Kosevo, znate sta vam je ciniti.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Sad je na vama.
Evander je napisao/la:Evo i zvanicno, sto ste trazili to ste i dobili. Virtual, Neandertalac i ini, vidite da uprava ipak slusa sta mi navijaci zelimo.
Sad je na vama.
bez uvrede...pa oni ne hodaju po utakmicama,
Meee beee meeee
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Poslusase navijace malezijci, jel vam vokri picici? 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A smijali su se ovome kad sam pominjao prije par dana.
Eh napokon sad je ovo posteno,necemo vise kmecati

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MocMahale444
Sad bi citirao jednog pitara ali jok.Virtu4l je napisao/la:Sariela sam baš gotivio dok se nije prodao komšijama, sad nažalost mijenjamo politiku prema njemuMocMahale444 je napisao/la:Sariel psujes i ti i 90% teme, nemoj tisra.
Sta ocekivati od njega kad je napravio dupli acc da im se ulizuje i poveo samketa na pogresan put ili je ovaj njega. Nije bitno na krivom su putu, moja poruka za njega bi bila.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
ne kradi bojni pokličLakoste je napisao/la:Meee beee meeee
beeeeeee, eh to je vec vjerodostojnije...
jeko ba napravio dupli akaunt???MocMahale444 je napisao/la:Sad bi citirao jednog pitara ali jok.Virtu4l je napisao/la:Sariela sam baš gotivio dok se nije prodao komšijama, sad nažalost mijenjamo politiku prema njemuMocMahale444 je napisao/la:Sariel psujes i ti i 90% teme, nemoj tisra.
Sta ocekivati od njega kad je napravio dupli acc da im se ulizuje i poveo samketa na pogresan put ili je ovaj njega. Nije bitno na krivom su putu, moja poruka za njega bi bila.
ja?
nadam se da ne mislis na mene?= mene je nemoguce kopirat
i zna se , za razliku od mnogih licimura koji imaju duple akaunte i na raznim forumima razne tetkice glume..
p.s tu lastavicu sam kompelt sa biblotekom procitao do 6 osnovne daj nesto teze
Sariele zabio si nam nož u srce/leđa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.