Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Ja sam ovo ugasio nakon pola sata
Dok ne ode konobar necu ih gledat.
Big
Black
Cock

Black
Cock

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
oj ekipe mati mila, joj kakvu bi madrid dominaciju imao samo da je pero malo vise nalozen na fudbal a ne marketing
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Gdje se sjeti Cupe?cipiripi je napisao/la:Nevezano za aktuelne događaje u Realu, može li mi samo neko reći kakav je igrač bio Ivan Campo?
Baš me nešto zanima jer se ne sjećam najbolje tog perioda. Znam da je igrao na DM i da je u dva navrata bio u Realu pa kasnije i u Boltonu.
Treba mi info, pa ako se neko sjeća, neka javi.
Radilica. Igrac od zadatka. Dobar u igri glavom, i u odbranbenim duelima i u prekidima. Koliko se sjecam najveca mana mu je bila sto je bio poprilicno spor.
U Madridu postao visak nakon osvajanja LP, onda je otisao u Bolton ili u neki drugi engleski klub pa u Bolton, nebitno. Sjecam se jer je u taj vakat na BHT-u Bolton bio live svake druge sedmice
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
argentarium80
- Kontakt:
Ma Gravesen je bio dobar u Evertonu, u Spaniji je izjavio da je to liga za pič...ce.
.A Campo je bio odlican igrac.
Kad sam se vec tuspasio, i opet se s oprostenjem javljam, samo da se prisjetim uzivancije pracenja Reala i one zlatne ekipe koja je pisala historiju u CL: Casillas, Hierro, Karanka, Carlos, Campos, Makelele, Figo, Morientes, Raul i meni najdrazi igrac svih vremena: neponovljivi Zizou.
Tad za Barcelonu nisam znao ni ko igra. Jedino sam ih upratio kad im je Ronaldinho dosao. Tad je bilo zanimljivo pratiti el classice.
Kako se zvao onaj RB igrac? Bas iz ove generacije. A jest me i nervirao covjek to nije humano.
I kad se sjetim Soldada kao rusitelja Raulovih rekorda u omladinskim kategorijama... Skroz je drugacije ispao nego sto sam ocekivao. Pardon, na Portilla sam mislio. Pojma nemam sta je s njim.
Tad za Barcelonu nisam znao ni ko igra. Jedino sam ih upratio kad im je Ronaldinho dosao. Tad je bilo zanimljivo pratiti el classice.
Kako se zvao onaj RB igrac? Bas iz ove generacije. A jest me i nervirao covjek to nije humano.
I kad se sjetim Soldada kao rusitelja Raulovih rekorda u omladinskim kategorijama... Skroz je drugacije ispao nego sto sam ocekivao. Pardon, na Portilla sam mislio. Pojma nemam sta je s njim.
salgado desni bekSepterra je napisao/la:Kad sam se vec tuspasio, i opet se s oprostenjem javljam, samo da se prisjetim uzivancije pracenja Reala i one zlatne ekipe koja je pisala historiju u CL: Casillas, Hierro, Karanka, Carlos, Campos, Makelele, Figo, Morientes, Raul i meni najdrazi igrac svih vremena: neponovljivi Zizou.
to je bila ekipa, i tad se igrao fudbal
makelele..guti
navodno real zainteresovan bio za mahreza medjutim ovaj ne zeli da bude na klupi i ulazi kao zamjena.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Pise se o Conteu kao mogucem novom treneru.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Do novog izbora predsjednika 2017 moguce da se i takve nebulozne stvari dese.
Ako ce mijenjati Rafaela daj Mourinha ili ostavi debelog nek uprska do kraja..
Ako ce mijenjati Rafaela daj Mourinha ili ostavi debelog nek uprska do kraja..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Koliko god ne volio Mourinha, realno je on trenutno najbolje rjesenje.
Benitez je po meni i dalje odlican strucnjak ali nije za Real jer nije tip trenera koji ima odlican odnos sa igracima i neko sa kim oni mogu biti 'na ti' (kao Ancelotti). Kad nemas vrhunski odnos s igracima ovog levela (a pogotovo ako su ove Realove picke u pitanju) onda teze dobijas njihov respekt i jako tesko je do njih doprijeti u vidu motivacije, trke i taktickih zamisli.
Mourinho je neko ko ima bolji odnos sa igracima i dokazano zna da kontrolise razne karaktere u svlacionici jer je ogroman autoritet i snazan karakter, sto moras biti da bi vodio tim preplacenih picki i iz njih izvlacio najbolje.
Mi smo svakako u qrcu dok Perezu i Ronaldu napokon ne vidimo ledja, ali ako bi neko ovaj trenutni cirkus mogao ustrojiti, onda je to Portugalac.
Hint: Fuck Mourinho.
Benitez je po meni i dalje odlican strucnjak ali nije za Real jer nije tip trenera koji ima odlican odnos sa igracima i neko sa kim oni mogu biti 'na ti' (kao Ancelotti). Kad nemas vrhunski odnos s igracima ovog levela (a pogotovo ako su ove Realove picke u pitanju) onda teze dobijas njihov respekt i jako tesko je do njih doprijeti u vidu motivacije, trke i taktickih zamisli.
Mourinho je neko ko ima bolji odnos sa igracima i dokazano zna da kontrolise razne karaktere u svlacionici jer je ogroman autoritet i snazan karakter, sto moras biti da bi vodio tim preplacenih picki i iz njih izvlacio najbolje.
Mi smo svakako u qrcu dok Perezu i Ronaldu napokon ne vidimo ledja, ali ako bi neko ovaj trenutni cirkus mogao ustrojiti, onda je to Portugalac.
Hint: Fuck Mourinho.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
isti onaj murinjo koji je ratovao sa svima haman u madridu i svlacionicu podijelio na 2 dijela ??
samo mu se arbeloa raduje
samo mu se arbeloa raduje
Po koji nam se put otvara prilika za primaknuti se Barceloni i Atleticu, ali debela spodoba to ne zna nikako iskoristiti.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Isco i James na klupu.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Oj Pepe glupane.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.