Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Poslije Fatmira!BelminM23 je napisao/la:Najveći u Bošnjaka.
Mislim da je covjek iz Tuzle, tako da je nemoguce da poznaje Edina. Sumnjam da je zivio Sa pa doselio u Tz. Tu pricu u vezi taksiste je, koliko se sjecam, i sam Edin demantovao.JavierBosnia je napisao/la:Nije to seljastvo, sam sam pisao jedan tekst, smirivao vruce glave, ali dzaba. 10.000-15.000 ljudi vidi moje objave. Tesko je sada pametno pricati sta
A taj gore sto je sa 20KM docekao bajram i nesto krivi Edina, kaze da ga poznaje 90%. A onda u prvoj rečenici kaze vezano za kacenje za tramvaj i za taksistu, a nista od toga nije tacno. Eto koliko ga zna
Inace, tekst je nigdje veze.
Izgubili od Kipra, piše se o tome kao da je najveći problem ove napacene države.Derdiyok je napisao/la:Haha
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Joj glupana majko mila
- Juventinisimo
- Kontakt:
21 vijek ili ti stoljece..svako ima pravo i moze da pise sta god pozeli..
Zaboravite Dzeku i Pjanica..fokusirajte se na vrlog selektora...on je problem..taktikom nam ubije nasa dva najbolja igraca..u startu igramo sa devetoricom..jos kad napravi manevar sa Vedom..protivnickog selektora bude sramota..on bi izveo svoja 2-3 igraca, samo radi fair playa..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
51...
Najveći!
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
High je napisao/la:Džeko je veći i od Teletovića i od ostalih kvazipatriota. Trebamo ga patentirati, kao što su patentirani Batman, Spiderman i Vesna Mimica.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vjerujem da može doći i do stotke, za to je potrebno da odradi još jedan kvalifikacijski ciklus plus pokoja prijateljska i eto stotke
Racunaj i 4 na Mundijalu.Raonffa je napisao/la:Uskoro bi trebao stići Spahića po broju odigranih utakmica za repku, trenutno ih Edin ima 87, dok je Spahić nastupao 94 puta za naš tim.
Vjerujem da može doći i do stotke, za to je potrebno da odradi još jedan kvalifikacijski ciklus plus pokoja prijateljska i eto stotke
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Stidljivo sam htio napisati da vjerujem da će do kraja godine prebaciti broj 90 i da bi za godinu dana već mogao prestići Spahića, al' naumpade mi Meša...Sabinho je napisao/la:Racunaj i 4 na Mundijalu.Raonffa je napisao/la:Uskoro bi trebao stići Spahića po broju odigranih utakmica za repku, trenutno ih Edin ima 87, dok je Spahić nastupao 94 puta za naš tim.
Vjerujem da može doći i do stotke, za to je potrebno da odradi još jedan kvalifikacijski ciklus plus pokoja prijateljska i eto stotkeIspadamo u osmini finala od Ugande.
Edit: Odmarat će u zadnjoj tekmi grupne faze protiv Čilea, pošto ćemo već obezbijediti prolaz dalje, tako da će skupiti samo tri nastupa na predstojećem Svjetckom u Rusiji
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, Amarinho, ANamelessGhoul, Anoniman, Anpa, antetokounmpo, aqarius, AzRimiRzA, bavarian_bk, Beli98, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, D97, Daduli, darker10, DeeWa, denza, DoktorXabaras, DUVNO1921, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, General505, gigglessmoke, GrbavicaHrammm, greenwood, guillermo, Hafiz00, Hajdeee, haklamas, Hardzavi, HariTz, invincible1921, itatabisine, J1897, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, kakarut, Kapetan, Kaunas, KimJongEsmer, komax, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, MaroonBjelave, mexy_whites, Micron, miguelramos, MokraKifla, moreno123, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, Neznam55, NisamIsmirMirvic, Pact1921, Pensioner26, Plavamamba, PointBlank, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, rio_Ferdy88, rishovski, rukometubih23, safun79, Shevko, Sheyi, signalidunapark, skoJaa, Slobodas, Smaja, StevieG8, tale07, TefalTava, THEC, Trikolor, unavita, Vaya, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wolffire, Yucca, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg, Zglavkar i 935 gostiju.