FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 12 avg 2011, 15:53

Oko proracuna,kako ce biti uracunati i prihodi od transfera ,kad se ne zna kakvi i koliko ce biti transfera,valjda grijesim,nemam pojma oko toga pa ne bih htio da se mijesam puno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 avg 2011, 15:53

A je li neko upućen koliko dobijemo od sponzora novca tokom jedne sezone ? Bar približno...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 avg 2011, 15:58

Omar500 je napisao/la:A je li neko upućen koliko dobijemo od sponzora novca tokom jedne sezone ? Bar približno...
Jedna reklama na istoku je 1250 KM ja mislim tu negdje e sad skontaj, mislim da je tako

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 avg 2011, 15:58

Mene zanima šta li se podrazumjevalo pod onim "ozbiljnim razgovorom" između Nyeme i Amara...

Trebalo ga je možda malo ukoriti... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 12 avg 2011, 16:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Održana press konferencija na ''Grbavici''

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/od ... grbavici-0" onclick="window.open(this.href);return false;

U međuvremenu smo odigrali prijateljski susret s Radnikom u Hadžićima gdje smo isprobali neke nove taktičke varijante što ne znači da ćemo sutra igrati u novoj formaciji mada će promjena u ekipi sigurno biti'', završio je Osim. ;)
Ovo ko je pisao nije dobro napisao ili pak nije dobro cuo Amara. Oko proracuna, mislim da su u isti uracunati i prihodi od transfera.
A šta je onda rekao Amar? Šta je tačno ?
Osim - drugo ime za Želju !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 12 avg 2011, 16:14

Nisam dugo pisao na temi voljenog kluba,barem ne neki opsirniji post,pa mislim da je vrijeme.
Prvo za Viscu,ja mislim da je puni pogodak njegova prodaja,prvo pomangupisao se Osim to ne trpi i nema igranja,a uboli smo finu svotu novca za njega,sljedece godine bi nam otisao za dzabe i gdje smo bili nigdje.Budimo realni i dika je da se neki igrac Zelje proda u inostranstvo i to za dobru paru,jel nasa lika je najmanji stadium profesionalne lige,danas sutra da Celik,Travnik(lupam) ispadnu iz nje pa da se vuku u prvoj ligi igraci bi igrali za minimalne pare a jos bi morali imati neki posao sa strane to je nasa realnost.
Druga stvar je bezveze napadanje Zubanovica,prvo covjek je Zeljin as,slavimo "njegov" dan,a uradio je i ovdje pozitivno za Zelju legle su pare,koje sljedece godine ne bi legle.
Treca stvar i najbitnija,svi mi nesto hocemo makreting,evropskog Zelju,a pogledaj nas kakvi smo,5 dana traju akcije na jugu dodje 7,8 momaka i ono djeca ako dodju,dok neki ovdje sa balkona gledaju kako se radi ili prodju autom pa vide.Pa ajmo se mi aktivirati pokazat tu volju,sto nije doslo 100 momaka,ima ovdje na forumu sve menageri i treneri sve znaju,ja nisam iz Sa ali ne bi me masila ni jedna akcija gore da jesam.Toliko o nama ,a hocemo cudo od marketinga.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 avg 2011, 16:16

LudLo 4 je napisao/la:Nisam dugo pisao na temi voljenog kluba,barem ne neki opsirniji post,pa mislim da je vrijeme.
Prvo za Viscu,ja mislim da je puni pogodak njegova prodaja,prvo pomangupisao se Osim to ne trpi i nema igranja,a uboli smo finu svotu novca za njega,sljedece godine bi nam otisao za dzabe i gdje smo bili nigdje.Budimo realni i dika je da se neki igrac Zelje proda u inostranstvo i to za dobru paru,jel nasa lika je najmanji stadium profesionalne lige,danas sutra da Celik,Travnik(lupam) ispadnu iz nje pa da se vuku u prvoj ligi igraci bi igrali za minimalne pare a jos bi morali imati neki posao sa strane to je nasa realnost.
Druga stvar je bezveze napadanje Zubanovica,prvo covjek je Zeljin as,slavimo "njegov" dan,a uradio je i ovdje pozitivno za Zelju legle su pare,koje sljedece godine ne bi legle.
Treca stvar i najbitnija,svi mi nesto hocemo makreting,evropskog Zelju,a pogledaj nas kakvi smo,5 dana traju akcije na jugu dodje 7,8 momaka i ono djeca ako dodju,dok neki ovdje sa balkona gledaju kako se radi ili prodju autom pa vide.Pa ajmo se mi aktivirati pokazat tu volju,sto nije doslo 100 momaka,ima ovdje na forumu sve menageri i treneri sve znaju,ja nisam iz Sa ali ne bi me masila ni jedna akcija gore da jesam.Toliko o nama ,a hocemo cudo od marketinga.
Slažem se sa svim, pogotovo boldiranim ;)

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 12 avg 2011, 16:31

Edin Višća jedan od nas:

"Bilo mi je lijepo na Grbavici. Ponosan sam što sam nosio dres Želje i što je na kraju klub zaradio mojim transferom. Saigračima i svim navijačima želim mnogo sreće u narednoj sezoni i da osvoje duplu krunu".
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 avg 2011, 16:34

Visca nek' ti je sa srecom i ako bog da da te sto prije vidimo u dresu reprezentacije i Galate!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 12 avg 2011, 16:36

Ne bih moglo biti bolje.. Visca nije pruzio ni jednu dobru partiju od nove godine + sto ne bih igrao + sto smo zaradili 400.000 eurica
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 avg 2011, 16:46

na stadionu se jos radi ko god hoce moze doci
treba nam jos momaka jer ovih 15 naestak sto su tu vise nemaju snage, nek se malo aktiviraju i ovi sa foruma da dodju i pomognu ccc
znam da ce neko pitat sto i ja nisam dole, bio sam dosad neam vise snage jbga...

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 12 avg 2011, 17:00

jug-onostalgicar je napisao/la:na stadionu se jos radi ko god hoce moze doci
treba nam jos momaka jer ovih 15 naestak sto su tu vise nemaju snage, nek se malo aktiviraju i ovi sa foruma da dodju i pomognu ccc
znam da ce neko pitat sto i ja nisam dole, bio sam dosad neam vise snage jbga...
Radovi su svaki dan?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

zeljoale
Kontakt:

Post Postao/la zeljoale » 12 avg 2011, 17:05

Nova taktika Amara Osima ce pomesti sve klubove lige ! ;)

el-ninh0
Kontakt:

Post Postao/la el-ninh0 » 12 avg 2011, 17:12

Baš ćemo vidjeti, Željo i Sarajevo su ove godine podjednaki i po meni su najveći konkurenti za osvajača titule prvaka, jer glavni grad zaslužuje prvaka ! 8-)
Volim te Sarajevo!

I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

zeljoale
Kontakt:

Post Postao/la zeljoale » 12 avg 2011, 17:20

Kako staviti sliku ljudi ?

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 avg 2011, 17:20

Sretno Višća.
Bilo ih je koji su napadali mladog Višću, a kakav je igrač pokazao je i ovaj transfer. Vjerujte da niko za lošeg igrača neće istresti 4 stoje eurića. Nadam se da će Višća vrlo brzo napredovati i pokazati sav svoj potencijal i da će repka od njega imati koristi. Ukoliko se moje prognoze ne ostvare uvijek može igrati u našoj ligi i nadam se ponovo kod nas.

Pitari su bili presretni kada su kapitena Džakmića složili za 140 000 eura, kako bi preživjeli.

Ipak je Višća bio naš ŠĆAVI.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 12 avg 2011, 17:24

zeljoale je napisao/la:Kako staviti sliku ljudi ?
kliknes gore na profil/postavke i onda opet klikni na profil i sa strane ce ti se pojaviti avatar i tu odaberes sliku
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

zeljoale
Kontakt:

Post Postao/la zeljoale » 12 avg 2011, 17:25

Kako staviti sliku ? Recite plssss .

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 avg 2011, 17:28

zeljoale je napisao/la:Kako staviti sliku ? Recite plssss .
Jesi li skontao!? :D

Ili ti trebaju dodatna pojašnjenja...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 avg 2011, 17:30

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:na stadionu se jos radi ko god hoce moze doci
Radovi su svaki dan?
sutra nece biti jer je tekma
ostalo je jos dosta radova i nece se moc odradit do sutra zato ce bit jos akcija :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 37 gostiju.