Presidente

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Nije dovoljno samo postaviti novog trenera i ocekivati da potece med i mlijeko. Problemi Reala nisu bili samo Rafa.geoxx je napisao/la:Rafa nije radio bas dobro al mi ga malo zao. Za njega vrijedi ko i za svakog a to je nedostatak slobode i tesko je djelovati efikasno u tim uvjetima.
Samo sto su drugi docekali kraj prve sezone.
Donekle sam ocekivao ovakav rasplet sa Zidaneom. Da li cemo i mi dobiti naseg Guardiolu, bas tesko.![]()
Zidane je u dobroj poziciji, jer i u slucaju zero tituli sto je dakako najizglednije nece popiti kritike. Nisam siguran da ce to biti dovoljno da izbjegne otkaz.![]()
Kako god, sretno mu i ako nista, atmosfera u ekipi bi trebala biti na nivou. Jer ono, Zizou je Zizou
Veliki protesti ispred Santiago Bernabeua nakon otkaza Beniteza. Policija svim silama pokušava rastjerati nezadovoljne navijače Barcelone, At. Madrida, Villareala...
Blackmailer Benzema ima tek 28 godina, i čisto sumnjam da će baš njega otjerati jer i ove sezone igra dosta dobro.Možda su vece šanse za odlazak Ronalda nego Benzeme.Mozambik je napisao/la:Ronaldo ce vjerujem sam otici na kraju sezone, Bejla niko osim Pere ne moze otjerati i to je glavni problem, on je rak rana ove ekipe i dok je on tu Realu se ne pise dobro.
Nema tu previse igraca za otjerat. Arbeloa, Pepe, eventualno Ronaldo i mozda Benzema. Sve ostalo su mladi igraci koji tek ulaze u svoje najbolje fudbalske godine, ukljucujuci i Bejla nazalost.
Ep 6589Raul_64 je napisao/la:Sila se budi tbt
[youtube][/youtube]rio_Ferdy88 je napisao/la:Ep 6589Raul_64 je napisao/la:Sila se budi tbt
Svi odlaze on sotajeMozambik je napisao/la:
Presidente![]()
![]()
![]()
Imao je Guardiola veliku opoziciju u uoravi Barcelone koju je usutio na najbolji moguci nacin. Mislim da je Perezov uticaj prije svega vidljiv u transferima, nego u odabiru igraca za utakmicu. Ovako je vec na udaru navijaca, ne vjerujem da ce se vise zayebavati... Uostalom, i ovaj potez sa Zidaneom je nesto sto niko nije ocekivao. Ja sam licno ocekivao Josea s obzirom da se to uklapa u Perezovu viziju... Ko zna, mozda se covjek mijenja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Razlika između njih dvojice na početku je to što je Pep dobio odriješene ruke, a Zizu ipak ima gazdu iznad sebe čije odluke mora poštovati, makar one bile direktno uplitanje u njegov posao, što mu je omiljena aktivnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.