Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Madafaka
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Madafaka » 18 nov 2009, 23:50

dino-92 je napisao/la:
blues je napisao/la:
Madafaka je napisao/la: ima
Nema :S
8 grupa po 2 prva = 16
7 grupa po 2 prva = 14 + polska i ukrajina = 16 ;)
ukupno 9 grupa,prvi idu direktno,najbolji drugi takodjer,8 igra baraž(4 prolaze)+domacini Poljska i Ukrajina =16

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 nov 2009, 23:50

fabio je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Mnogi su mi ovde izvukli zivac kao oni neki selektori kuratori oni sve znaju ko je kako igrao,kako se igrac ponasao ovo ono

GDJE VI IGRATE?! U QURCU IGRATE ZATO NEMOJTE SE PRAVITI PAMETNI I SRATI PO IGRACIMA

Mnogi su podbacili,neki su super odigrali borili se pa sta bilo i proslo oni su ti koji su dosli do baraza EJ PRVI PUT IGRAMO BARAZ PA STA HOCETE VI STRUCNJACI,BUDITE ZAHVALNI STO SMO I BARAZ IMALI PRILIKU VIDJETI U OVAKVOJ ZEMLJI GDJE LJUDI NEMAJU NORMALAN ZIVOT

Neki se cude sto su Slovenci prosli?!Borili se ljudi nisu imali rata,narod im negladuje,nepati imaju sve,predsjedavali evropskom unijom i hiljade kojekakvih sranja.

Pozdravljam svoje prijatelje na ovom forumu one koji me smatraju prijateljem i normalnom osobom,naravno pozdrav i za one koji su dobri i razumljivi ljudi.

A nekima preporucujem skolu za trenera mozda odvedete BIH na svjetsko ili evropsko,mozda jednog dana budete vodili Barcelonu,Milan,Man Utd do titule Prvaka evrope..

TRENERI SVIH TRENERA!
ajde nepamutuj tu za slovence,,imali su jako puno srece u prvoj tekmi sta su Rusi sve promasili moglo je biti 5 komada.....ljudi imaj upravo da kazu sta zele,uvijek se nadje pojedinac i kriticar,,ja sam zadovoljan jer EURO je nas 2 cemo biti u grupi najmanje,,a tamo nema baraza....A ti isto smanji tenzije glupostima tim vodili Barcu o Man.und,,,.HAJMO BOSNA PONOSNI SMO NA TEBE IAKO NISI USPIJELA AL BICE BOLJE!!!!!!!!!
Koji si ti kriticar sta ti imas meni da pricas i pametujes tu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 nov 2009, 23:51

daj Boze da vise dobijemo laksu grupu,uvijek ove majmune spance,daj neke sa kojima se mozemo borit za prvo mjesto :x :x :x
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 nov 2009, 23:51

Tarik14 je napisao/la:Reprezentaciju Portugala nismo svatili dovoljno ozbiljno, zato smo izgubili. Sudija nije kriv.
djelimicno se slazem s tobom(prvi put u historiji).nismo imali onog zara kao prije nesto nam je falilo ne znam sta.
al ipak sudija snosi dio odgovornosti,igru je pouno puno sjeckao,crveni dat na glup nacin itd.
al zivot ide dalje
Bog nas nije sad pogledao mozda nas Pogleda u sljedecim kvalifikacijama
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 18 nov 2009, 23:52

DinoTM je napisao/la:
blues je napisao/la:
Madafaka je napisao/la: ima
Nema :S
8 grupa po 2 prva = 16
Zar ne igraju 24 repke na iducem? Ili je to onaj poslije tog.
Ima baraz, 2 domacina, 9 pobjednika grupa, 1 najbolji drugoplasirani i 4 iz baraza.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 nov 2009, 23:52

Hasagic - klasa, izvukao je nekoliko odbrana za koje sam vec halalio u golu. Neznam kakav je Begovic ali ako Hasagica postede ozljede definitivno je prvi izbor
Pandza - stvarno covjek nije za prvi tim ali nismo imali drugog izbora
Nadarevic - uobicajeno jak I pouzdan ali nemoze ni on sve sam
Jahic - dobar, zna nekad da ga pacerski prodju ali sve u svemu moze odraditi zadatak
Ibricic - I dalje ne znam zasto je Ibricic u stratnoj postavi. Mislim da nije ni za klupe. Em sto je spor em sto jednostavno ne zna sta ce sa loptom.
Salihovic - borben ali danas neprecizan sa pasovima. Sva ubacivanja su mu Portugalci cistili. Ocito je na pogresnoj poziciji
Medunjanin - kao sto neko rece nesiguran I izgubljen ali nije imao nekih znacajnijih gresaka. Ocito je da treba jos da se uhoda u ovaj tim prije nego budemo imali koristi od njega
Pjanic - meni danas jedan od najboljih na terenu I jedini koji mi je davao nadu. Imao par gresaka ali nebitnih
Ibisevic - je li ovaj covjek uopste igrao danas. Zaista zelim sve najbolje Vedi ali nije ni pola igraca kakav je bio prosle godine.
Bajramovic - ima snagu I kvalitetu da odradi posao ali ne I izdrzljivost za kompletnu utakmicu. Kasnio je kad smo primili gol iako je odbrana vec bila pocjepana.
Dzeko – vukao tamo I gdje se nije moglo povuci. Stadardno opak ali nije bilo Misketa da mu podturi pas.
Muslimovic - Definitivno za prve postave. Izuzetno opasan u napadu a ako ne kao treci napadac onda definitivno umjesto Vede .
Berberovic - prekratko I prekasno igrao za bilo kakav ucinak.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 23:53

Francuska .........aj kradje....pored igranja rukom Henry jos ofsjd........................vau FIFA platini mars u pm i vas fudbal takav,

Blatter papak jedan........ebem ti sve zivo dide jedan dabogda umro do SP pa neces gledati RONALDA I MESSIA HENRY NA NJEM

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 18 nov 2009, 23:53

hooligan_SA je napisao/la:
tax je napisao/la:treba se realno igrati na kosevu ali ne pljujte po zenici
mi smo sebe pobjedili euforija kite **** a sad????????????????????
mi smo goli prosjek u rangu sa norveska belgija finska
Trebalo je do sada igrati u Zenici, jer su igraci to zeljeli. Za sljedeci ciklus treba nadograditi 2 tribine na Grbavici, i imacemo pravi pakao od stadiona. Atmosfera danas je podlegla nervozi, a tako je uvijek bilo u zemljama bivse Jugoslavije, otkada znam za sebe.
ma poserem se vise i na te paklove od stadiona u zenici vas ceka pakao blalalala na grbavici blalala
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 nov 2009, 23:53

Ne mogu vjerovati da su se Slovenci plasirali a ne mi. Ja sam samo molio da izbjenemo Rusiju i , i na kraju ispadoše od najlošijih. Sretno Slovencima.

Hvala Zmajevima za sve, ko je protiv nekoga igrača u ove dvije utakmice nije normalan. Portugal tehnički potkovaniji. Bez Misketa smo bez veze. Miralem jak u 1 poluvremenu, u drugom se izgubi. Haris onako. Kako god da bilo sve je od Boga, i hvala Mu za sve. Hvala Mu što smo ikako ovako daleko došli. Sa ovom ekipom i dok sazrije Miralem, Edin ode u veći klub, BiH može biti pravi hit ako Bog da u ovim EP kvalifkacijama. Nisu ni oni daleko, strpljenje je važno. Najjači čovjek je onaj ko u svojoj ljutnji ostane miran. Portugal jači, i skupo su nas koštale one prečke i stativa u Lisabonu. Previše se psuje, fuj.

Rosseti odradio taktički za Fifu. Na sredini terena kao djeli nama loptu, a počnemo akciju prekida je on. Sramotno izdanje od njega. Simuliranje žestoko kada je sudija bio pogođen. Nisu ga Zip upaljačem gađali već običnim od 50 feninga. :roll:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 nov 2009, 23:53

opet kazem Rosetti nas je yebo i to fino

ne mogu skontat nikako da je Slovenija otisla na Mundijal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 18 nov 2009, 23:54

dado83 je napisao/la: Ima baraz, 2 domacina, 9 pobjednika grupa, 1 najbolji drugoplasirani i 4 iz baraza.
pa naravno da ima, samo ne mozes ovim sve znalicama objasniti nista, odmah kontriraju a nisu ni pravila u stanju skontati

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 18 nov 2009, 23:54

Hvala momcima za nezaboravnu godinu, punu radosti i iscekivanja. Na kraju nije bilo kako smo zeljeli ali zivot ide dalje,ipak im veliko HVALA za sve.

Nema potrebe pricati o sudiji te o nekim igrama van terena, mi da smo bili bolji sigurno nam ni sudija ni FIFA nebih mogli zatvoriti vrata SP-a. Primjer je Slovenija, te Alzir recimo.

Jer ne zaboravimo, i Portugalci igraju fudbal u ovom trenutku su bolji i idu dalje. Sretno im !

Vratimo se nasim svakodnevnim zivotima, cekajmo Septembar sljedece godine a do tada moji Bosanci i Hercegovci neka ste zivi i zdravi.

Ljiljani zlatni HVALA VAM ZA SVE !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 23:55

Dado je napisao/la:Hasagic - klasa, izvukao je nekoliko odbrana za koje sam vec halalio u golu. Neznam kakav je Begovic ali ako Hasagica postede ozljede definitivno je prvi izbor
Pandza - stvarno covjek nije za prvi tim ali nismo imali drugog izbora
Nadarevic - uobicajeno jak I pouzdan ali nemoze ni on sve sam
Jahic - dobar, zna nekad da ga pacerski prodju ali sve u svemu moze odraditi zadatak
Ibricic - I dalje ne znam zasto je Ibricic u stratnoj postavi. Mislim da nije ni za klupe. Em sto je spor em sto jednostavno ne zna sta ce sa loptom.
Salihovic - borben ali danas neprecizan sa pasovima. Sva ubacivanja su mu Portugalci cistili. Ocito je na pogresnoj poziciji
Medunjanin - kao sto neko rece nesiguran I izgubljen ali nije imao nekih znacajnijih gresaka. Ocito je da treba jos da se uhoda u ovaj tim prije nego budemo imali koristi od njega
Pjanic - meni danas jedan od najboljih na terenu I jedini koji mi je davao nadu. Imao par gresaka ali nebitnih
Ibisevic - je li ovaj covjek uopste igrao danas. Zaista zelim sve najbolje Vedi ali nije ni pola igraca kakav je bio prosle godine.
Bajramovic - ima snagu I kvalitetu da odradi posao ali ne I izdrzljivost za kompletnu utakmicu. Kasnio je kad smo primili gol iako je odbrana vec bila pocjepana.
Dzeko – vukao tamo I gdje se nije moglo povuci. Stadardno opak ali nije bilo Misketa da mu podturi pas.
Muslimovic - Definitivno za prve postave. Izuzetno opasan u napadu a ako ne kao treci napadac onda definitivno umjesto Vede .
Berberovic - prekratko I prekasno igrao za bilo kakav ucinak.
Bas je Ibricic bio dobar danas,,,iznio je dobri lopti ...kad je igrao na svojoj poziciji posle ulazka Berborica bio je vro koristan,,,Pjanic je taj koji se slabo vidio 2,3 puta je dirno loptu u prvih 25 min....malo za njega.... :oops:

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 18 nov 2009, 23:55

koševo je zakon,bilino polje je njiva
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 18 nov 2009, 23:56

eto jeste li docekali dan da vidite pelea u prvoj momcadi jeste li docekali dan da ubaci igraca na poluvremenu jeste li docekali da ne igra murat
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 18 nov 2009, 23:56

rob do bagro je napisao/la:opet kazem Rosetti nas je yebo i to fino

ne mogu skontat nikako da je Slovenija otisla na Mundijal
Vrlo lako je to skontat. Oni imaju trenera, a mi sarlatana ili dvorsku ludu. Pa ebote pogledajte ko igra za Sloveniju a ko za Zmajev. Nemojte mi o patriotizmu i pricama da je ovo dobro. Nije dobro, imamo ekužipu koja moze na velika takmicenja samo nemamo trenera i to je to, pa ko god iole prati fudbal zna da niko ziv sem Cire i Reje iz Hajduka ne igra 3-5-2, halooooo niko ziv

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 nov 2009, 23:57

Jedino na čemu nas je zakinuo sudija je faul Carvalha na Ibiševiću na nekih 17 metara od gola, sredinom prvog poluvremena. Doduše, vjerujem da smo zakinuti i crvenim kartonom Salihovića, ali tada je sve već bilo gotovo. Uglavnom, krajnje je jadno sada tražiti opravdanja u tobožnjim sudijskim krađama.
Naslovi na --- SPAM --- su trenutno toliko negativni koliko su i bili pozitivni prije ove utakmice.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 nov 2009, 23:57

tax je napisao/la:eto jeste li docekali dan da vidite pelea u prvoj momcadi jeste li docekali dan da ubaci igraca na poluvremenu jeste li docekali da ne igra murat
Ali nismo da Ibisevic ne igra. A i falio je Miske, bez njega je Dzeko nula. To je ocito. Ma svi du podbacili osim Bajramovica i Kene. Sramota da je Muratovic igrao dosad ispred Zlatana.

Nego koji je format kvalifikacija za Euro? Je li opet samo jedan ide direkt?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 18 nov 2009, 23:58

onaj teren je nas ukupao a ne Portugal......zamislite Portugal na SP ...nije nemoguce....preko nasi ledja :oops: :oops: :oops:jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooo jaooooooooooooooooooooooooooooooooooo

HAJMO BOSNA GLAVU GORE

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 18 nov 2009, 23:58

Pa nema sad je i Bilino KU*AC ...svaka cast... mi smo na Bilinom dosli u Baraz ....i odigrali u Barazu ...pa zar ste ocekivali pobjedu ? halo nije to Estonije ili Armenija ...pa da se prosetamo terenom ...eto vam Kosevo je*alo vas ono ...igraj te na njemu ....
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.