Chicago Bulls

bimbrlica
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la bimbrlica » 24 maj 2011, 16:31

Titova-Juga je napisao/la:
D1n0 je napisao/la:Ma ja se nadam da ce Bulls pobojediti seriju, zato sto je puno laksiji protivnik za Mavse. Heat bi bilo much more difficult..

Hajde ti provokatoru jedan nauci prvo maternji jezik pa se onda javi majke ti . . . :roll:
ne znam sto uopste posvecujete paznju likovima kao sto je on...vidis da pojma nema o zivotu ali ima pravo pisati ovdje...pa nek pise samo ga svi ignore i to je to...zamarate se nekim bezveznim stvarima...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 maj 2011, 16:33

D1n0 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:@tribalina

kazem da ima pojedinaca koji unistavaju teme i pisu bez razloga,ali ima i nas koji normalno raspravljamo i ne vidim razlog zasto ne bi dolazio na ovu temu kada je utakmica ;)

i sjecam se kad je na ovoj temi bilo samo dva lika(Salt City i Dema) sad vas Bullsovaca ima daleko navjvise na forumu neka hvala Bogu,ali gdje ste bili kad Chicagu nije islo ovako dobro :?
Gdje si ti bio kad je James otisao u Mijamiju??

Clown... Support the team, not the player! Kad bi DIRK otisao ja bi ostao MAVS navijac.

PS Biti ce interesantno vidjeti hoce li Suns navijace prestatit navijati za Phoenix kad Nash promjeni klub nakon ove sezone.
prvenstveno bio sam banovan :!:

drugo ja sam vec objasnio da sam LeBronov fan i gdje god on bude otisao ja cu navijati za taj tim.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 24 maj 2011, 16:33

kazem da ima pojedinaca koji unistavaju teme i pisu bez razloga,ali ima i nas koji normalno raspravljamo i ne vidim razlog zasto ne bi dolazio na ovu temu kada je utakmica ;)

i sjecam se kad je na ovoj temi bilo samo dva lika(Salt City i Dema) sad vas Bullsovaca ima daleko navjvise na forumu neka hvala Bogu,ali gdje ste bili kad Chicagu nije islo ovako dobro :?

Ja nisam ni znao za ovaj forum, a Chicaga sam pratio i s Jordanom i poslje njega kada su u ekipi bili Arstesti, Brandi, Fizeri, Chandleri, Curryi, Crawfordi, Gordoni, Hinrichi, itd, itd. Uostalom i zivio sam u Chicagu.
Usput kad vec spominjes ove bivse igraca, neki dan prolazim kroz naselje, kad likovi basketa igraju i vidim frajera u dresu Bullsa i to Chendler (broj 3) :)
Allez

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 16:35

Ammare je napisao/la:

Ja nisam ni znao za ovaj forum, a Chicaga sam pratio i s Jordanom i poslje njega kada su u ekipi bili Arstesti, Brandi, Fizeri, Chandleri, Curryi, Crawfordi, Gordoni, Hinrichi, itd, itd. Uostalom i zivio sam u Chicagu.
Usput kad vec spominjes ove bivse igraca, neki dan prolazim kroz naselje, kad likovi basketa igraju i vidim frajera u dresu Bullsa i to Chendler (broj 3) :)

Ludi Tyson, igrac jako slican Noahi s tim da je Jo jos vise energicniji i ima bolju tehniku, moze povuci loptu kao play sto nekada stvarno olaksava Rose-u posao kada zelimo brzu kontru.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 16:41

Nik mi je Tribalian(oznacava jedno pleme "Tribali" koje je zivelo na podrucju danasnje centralne Srbije i Istocne Bosne,narod poznat po tome sto se prvi na svetu tetovirao,a i grad Kragujevac na svom grbu ima motive ovog naroda )
Ja za ovaj forum nisam znao do pre 2 meseca,zato me nije bilo. Za Cikago navijam vec 20 godina ,to nemoj da dovodis u pitanje uopste.Mi titulu nemamo od 1998. tako da nisam navijac koji se opredelio za taj klub zbog ne znam cega drugog.Pisi sta hoces ovde dok pises normalne postove,naveo sam kavi postovi mi smetaju i bio sam jasan.

Ammare legendo,imam ja majicu HEINRICH(12) iz 2006. :mrgreen: Kupljena u Chicagu,kao nova je i dalje :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 16:42

Tribalian je napisao/la: Ammare legendo,imam ja majicu HEINRICH(12) iz 2006. :mrgreen: Kupljena u Chicagu,kao nova je i dalje :mrgreen:

Puno su kvalitetniji ovi stariji dresovi primjetio sam.
Moja Hinrichova crna 12-ka je iz 2004-05 i dan danas izgleda kao nova, dok ovaj Rose-ov bijeli od predprosle godine vec polako blijedi...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 16:51

Tribalian je napisao/la: Ammare legendo,imam ja majicu HEINRICH(12) iz 2006. :mrgreen: Kupljena u Chicagu,kao nova je i dalje :mrgreen:

Moja Hinrichova crna 12-ka je iz 2004-05 i dan danas izgleda kao nova, dok ovaj Rose-ov bijeli od predprosle godine vec polako blijedi...
Brate nisam kompetentan za ove novije stvari ( 2-3 godine unazad) .nemam bas nista. Nisam bio u USA par godina ,pa nisam donosio,jer brate ja da kupujem u Beogradu,Kragujevcu,novom Sadu neke lafo original stvari Bullsa ne pada mi napamet. Znas i sam kakve su ponude po evropskim shopovima sto se tice NBA stvarcica :mrgreen: . A najvise para sam izuo 2000. godine,kad sam kupio trenerku Bullsa ( 100 dolara) onu iz sezone 1999-00 . Adidas gornji i donji deo,al znaces koja je sigurno po tome sto ima ona kompletna raskopcavanja na oba dela. Verovatno je napravljena po sistemu ako igrac na brzinu mora u igru pa ono samo "pocepa" nema potrebe da skida i da se saplice oko klupe :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 16:54

Tribalian je napisao/la:

Brate nisam kompetentan za ove novije stvari ( 2-3 godine unazad) .nemam bas nista. Nisam bio u USA par godina ,pa nisam donosio,jer brate ja da kupujem u Beogradu,Kragujevcu,novom Sadu neke lafo original stvari Bullsa ne pada mi napamet. Znas i sam kakve su ponude po evropskim shopovima sto se tice NBA stvarcica :mrgreen: . A najvise para sam izuo 2000. godine,kad sam kupio trenerku Bullsa ( 100 dolara) onu iz sezone 1999-00 . Adidas gornji i donji deo,al znaces koja je sigurno po tome sto ima ona kompletna raskopcavanja na oba dela. Verovatno je napravljena po sistemu ako igrac na brzinu mora u igru pa ono samo "pocepa" nema potrebe da skida i da se saplice oko klupe :mrgreen:

:mrgreen: Znam na koju mislis, one su mi najdraze, i inace one stare Bulls trenerke su strasne, pogotovo iz sampionskih sezona. Ja sam se zaebo sto sebi nisam nabavio jednu, sto naravno ne znaci da necu. Sad si me motivirao da svoje peglam da mi posalju sto prije : ) A u pravu si brate, ne isplati se kupovati takve stvari kod nas, jednostavno nije to to, a i nabiju astronomske cijene pa ti dodje da ih lupis...

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 17:01

Pa da ,ja platim majicu Bulls original 15 dolara tamo. A ovde mi ljubazni prodavac tu istu samo rumunsko-turske proizvodnje nudi za 30 evra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Inace ako imas rodbinu tamo,nek ti salju,kolekcija trenerki,majica,patika D-Rose je bruka koliko je dobra.minimum 50 vrhunskih artikala.Ja cu opet da nabavim neku trenerku ili majicu ,ali patike bas duboke ne znam gde da nosim,nisam klinac,ne idem u skolu,malo bi mi glupo stajale :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 maj 2011, 17:59

Ma sta ces instant navijaci,pa nemaju sansu da navijaju duze za 1 klub zato pisu na nasoj temi.L-Train ti pisi kad hoces i dobro si dosao,normalan forumas i duze pises,aj promjenio klub ok ,nisam za to ali eto imas pravo izbora.Ali kad mi lik koji samo provocira kaze za Miami-mi cemo vas dobit-a ne zna nista o tom istom Miamiu nego eto zeljan podrzavanja velikih ekipa.Jos kad taj lik kaze zasebe da je vjernik a druge naziva maloumnicima,onda shvatis da lik nije vrijedan postanja.Em sramoti vjernike kojima je zabranjeno nekog uvrijedit,em pokazuje kolicinu neznanja o sebi.

Uglavnom od sad on i ostali nabijaci postova su na ignore,pisem samo s normalnim forumasima.Veceras se nadam da Bullsi dobiju i da konacno odigraju onako kako igraju cijelu sezonu.Ovo je vec neocekivan veliki uspjeh i ako ispadnu 4-1 bez zamjerki,jer kad James ganja titulu vec 8 godinu da je Rose uzme u 3 godini,to bi znacilo samo jedno,da je najbolji u NBA.Do tad je samo MVP.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 maj 2011, 18:04

dema je napisao/la:Ma sta ces instant navijaci,pa nemaju sansu da navijaju duze za 1 klub zato pisu na nasoj temi.L-Train ti pisi kad hoces i dobro si dosao,normalan forumas i duze pises,aj promjenio klub ok ,nisam za to ali eto imas pravo izbora.Ali kad mi lik koji samo provocira kaze za Miami-mi cemo vas dobit-a ne zna nista o tom istom Miamiu nego eto zeljan podrzavanja velikih ekipa.Jos kad taj lik kaze zasebe da je vjernik a druge naziva maloumnicima,onda shvatis da lik nije vrijedan postanja.Em sramoti vjernike kojima je zabranjeno nekog uvrijedit,em pokazuje kolicinu neznanja o sebi.

Uglavnom od sad on i ostali nabijaci postova su na ignore,pisem samo s normalnim forumasima.Veceras se nadam da Bullsi dobiju i da konacno odigraju onako kako igraju cijelu sezonu.Ovo je vec neocekivan veliki uspjeh i ako ispadnu 4-1 bez zamjerki,jer kad James ganja titulu vec 8 godinu da je Rose uzme u 3 godini,to bi znacilo samo jedno,da je najbolji u NBA.Do tad je samo MVP.
Jos sa ovakvim slabim saigracima, jedino konstantnu pomoc ima u Dengu ali i to je preslabo.
Ja mislim ipak da ce Dallas osvojit, a finale ce biti Heat - Mavs. Mi cemo sledece godine u finale kad ojacamo ekipu, jos ako dodje Howard onda se stvara jedan novi tendem, koji moze biti najbolji svih vremena (moje misljenje da me ne napadaju).
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 maj 2011, 19:45

Momci veceras samo hrabro i sta bude. :)

DA BULLS!!!
Postovanje treba zaraditi.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 maj 2011, 19:54

BIHfan je napisao/la:
dema je napisao/la:Ma sta ces instant navijaci,pa nemaju sansu da navijaju duze za 1 klub zato pisu na nasoj temi.L-Train ti pisi kad hoces i dobro si dosao,normalan forumas i duze pises,aj promjenio klub ok ,nisam za to ali eto imas pravo izbora.Ali kad mi lik koji samo provocira kaze za Miami-mi cemo vas dobit-a ne zna nista o tom istom Miamiu nego eto zeljan podrzavanja velikih ekipa.Jos kad taj lik kaze zasebe da je vjernik a druge naziva maloumnicima,onda shvatis da lik nije vrijedan postanja.Em sramoti vjernike kojima je zabranjeno nekog uvrijedit,em pokazuje kolicinu neznanja o sebi.

Jos sa ovakvim slabim saigracima, jedino konstantnu pomoc ima u Dengu ali i to je preslabo.
Ja mislim ipak da ce Dallas osvojit, a finale ce biti Heat - Mavs. Mi cemo sledece godine u finale kad ojacamo ekipu, jos ako dodje Howard onda se stvara jedan novi tendem, koji moze biti najbolji svih vremena (moje misljenje da me ne napadaju).
Ma dallas nema sanse u finalu protiv heata ovo sto sad igraju miami i chikago to je prakticno borba za titulu jer ko prođe pomesce mavse.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 maj 2011, 19:58

bear grylls je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Ma dallas nema sanse u finalu protiv heata ovo sto sad igraju miami i chikago to je prakticno borba za titulu jer ko prođe pomesce mavse.
ma dobro nikad neznas sta se moze desiti do finala. mozda nedaj Boze povreda nekog kljucnog igraca.
Postovanje treba zaraditi.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 maj 2011, 20:03

bear grylls je napisao/la: Ma dallas nema sanse u finalu protiv heata ovo sto sad igraju miami i chikago to je prakticno borba za titulu jer ko prođe pomesce mavse.
Nakon onoga sto su mavsi uradili LAL-u, i ovoga sto trenutno rade OKC-u (jedna rutinska pobjeda u gostima, i jedan nevjerovatan povratak) ni za jednu ekipu ne mozes reci da ce pomesti mavse, pa makar da dodju i Bullsi iz '95/96...pogotovo sa ovakvim Dirkom, jer ovo sto on radi u plej ofu je vjerovatno perfekcija kosarke...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 24 maj 2011, 20:07

The Game je napisao/la:
bear grylls je napisao/la: Ma dallas nema sanse u finalu protiv heata ovo sto sad igraju miami i chikago to je prakticno borba za titulu jer ko prođe pomesce mavse.
Nakon onoga sto su mavsi uradili LAL-u, i ovoga sto trenutno rade OKC-u (jedna rutinska pobjeda u gostima, i jedan nevjerovatan povratak) ni za jednu ekipu ne mozes reci da ce pomesti mavse, pa makar da dodju i Bullsi iz '95/96...pogotovo sa ovakvim Dirkom, jer ovo sto on radi u plej ofu je vjerovatno perfekcija kosarke...
Brate nisam htio kroz cijeli plejoff da govorim jer znam odma javi se 4584 covjeka hoce da te kolju ovdje ali nista specijalno nisu uradili. Lakersi igrali prakticno bez gasola sa prosjecnim suterom kakav je postao kobe. Oklahoma za mene nije ozbiljna ekipa i njihov ulazak u finale pokazuje koliko je slab zapad.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2011, 20:38

Siguran sam u vecerasnju pobjedu.
Cijelu sezonu nismo izgubili 3 zaredom a ne mozemo dvije zaredom utakmice tako lose odigrati.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 24 maj 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

Smrt nacionalizmu !!

novo_ime
Kontakt:

Post Postao/la novo_ime » 24 maj 2011, 20:44

molio bih za pobjedu, treba mi za velike pare na kladionici...al cista pobjeda da se razumijemo a ne produzetci kao sinoc..

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 24 maj 2011, 20:48

bear grylls je napisao/la:
The Game je napisao/la:
Brate nisam htio kroz cijeli plejoff da govorim jer znam odma javi se 4584 covjeka hoce da te kolju ovdje ali nista specijalno nisu uradili. Lakersi igrali prakticno bez gasola sa prosjecnim suterom kakav je postao kobe. Oklahoma za mene nije ozbiljna ekipa i njihov ulazak u finale pokazuje koliko je slab zapad.
I pored toga sto LAL nije ono sto je bio prethodne dvije godine, "pomesti" aktualne prvake nije mala stvar.
OKC sa Perkom je vrlo jaka ekipa, jedini koji zapravo sve to kvari je Westbrook (jednostavno, ja da sam na Durantovom mjestu razbio bi i njega i loptu i sve, nemoguce je da on sutira i jednako, a kamoli vise od Kevina - imaju poremecen sistem vrijednosti i to je im je najveci problem).
Ja sam ubijedjen da ko god prodje u finale sa istoka, na zapadu je Dallas 98% siguran, finalna serija ide barem u 6 tekmi...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 maj 2011, 20:51

Titoista,znas sta je najveci problem i na ovom i na ostalim forumima,mislim na slucaj ovih "provokatora",ne mislim na ljude koji navijaju za drugi NBA tim a pisu nesto pametno.Postoji odredjen broj "drustvenih marginalaca" kojima je forum utociste na neki nacin,jedino mesto gde neko moze da obrati paznju na ono sta oni pisu,jer ih u realnom svetu verovatno niko ne uzima za ozbiljno i niko ne uvazava ono sto pricaju. Drugi je problem ,sto ljudi povremeno prate NBA sezonu-dve i onda umisle da su nekakvi experti za basket. Ne znaju tradiciju,ne uvazavaju diskusiju,dobar deo kosarkaskih pojmova im nije ni poznat itd....... A nasa muka je sto smo svedoci svega toga svaki dan ovde.I tako to ide u krug non stop. Jednostavno nekad neki post od nekog "laika" toliko iznervira coveka ,da nema sanse da ne odreagujes iako znas da je to napisao neki balvan.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.