Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ja fakat jos potajno kontam da on "Vugdalic"nas namjerno podjebaje sa ovim izvalama ili pak ne ...
Najzalosnije sto ima ovakvih jos al on se ponosno istice
Arsenal All The Way !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Branislav Duško Ivanović![]()
![]()
![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- alan_kardec
- Kontakt:
KpbKaka22 je napisao/la:"Pitanje u kojoj će minuti ući Cavani da odradi svojih dvadesetak minuta
ovo je najjače
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Zato jer bolje nemamo. Eto ti OBN je privatna kuća pa vidi komentatore, Baho više ne može, a iskreno ne vidim nekog drugog ko je bolji do njega s nekih drugih TV-stanica. Fazon je što mi sve pljujemo, a pogotovo Javni servis, jer to su uhljebi, 'vaki, 'naki...Scholl je napisao/la:Kako Velid Spaho jos uvijek živi od posla kojim se bavi?
pa lik od kako zna za sebe komenatarise isto, zar sa godinama, iskustvom ne moze biti malo objektivniji, malo upoznatiji sa situacijom. Da se malo manje dernja na nepotrebne stvari, a pogotov da prestane svrsavat na Ronalda.kvalitet je napisao/la:Zato jer bolje nemamo. Eto ti OBN je privatna kuća pa vidi komentatore, Baho više ne može, a iskreno ne vidim nekog drugog ko je bolji do njega s nekih drugih TV-stanica. Fazon je što mi sve pljujemo, a pogotovo Javni servis, jer to su uhljebi, 'vaki, 'naki...Scholl je napisao/la:Kako Velid Spaho jos uvijek živi od posla kojim se bavi?
Pa lik je nakon sto smo fasovali od Portugala 6 golova, izjavio slijedeće : nadam se da ste uzivali u nogometnoj predstavi.
Toliko o njemu
Ponavljam svoj odgovor: Zato jer bolje nemamo.Scholl je napisao/la:pa lik od kako zna za sebe komenatarise isto, zar sa godinama, iskustvom ne moze biti malo objektivniji, malo upoznatiji sa situacijom. Da se malo manje dernja na nepotrebne stvari, a pogotov da prestane svrsavat na Ronalda.kvalitet je napisao/la:Zato jer bolje nemamo. Eto ti OBN je privatna kuća pa vidi komentatore, Baho više ne može, a iskreno ne vidim nekog drugog ko je bolji do njega s nekih drugih TV-stanica. Fazon je što mi sve pljujemo, a pogotovo Javni servis, jer to su uhljebi, 'vaki, 'naki...Scholl je napisao/la:Kako Velid Spaho jos uvijek živi od posla kojim se bavi?
Pa lik je nakon sto smo fasovali od Portugala 6 golova, izjavio slijedeće : nadam se da ste uzivali u nogometnoj predstavi.
Toliko o njemu
- JoseeMourinho
- Kontakt:
meni najbolja veceras sada Chelseau trebaju 2 gola (kod 1-2) da se mogu nadati za produzetke

Barcod je napisao/la:Ja fakat jos potajno kontam da on "Vugdalic"nas namjerno podjebaje sa ovim izvalama ili pak ne ...
jok,u pitanju je kreten
Meni Adis nije los komentator,mislim moze se covjek slusati,**** pogrijesi i provali i on nekad,al svima se desava,jos covjek prenosi jednu utakmiu u sedmici i to samo kad je Liga Prvaka.Mislim isto,da se on i zbuni pored onog glavnonje i njegovih provala i nacina komentarisanja.
Imo sam zelju odgledat utakmicu kupa na Face-u ali mi je Baho ubrzo to uskratio
.Nije za njega vise taj posao.Toliko je iritantan i staromodan da je Vugda atomska fizika za njega,bar zabavi ljude. 
Nastranu to što Hadžić stalno forsira bivši igrač Željezničara, igrao u Željezničaru
i sl., opet se može slušati. Ima dobru dikciju i nije neupućen, ali Vugdalić bi zbunio i čitavu komentatorsku postavu SK-a. Ne znam ni što ga dosad ne smijeniše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko je ovaj na SK2 sto komentira Lester - Newcastle. Min 5 igraca je promasio imena.
Gojko Andrijašević.Goalgetter je napisao/la:Ko je ovaj na SK2 sto komentira Lester - Newcastle. Min 5 igraca je promasio imena.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, Hadzic je dobar komentator i nekad kontam da je steta sto ne radi na televiziji sa vise sporta... a onda shvatim da bi ga vjerovatno zamjenio neko gori, pa mi padne na mrak na oci od nekog tandema tipa, Andrijasevic- Vugdalic...
Mislim, nasao bi ja alternativu, ali zao mi starog i ljudi koji su 'osudjeni' na TV. Evo, OBN im je vec sutra 'zabiberio' sa odabirom prenosa.
Hadzic je nekad bio solidan komentator al' vremenom je postao pravi biser, vođenje utakmica uz Vugdalića ostavlja trajne poslijedice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
S kim si takav si. Srećom Edin ih je napustio na vrijemeSaurman je napisao/la:Hadzic je nekad bio solidan komentator al' vremenom je postao pravi biser, vođenje utakmica uz Vugdalića ostavlja trajne poslijedice.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kad su prenosili kosarku, i sad onaj suta za 3 poena, ovaj ga faulira i dobija 3 slobodna bacanja. Govori Adis, i evo ga 2 slobodna baca, XX baca prvo i pogadjaaaa. Drugoooo, promasajj, ali ne! Sudija ce vratiti loptu da se ponovo izvede izgleda da je jedan igrac prebrzo krenuo ka košu. Evo ga ponovljeno bacanje i 2 od 2!DANTES je napisao/la:S kim si takav si. Srećom Edin ih je napustio na vrijemeSaurman je napisao/la:Hadzic je nekad bio solidan komentator al' vremenom je postao pravi biser, vođenje utakmica uz Vugdalića ostavlja trajne poslijedice.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
gleda li ko trnutno barvecelona-murcia,zna li ko kako se zove komentator na arena sport hrvatska koji ovo prenosi?
eurosport ,eurokup,kosarka,katastrofa od komentatora,srbijanski, tolika katastrofa da slusam engleske komentatore,ja koji engleski razumijem nako,nisam ga nikad ucio
"Hehe hoho ja veselja i praznika na OBN tv" 
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.