Zna li ko zasto?DeeWa je napisao/la:Nema ga ni na klupi
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Povredasodaacm je napisao/la:Zna li ko zasto?DeeWa je napisao/la:Nema ga ni na klupi
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nisam znao , nesto ozbiljno?FaraonTM je napisao/la:Povredasodaacm je napisao/la:Zna li ko zasto?DeeWa je napisao/la:Nema ga ni na klupi
Povreda zgloba, mislim da ja već mjesec dana van terena, navodno bi trebao biti spreman ubrzo.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Super onda , hvala na infoFaraonTM je napisao/la:Povreda zgloba, mislim da ja već mjesec dana van terena, navodno bi trebao biti spreman ubrzo.
Nije zglob nego hamstring
receno je da ce se brzo oporaviti, ali s obzirom da se stalno odgadja povratak na teren, ko bi ga znao ... ma neka bude spreman za belgiju, ostalo je manje bitno.
receno je da ce se brzo oporaviti, ali s obzirom da se stalno odgadja povratak na teren, ko bi ga znao ... ma neka bude spreman za belgiju, ostalo je manje bitno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
momčinu izgleda želi Besiktas, pokušao sam prevest' ovo preko google translatea, al' tanko, osim u jednom članku, gdje je navodno njegov otac rekao ovima iz Besiktasa nešto u fazonu: "ako postignete dogovor s Evertonom"
ako neko zna turski, ili neki bolji program za prevod, neka nas počasti 
fotospor
haber1903
sporx
fotospor
haber1903
sporx
-
FcNankatsu
- Kontakt:
U sustini pise da je mumetov stari reko ako se klubovi dogovore da i oni pristaju na prelazak u besiktas, ali samo na jednu godinu posto mume zeli da se probije u evertonu. Pisu da mume ima rodbine u turskoj i da bi zivio u dijelu grada gdje ima puno nasih.Chinaglia je napisao/la:momčinu izgleda želi Besiktas, pokušao sam prevest' ovo preko google translatea, al' tanko, osim u jednom članku, gdje je navodno njegov otac rekao ovima iz Besiktasa nešto u fazonu: "ako postignete dogovor s Evertonom"ako neko zna turski, ili neki bolji program za prevod, neka nas počasti
fotospor
haber1903
sporx
Iskreno,ovaj fotomac, ciji je clanak i ova navijacka stranica 1903 preuzela nije nesto pouzdan. Te novine izlaze dnevno pa se moraa popuniti prostor u novinama svakodnevno.nesto tipa havazov sport pa jos par stepenica nize...
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
-
Nerminovic
- Kontakt:
INJURY UPDATE: Roberto Martinez is hopeful Gerard Deulofeu and Muhamed Besic will be fit for Saturday's trip to Southampton but Kevin Mirallas faces a fitness test later this week on his ankle injury suffered against Watford.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kakva ba Turska, jeste li normalni
Engleska liga je stvorena za ovakvog razbijača sa klikerima na sredini terena.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mume ce biti spreman za Belgiju. Konkurise vec za mec sa Southamptonom ove sedmice. 
welcome back roki
Sudeci po instagram postovima njegovih fanova ( on nista ne postavlja) izgleda da je Mume postao otac kcerke koja se zove Lejla. Kako kazu njegova djevojka Jessica je valjda nedavno rodila bebu. Ako je istina, cestitke!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
soccerfan je napisao/la:Sudeci po instagram postovima njegovih fanova ( on nista ne postavlja) izgleda da je Mume postao otac kcerke koja se zove Lejla. Kako kazu njegova djevojka Jessica je valjda nedavno rodila bebu. Ako je istina, cestitke!!
Ima li ijedan da nadje neku našu curu majka mu stara. Sve neke Jesice, Josefe. Nisam zadovoljan
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Virtu4l je napisao/la:Jel Daca naša?
1/1
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Jel' nam Mume u konkurenciji za današnji meč?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako je Baines 3 mjeseca 'out, onda bi Muhamed mogao biti vrlo blizu startne postave, ako ne danas onda za sedmicu.FaraonTM je napisao/la:Jel' nam Mume u konkurenciji za današnji meč?
Trenutno korisnika/ca: dedo26, MostarNeretva i 23 gosta.