Onako cisto da usporedim, jeli bolje placa tebe ili mene.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Nego majstore de ti meni reci, koliko ti Kolasinac placa za promociju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bayern@heart
- Kontakt:
jos da jednom pitam u vezi sa Bičakčićem i Hadzićem hoce li se sastajati uskoro glavonje iz vijeca ministara da dobiju papire do Grcke sad koliko je do njih i njihove sjednice
- adriano_leite
- Kontakt:
Koliko sam ja upratio, svakih 7 do 10 dana bude sjednica Vijeca ministara.Bayern@heart je napisao/la:jos da jednom pitam u vezi sa Bičakčićem i Hadzićem hoce li se sastajati uskoro glavonje iz vijeca ministara da dobiju papire do Grcke sad koliko je do njih i njihove sjednice
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Ljudi sta mislite o Mariu Vrancicu kao potencijalnom reprezentativcu, odigrao 23 utakmice u 2. Bundesligi postigao 3 gola i imao 7 asistencija ima svega 23 godine igra na poziciji centralnog veznog, ljevak i brat naseg povremenog reprezentativca Damira Vrancica.
Bicakcicu treba samo nase drzavljanstvo da odobre u vijecu ministara i to ce biti to.Jer on ima vec nase sportsko drzavljanstvo.Dok ce Hadzicu tek nakon dobivanja drzavljanstva savez pisati molbe FIFA-i da mu odobre promjenu sportskog drzavljanstva.Sumnjam da su mu to mogli zavrsiti prije ovog civilnog.adriano_leite je napisao/la:Koliko sam ja upratio, svakih 7 do 10 dana bude sjednica Vijeca ministara.Bayern@heart je napisao/la:jos da jednom pitam u vezi sa Bičakčićem i Hadzićem hoce li se sastajati uskoro glavonje iz vijeca ministara da dobiju papire do Grcke sad koliko je do njih i njihove sjednice
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Hadzic je vec predao za promjenu sportskog drzavljanstva, on ce odobrenje dobiti cim prilozi pasos, kao i Mujdza. Ti proces mozes poceti i bez pasosa, samo odobrenje ne mozes dobiti. Znaci kao sto si rekao Bicakcic ce moci odma, ali i Hadzic par dana poslije njeg.TMovac je napisao/la:Bicakcicu treba samo nase drzavljanstvo da odobre u vijecu ministara i to ce biti to.Jer on ima vec nase sportsko drzavljanstvo.Dok ce Hadzicu tek nakon dobivanja drzavljanstva savez pisati molbe FIFA-i da mu odobre promjenu sportskog drzavljanstva.Sumnjam da su mu to mogli zavrsiti prije ovog civilnog.adriano_leite je napisao/la:Koliko sam ja upratio, svakih 7 do 10 dana bude sjednica Vijeca ministara.Bayern@heart je napisao/la:jos da jednom pitam u vezi sa Bičakčićem i Hadzićem hoce li se sastajati uskoro glavonje iz vijeca ministara da dobiju papire do Grcke sad koliko je do njih i njihove sjednice
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pratio sam ga dok je igrao za mladje kategorije Njemacke.Tada je razvaljivao,obacevao.Sada da li je od tada stagnirao ne znam.vendeta87 je napisao/la:Ljudi sta mislite o Mariu Vrancicu kao potencijalnom reprezentativcu, odigrao 23 utakmice u 2. Bundesligi postigao 3 gola i imao 7 asistencija ima svega 23 godine igra na poziciji centralnog veznog, ljevak i brat naseg povremenog reprezentativca Damira Vrancica.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja sad cesto gledam 2. Bundesligu, i on je jedan od najboljih igraca u toj ligi mogao bi u buducnosti zamjeniti Salihovica i/ili Medunjanina u veznom redu jer je mladji od njh 4-5 godina.TMovac je napisao/la:Pratio sam ga dok je igrao za mladje kategorije Njemacke.Tada je razvaljivao,obacevao.Sada da li je od tada stagnirao ne znam.vendeta87 je napisao/la:Ljudi sta mislite o Mariu Vrancicu kao potencijalnom reprezentativcu, odigrao 23 utakmice u 2. Bundesligi postigao 3 gola i imao 7 asistencija ima svega 23 godine igra na poziciji centralnog veznog, ljevak i brat naseg povremenog reprezentativca Damira Vrancica.
Ukoliko se bude nastavio pravilno razvijati ja na toj poziciji vidim malog Zolotica za par godina.Istina nece biti novi Patrick Viera,ali mogao bi biti jako solidan igrac.vendeta87 je napisao/la:Ja sad cesto gledam 2. Bundesligu, i on je jedan od najboljih igraca u toj ligi mogao bi u buducnosti zamjeniti Salihovica i/ili Medunjanina u veznom redu jer je mladji od njh 4-5 godina.TMovac je napisao/la:Pratio sam ga dok je igrao za mladje kategorije Njemacke.Tada je razvaljivao,obacevao.Sada da li je od tada stagnirao ne znam.vendeta87 je napisao/la:Ljudi sta mislite o Mariu Vrancicu kao potencijalnom reprezentativcu, odigrao 23 utakmice u 2. Bundesligi postigao 3 gola i imao 7 asistencija ima svega 23 godine igra na poziciji centralnog veznog, ljevak i brat naseg povremenog reprezentativca Damira Vrancica.
Evo nešto zanimljivo što sam sad pronašao. Golman U-17 reprezentacije Njemačke Raif Husić i golman FK Mlada Boleslav Hidajet Hankić su iz istog mjesta u BiH(Dobošnica-Lukavac). S Hidajetom u ekipi su i dvojica igrača iz BiH,Jasmin Šćuk,igra u prvoj momčadi te Mirhad Mehinović koji treba da zaigra u prvom timu(on je iz Puračića kod Lukavca). Ima li šanse da Raif zaigra za BiH? Zna li ko šta o tome?
M Vrancic trebo bi biti u kombinaciji sto prije ima u njemu kuveta
Haman Safeta malo pritisli iz nogometnog saveza pa je obrno ploču danas veli da bi odma zvao Kolašinca da ima pasoš,a do juče je bilo neka prvo prođe omladinske selekcije pa nek ne ide pješke ovo-ono..Ne sam Safete,ne sam..
Mene najvise raduje sto cemo kvalifikacije za euro igrati sa mladom odbranom i veznim redom, znaci neka nova generacija. Da se samo hoce pojaviti jedan dobar napadac tipa Dzeke ili Ibisevica sa kojim smo sigurni ubuduce.
Ali ovako bi to trebalo izgledati :
---------------------------Begovic-----------------------------
Mujdza ---------Bicakcic---------Vranjes---------Kolasinac
-----------------------Hadzic-----Salihovic------------------
Stevanovic--------------Pjanic------------------------Lulic
---------------------------Dzeko------------------------------
Ovako protiv jakih ekipa, protiv slabih Ibisevica umjesto Hadzica ili Salihovica.
Znaci samo Vranjes i Hadzic nece biti u ligama petice, iako je hadzic najavio da ide u jednu jaku ligu, za nadati se da je liga petice.
Ovako protiv jakih ekipa, protiv slabih Ibisevica umjesto Hadzica ili Salihovica.
Znaci samo Vranjes i Hadzic nece biti u ligama petice, iako je hadzic najavio da ide u jednu jaku ligu, za nadati se da je liga petice.
Nije savez nikog pritisko, nego je Havaz manipuliso,zgembo89 je napisao/la:Haman Safeta malo pritisli iz nogometnog saveza pa je obrno ploču danas veli da bi odma zvao Kolašinca da ima pasoš,a do juče je bilo neka prvo prođe omladinske selekcije pa nek ne ide pješke ovo-ono..Ne sam Safete,ne sam..
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Nije lose bogami ali ja bi ovako nesto:MrShadow je napisao/la:Mene najvise raduje sto cemo kvalifikacije za euro igrati sa mladom odbranom i veznim redom, znaci neka nova generacija. Da se samo hoce pojaviti jedan dobar napadac tipa Dzeke ili Ibisevica sa kojim smo sigurni ubuduce.
-------------------------------KOLASINAC-----------------------------
KOLASINAC---------KOLASINAC---------KOLASINAC---------KOLASINAC
-------------------------KOLASINAC-----KOLASINAC------------------
--KOLASINAC--------------KOLASINAC------------------------KOLASINAC
-------------------------------KOLASINAC------------------------------
kola kola kola
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.vijeceministara.gov.ba/saops ... gTag=hr-HR" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sutra 28.2 sjednica Vijeća ministra tačka 22. prijem u državljanstvo Anel Hadžić nema Bičakčića
Evo sutra 28.2 sjednica Vijeća ministra tačka 22. prijem u državljanstvo Anel Hadžić nema Bičakčića
- Principatus
- Kontakt:
Hebemu a Bicakcic bi nam mozda bio i bitniji, ali eto ok, nek proguraju Bicakcica zajedno sa Kolasincem i to je to.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vjerujem da će biti još jedna sjednica barem do 10.3 i da će tad i Ermin doboto državljanstvoPrincipatus je napisao/la:Hebemu a Bicakcic bi nam mozda bio i bitniji, ali eto ok, nek proguraju Bicakcica zajedno sa Kolasincem i to je to.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Evo npr, da sutra hadzic dobije drzavljanstvo, a ermin eto npr 10.03. hoce li imati pravo igrati protiv grcke il' ima jos sta sredjivati ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne vjerujem da bi do Grcke uspijeli u tome. Mislim da nakon toga treba i u Uefa-i treba poslati papire da ga reg. kao naseg igraca. Koliko traje, ne znam ... U vezi sa Bicakcicem. Za HAdzica bi i mogli srediti stvari ..