FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma Sadikovic je odlican trener i covjek je to dokazao sa mladjim kategorijama....vecina ove dijece u ekipi su upravo prolazili kroz njegove ruke i ovo je pamentan potez uprave sto su njega postavili za trenera....odlican rezultat, jer treba da nas raduje, sto smo zabili u samo par dana 3 gola na gostovanju 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka! Samo hrabro i eto makar 1000gledalaca vise na Tusnju! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja! On ce jos bolje da razvaljivava kada se u igraju!Frutek je napisao/la:Bekić RAZVALJIVA![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlicno, ma sta odlicno, super odlicno.
Po drugi put u 4 dana ostajemo neporazeni na gostujucem terenu uz 3 postignuta gola. Ovi rezultati upotpunosti ohrabruju navijace i daju do znanja da se sa ovom ekipom moze puno toga napraviti.

Po drugi put u 4 dana ostajemo neporazeni na gostujucem terenu uz 3 postignuta gola. Ovi rezultati upotpunosti ohrabruju navijace i daju do znanja da se sa ovom ekipom moze puno toga napraviti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Sad samo da Celik uzmemo... Jest da su crveno crni i da ih volim al nama bodovi 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SaltCityAttack
- Kontakt:
HeavensWonder je napisao/la:Sad samo da Celik uzmemo... Jest da su crveno crni i da ih volim al nama bodovi
ja ti komentara u pm

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- HeavensWonder
- Kontakt:
A sto ih ne vi volio... Jel to znaci da manje volim Slobodu i da mi je Celik ispred nje ? Dajte ba koji vam je, ispade da je veci navijac onaj koji ne vidi dalje od svog kluba. Naravno da volim Celik, prvenstveno radi boje kluba ali i radi toga sto je u cijeloj Premier Ligi BiH najslicniji Slobodi...
PLUS, Celikovi navijaci su tako fanaticni da je Tuzla jedno veliko sranje naspram njih... Hajde sad reci da nije i da navodimo komentare i sl. ali da u TZ ima imalo zaludjenosti Slobodom ko sto je u Zenici-Celikom mi smo bili ko Juventus i uzeli bi ovu sugavu ligu dosad 2 put na "onaj" drugi nacin...
Nemojte mi ba te "navijacke" filozofije svako misli svoje ali jedno je forum a drugo je kad pricas s ljudima u gradu o sportu u BiH... Svi znaju da Slobodu ne prati "sacica" ljudi u gradu od 200 000 stanovnika, da ih zaboli njihov qrac sto nemamo stadiona, sto svi jedva cekaju da dodje reprezentacija a niko nista ne poduzima, niko ne bi otisao na utakmicu da donira za stadion... Kome ba pricate tu pricu, nisam ja neki stranac da ne znam sta se desava u ovom gradu i kakve price sve kruze... Na utakmici Slobode kad je derbi je max 8000-9000 ljudi i to jednom protiv Zelje prije 3-4 god krcate bilo kao da je Intertoto kup iz 2003. godine... Od tad nije bilo vise od 4000-5000 ljudi... To je 4% grada u kome zivi 200 000 stanovnika ako ne i vise i koji ima samo jedan klub...
PLUS, Celikovi navijaci su tako fanaticni da je Tuzla jedno veliko sranje naspram njih... Hajde sad reci da nije i da navodimo komentare i sl. ali da u TZ ima imalo zaludjenosti Slobodom ko sto je u Zenici-Celikom mi smo bili ko Juventus i uzeli bi ovu sugavu ligu dosad 2 put na "onaj" drugi nacin...
Nemojte mi ba te "navijacke" filozofije svako misli svoje ali jedno je forum a drugo je kad pricas s ljudima u gradu o sportu u BiH... Svi znaju da Slobodu ne prati "sacica" ljudi u gradu od 200 000 stanovnika, da ih zaboli njihov qrac sto nemamo stadiona, sto svi jedva cekaju da dodje reprezentacija a niko nista ne poduzima, niko ne bi otisao na utakmicu da donira za stadion... Kome ba pricate tu pricu, nisam ja neki stranac da ne znam sta se desava u ovom gradu i kakve price sve kruze... Na utakmici Slobode kad je derbi je max 8000-9000 ljudi i to jednom protiv Zelje prije 3-4 god krcate bilo kao da je Intertoto kup iz 2003. godine... Od tad nije bilo vise od 4000-5000 ljudi... To je 4% grada u kome zivi 200 000 stanovnika ako ne i vise i koji ima samo jedan klub...
- Slatinash_7
- Kontakt:
HeavensWonder je napisao/la:A sto ih ne vi volio... Jel to znaci da manje volim Slobodu i da mi je Celik ispred nje ? Dajte ba koji vam je, ispade da je veci navijac onaj koji ne vidi dalje od svog kluba. Naravno da volim Celik, prvenstveno radi boje kluba ali i radi toga sto je u cijeloj Premier Ligi BiH najslicniji Slobodi...
Pa ti veze nemas sa Slobodom i stadionom.Na stadion nikad nije moglo stati 8000 a kamoli 9k ljudi.Odkud Tuzli 200000 stanovnika,mozda sa ovim okolnim selima koja vise pripadaju Sa nego nama.Vrstan si matematicar pa ti je 4% od 200000 4000 itd itd.Dzaba pises a pogotov nemas nista pricati Saltyu koji je tu bio kad je bilo najteze klubu i danas pomaze kako god zna
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- HeavensWonder
- Kontakt:
Prvo ja znam tacno ko je SaltCity i gdje zivi i radi i koliko novca salje tako da njemu licno nikad nisam iskazao nepostovanje cak naprotiv, svaka mu cast, bolji je nego pola nas... Drugo ja nikad nisam rekao da je na stadionu kad je Zeljo igrao bilo 9000 ljudi, stadion je bio krcat, ali nije na stadionu samom bilo 8000-9000 ljudi nego i oko stadiona... Na stajanju na stepenicama prema Batvi bilo je min 1500 ljudi ako nije i vise od 2000 tako da znam dobro sta pricam, ne moras me ispravljati i ja sam tu vec dosta vremena i znam dobro sta pisem
To za procente je lapsus jer sam racunao po stoticama hiljada... Inace, ne mozes nikakav argument iznijeti da ono sto sam napisao nije istina jer jeste i to me najvise boli. Vjeruj prvi bih ja volio da je drugacije ali takav nam je mentalitet....

- SaltCityAttack
- Kontakt:
HeavensWonder je napisao/la:Prvo ja znam tacno ko je SaltCity i gdje zivi i radi i koliko novca salje tako da njemu licno nikad nisam iskazao nepostovanje cak naprotiv, svaka mu cast, bolji je nego pola nas... Drugo ja nikad nisam rekao da je na stadionu kad je Zeljo igrao bilo 9000 ljudi, stadion je bio krcat, ali nije na stadionu samom bilo 8000-9000 ljudi nego i oko stadiona... Na stajanju na stepenicama prema Batvi bilo je min 1500 ljudi ako nije i vise od 2000 tako da znam dobro sta pricam, ne moras me ispravljati i ja sam tu vec dosta vremena i znam dobro sta pisemTo za procente je lapsus jer sam racunao po stoticama hiljada... Inace, ne mozes nikakav argument iznijeti da ono sto sam napisao nije istina jer jeste i to me najvise boli. Vjeruj prvi bih ja volio da je drugacije ali takav nam je mentalitet....
ma dobro brate vidim da si neko ko me poznaje i vidim da onda nisu bas forumas, ali eto ne mozes voljet Celik ali bas nikako

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jbt kakve smo golove primili tačno onakve kakve i dajemo u gostima još i odbrana totalno zakazala u skoku ali eto s obzirom da smo iz akcija zabili naša 2 gola ja sam i više nego zadovoljan
naredna tekma 2-0 skromno a i dovoljno 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- slani grad
- Kontakt:
primamo smijesno jeftine golove...ovo smo trebali hladno uzet 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Glupo primljen drugi gol,da smo tad sacuvali mrezu,odnijeli bi sva 3 boda.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma bezze još i Mujkić nekako slabo skroz odreagovao kod oba gola ali jbg nismo mi ekipa koja non stop daje golove u gostima i donosi bodove, tako da je dobro i ovo ali da je šteta i to velika jeste !harry_90 je napisao/la:Glupo primljen drugi gol,da smo tad sacuvali mrezu,odnijeli bi sva 3 boda.
Mujkic u kupu i sad u ligu lose reaguje.Eh da smo dobili kakvo bi bilo raspolozenje pred mec sa starim rivalom Celikom u ligi.Prvo zavrsit mec u kupu,nadam se dobrom po nas tim,pa tek onda mislit na mec sa Celikom,gdje bi sa 1:0 bio zadovoljan.Eh da se nisu gubili bodovi protiv Leotara i Sirokog kuci,bila bi drugacija prica na tabeli.
harry_90 je napisao/la:Mujkic u kupu i sad u ligu lose reaguje.Eh da smo dobili kakvo bi bilo raspolozenje pred mec sa starim rivalom Celikom u ligi.Prvo zavrsit mec u kupu,nadam se dobrom po nas tim,pa tek onda mislit na mec sa Celikom,gdje bi sa 1:0 bio zadovoljan.Eh da se nisu gubili bodovi protiv Leotara i Sirokog kuci,bila bi drugacija prica na tabeli.

[youtube][/youtube]
dobar klip
Jedan grad,jedna ljubav !!!
dobar klip

Premijer liga BiH: Olimpic – Sloboda 2:2, prvi golovi u gostima!
Denis Sadiković već bere lovorike. U svom trećem nastupu, ostvario je ponovno bod protiv Olimpica, ali i prekinuo crni niz Tuzlaka na gostovanjima – dva gola u mreži Olimpica u današnjem susretu, prvi su golovi Slobode u gostima!
Kao i u Kup utkamici odigranoj u četvrtak, imali su prednost, ali je nisu sačuvali. Ovaj put Sloboda je vodila u dva navrata, no oba puta su se domaći uspijevali vratiti.
Nakon nekoliko uvodnih minuta bez značajnijih dešavanja, Amer Bekić u šestoj minuti donio je slavlje gostima. Čehajić je centrirao sa lijeve strane, mladi Bekić pobjegao svojim čuvarima i glavom savladao Lučića.
Radost gostiju trajala je 17 minuta, kada je Nihad Suljević, na sjajan ubačaj Sabita Alimanovića, glavom loptu pospremio u mrežu Denisa Mujkića.
U 31. minuti Sloboda stiže do novog vodstva. Gavarić je primio loptu na desnoj strani, naštimao i preciznim centaršutom pronašao Zoletića, koji postavlja glavu i loptu skreće u mrežu domaćih.
Tri minuta kasnije, domaći su još jednom poništili prednost Slobode. Alimanović ponovo sjajno loptu šalje pred gol Mujkića, a sada je na pravom mjestu Dženan Durak koji pogađa za, ispostavilo se kasnije, konačnih 2:2.
U nastavku gosti su uspjeli sačuvati mrežu i kući ponijeti vrijedan bod. Jedinu vrijednu priliku izdvajamo za domaće, kada je Rodrigo, doduše iz mrtvog ugla, promašio prazan gol Slobode.
Poslije utakmice Denis Sadiković bio je veoma nezadovoljan.
“Izgubio sam dva boda!”, kazao je ljutiti Sadiković, ali na kraju, ipak, priznao da je ovo dobar bod za njegovu momčad.
“Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Danas smo odigrali bolju utakmicu nego prije četiri dana na ovom istom stadionu. Ova utakmica je bila prava prvenstvena, čak četiri postignuta gola. No, mi možemo žaliti za bodovima, jer smo u dva navrata postigli golove iz igre, a oba primili nakon prekida”.
Ipak, kao trener, zadovoljan je, jer je ovo tek drugi bod Slobode u gostima, koja će se s Olimpicom sastati i u srijedu, u uzvratnoj utakmici četvrfinala Kupa BiH.
“Čestitam mojim momcima na borbenosti. Mislim da imamo kapaciteta, ali nam samo treba vremena, da se još uigramo”, dodaje Sadiković.
EDIT:Juniori i kadeti Slobode slavili u Zvorniku.Juniori i kadeti su slavili pobjede sa 1:0.Strijelac za juniore bio je Mesanovic,dok je za kadete strijelac bio Music.
Denis Sadiković već bere lovorike. U svom trećem nastupu, ostvario je ponovno bod protiv Olimpica, ali i prekinuo crni niz Tuzlaka na gostovanjima – dva gola u mreži Olimpica u današnjem susretu, prvi su golovi Slobode u gostima!
Kao i u Kup utkamici odigranoj u četvrtak, imali su prednost, ali je nisu sačuvali. Ovaj put Sloboda je vodila u dva navrata, no oba puta su se domaći uspijevali vratiti.
Nakon nekoliko uvodnih minuta bez značajnijih dešavanja, Amer Bekić u šestoj minuti donio je slavlje gostima. Čehajić je centrirao sa lijeve strane, mladi Bekić pobjegao svojim čuvarima i glavom savladao Lučića.
Radost gostiju trajala je 17 minuta, kada je Nihad Suljević, na sjajan ubačaj Sabita Alimanovića, glavom loptu pospremio u mrežu Denisa Mujkića.
U 31. minuti Sloboda stiže do novog vodstva. Gavarić je primio loptu na desnoj strani, naštimao i preciznim centaršutom pronašao Zoletića, koji postavlja glavu i loptu skreće u mrežu domaćih.
Tri minuta kasnije, domaći su još jednom poništili prednost Slobode. Alimanović ponovo sjajno loptu šalje pred gol Mujkića, a sada je na pravom mjestu Dženan Durak koji pogađa za, ispostavilo se kasnije, konačnih 2:2.
U nastavku gosti su uspjeli sačuvati mrežu i kući ponijeti vrijedan bod. Jedinu vrijednu priliku izdvajamo za domaće, kada je Rodrigo, doduše iz mrtvog ugla, promašio prazan gol Slobode.
Poslije utakmice Denis Sadiković bio je veoma nezadovoljan.
“Izgubio sam dva boda!”, kazao je ljutiti Sadiković, ali na kraju, ipak, priznao da je ovo dobar bod za njegovu momčad.
“Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Danas smo odigrali bolju utakmicu nego prije četiri dana na ovom istom stadionu. Ova utakmica je bila prava prvenstvena, čak četiri postignuta gola. No, mi možemo žaliti za bodovima, jer smo u dva navrata postigli golove iz igre, a oba primili nakon prekida”.
Ipak, kao trener, zadovoljan je, jer je ovo tek drugi bod Slobode u gostima, koja će se s Olimpicom sastati i u srijedu, u uzvratnoj utakmici četvrfinala Kupa BiH.
“Čestitam mojim momcima na borbenosti. Mislim da imamo kapaciteta, ali nam samo treba vremena, da se još uigramo”, dodaje Sadiković.
EDIT:Juniori i kadeti Slobode slavili u Zvorniku.Juniori i kadeti su slavili pobjede sa 1:0.Strijelac za juniore bio je Mesanovic,dok je za kadete strijelac bio Music.
- slani grad
- Kontakt:
PREJAKOharry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]
dobar klip![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Hocel Fukare sad za mec sa Celikom ici na sjever,ili na staru tribinu ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.