Zvjezdan Misimović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Hvala ti Bosanski sine. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hvala ti za sve sto si ucinio za Bosnu u svojim nastupima, bio si mi uvjek najdrazi!!!

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Miske hvala za sve! Mogao si još dosta toga dati za repku, ali... Uvijek ćemo se sječati tvojih majstorija, tužan dan za bh sport. Sretno u trenerskom poslu, da nekad aBd budeš selektor repke pa da nas i tako uveseljavaš.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jedan od posljednjih primjeraka blistavog talenta i malo profesionalizma koji su okončali svoje karijere. Hvala ti na svemu, puno sreće kako u privatnom, tako i poslovnom životu!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Previse rano jbg...
Siguran sam da je mogao jos par sezona igrati ali ocigledno je da je ta odvojenost od porodice, narocito dok je bio u Kini, uticala najvise na ovu odluku.
Oprostajna pred punim Kosevom je zadatak i imperativ za NSBiH, u prvom slobodnom prijateljskom terminu.
Miske, hvala ti za sve !

Siguran sam da je mogao jos par sezona igrati ali ocigledno je da je ta odvojenost od porodice, narocito dok je bio u Kini, uticala najvise na ovu odluku.
Oprostajna pred punim Kosevom je zadatak i imperativ za NSBiH, u prvom slobodnom prijateljskom terminu.
Miske, hvala ti za sve !

FORZA MARŠAL !!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Velika šteta zaista
, mislim da je mogao odigrati još koju sezonu na visokom nivou, ali ako je to njegova odluka, treba je poštovati. Jedno od najvećih imena ove reprezentacije, majstor kakav se rijetko viđa i trebaće još vremena i vremena da se uigramo bez njega, ali šta je tu je. U svakom slučaju, oproštajna utakmica je najmanje što je zaslužio i nadam se da će se Savez pozabaviti ovim u skorije vrijeme.
Sretno u budućim poslovima i životu, a svi se nadamo da će se tvoj put ponovo nekada ukrstiti sa putem naše reprezentacije, pa da te u budućnosti nekad vidimo kao dio stručnog štaba ili selektora!
Miske, igračino, hvala ti za sve!

Sretno u budućim poslovima i životu, a svi se nadamo da će se tvoj put ponovo nekada ukrstiti sa putem naše reprezentacije, pa da te u budućnosti nekad vidimo kao dio stručnog štaba ili selektora!
Miske, igračino, hvala ti za sve!

Legendo hvala ti za sve! Zasluzio je oprostajnu tekmu za reprezentaciju

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Tehnicki najpotkovaniji igrac kojeg smo imali.
MISKE HVALA!

MISKE HVALA!

Da je bio veci profesionalac i vise paznje posvetio fudbalu mogao je imati mnogo bolju karijeru. Talenta je imao na pretek.zizu1991 je napisao/la:Jedan od posljednjih primjeraka blistavog talenta i malo profesionalizma koji su okončali svoje karijere. Hvala ti na svemu, puno sreće kako u privatnom, tako i poslovnom životu!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Miske majstore hvala ti za sve, sretno u daljnjem životu!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/miske-je ... ssi/155386" onclick="window.open(this.href);return false;

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Messi je bio naš Miske, ovako će Argenticni da pišu za 6-7 godina...
Je.bo vas Messi, Miske je Miske.
Miske legeno hvala ti za sve...

Je.bo vas Messi, Miske je Miske.
Miske legeno hvala ti za sve...

[youtube][/youtube]

Neka neko napravi video svih golova momcine za repku.

Neka neko napravi video svih golova momcine za repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hvala Miske za sve
, oprostio si se sa stilom na SP, šteta što rezultat nije bio bolji, ali šta se može.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Bio je tezak dan kad se oprostio od repke, ali ovaj jos tezi kad znam da ovog maestra vise nikad necu gledati na terenu. Nas najbolji igrac uz Edina Dzeku u reprezentaciji, i zajedno su obiljezili jednu eru BH Fudbala.
Licno meni, najdrazi reprezentativac, i ovo je veliki gubitak za nasu reprezentaciju.

Neunistiva desetka, Jedan je Miske!

Licno meni, najdrazi reprezentativac, i ovo je veliki gubitak za nasu reprezentaciju.

Neunistiva desetka, Jedan je Miske!

sjecam se kada je u prijateljskoj utakmici protiv finske zabio prvi gol za repku, za rezultat 1-0 na bilinom i to glavom.
tada vec talentovani amater iz bayernove skole ide u bochum koji vodi u 1. ligu. hvala i salihamidzicu koji je nagovorio ovog momka da igra za nas. sjecamo se svi gola na mestalli kada je matirao casillasa, sjecamo se njegovih penala koje je cini mi se sve pretvorio u golove, kada je u norveskoj zavukao onaj slobodnjak, kada je sa edinom harao u bundesligi, svih njegovih asistencija za repku, pa i dodje dan kada se na maracani cula himna BiH!
hvala ti miske za sve, siguran sam da ces nekada kao selektor voditi repku jer si pametan covjek!
tada vec talentovani amater iz bayernove skole ide u bochum koji vodi u 1. ligu. hvala i salihamidzicu koji je nagovorio ovog momka da igra za nas. sjecamo se svi gola na mestalli kada je matirao casillasa, sjecamo se njegovih penala koje je cini mi se sve pretvorio u golove, kada je u norveskoj zavukao onaj slobodnjak, kada je sa edinom harao u bundesligi, svih njegovih asistencija za repku, pa i dodje dan kada se na maracani cula himna BiH!
hvala ti miske za sve, siguran sam da ces nekada kao selektor voditi repku jer si pametan covjek!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
“Hasan Salihamidžić mi je rekao da u drugom timu Bayerna igra dečko koji zaslužuje pažnju. Otišli smo u Njemačku i obavili razgovor. Zvjezdan se nije dvoumio, što govori o njegovoj ljudskoj veličini, što je potvrdio kasnije kroz igre u reprezentaciji”, izjavio je Slišković za Klix.ba.
Dakle levati su isli nekom iz drugog tima Bajerna na noge, a Miske nije morao cekati u redu za pasos i ostalo.
Blaze ne zasluzujemo te.
Dakle levati su isli nekom iz drugog tima Bajerna na noge, a Miske nije morao cekati u redu za pasos i ostalo.
Blaze ne zasluzujemo te.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pozvati ga za oprostaj protiv Austrije 10 minuta mu dati za veliku 10-ku najveceg madjionicara u nogometu na ovim prostorima... Covjek je imao pas da bi pogodio komarca u lijevo jaje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.