SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Drama! Desetak minuta prije kraja Cavani nam izbije gol za vodstvo od dva razlike, ali srećom i Pazzini promaši penal u 89', tako da još uvijek vodimo 2:1 i imamo najmanje bod. Ako utakmica Valencia-Espanyol ne završi rezultatom 1:0, 2:0 ili 2:1 osvojićemo 3 boda i doći na pola koraka od Prve lige.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Marseille84
- Kontakt:
Napokon izlazimo iz krize, pobjedili protiv Jointa u gostima, samo se jos ne zna da li ce rezultat biti 1 ili 2-0 
Ajde Soldado zabij 2 gola sadspielführer_21 je napisao/la:Drama! Desetak minuta prije kraja Cavani nam izbije gol za vodstvo od dva razlike, ali srećom i Pazzini promaši penal u 89', tako da još uvijek vodimo 2:1 i imamo najmanje bod. Ako utakmica Valencia-Espanyol ne završi rezultatom 1:0, 2:0 ili 2:1 osvojićemo 3 boda i doći na pola koraka od Prve lige.
EDIT:Ajmo Espanyol još 1
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ide cika Devil kao svojevremeno Cannigia za minimalnu ali zasluzenu pobedu Formule od 1:0.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Marseille84
- Kontakt:
Pregazen Joint sa 0-3 
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Borba za titulu još uvijek nije gotova !
Velika pobjeda Jedinstva na gostovanju kod lidera Delfina 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- spielführer_21
- Kontakt:
Ništa.. remi na kraju.LBJ MVP je napisao/la:Ajde Soldado zabij 2 gola sadspielführer_21 je napisao/la:Drama! Desetak minuta prije kraja Cavani nam izbije gol za vodstvo od dva razlike, ali srećom i Pazzini promaši penal u 89', tako da još uvijek vodimo 2:1 i imamo najmanje bod. Ako utakmica Valencia-Espanyol ne završi rezultatom 1:0, 2:0 ili 2:1 osvojićemo 3 boda i doći na pola koraka od Prve lige.
EDIT:Ajmo Espanyol još 1
Ista meta- isto odstojanje, ako sam dobro sračunao:
1. Međedi 28
2. Mislioci 28
3. Karinaši 27
4.Zadnja Klupa 24
5. Čekićari 24
Predzadnje kolo:
FC Grizzlies - Mislish United
Čekićari - Zadnja Klupa
FC Ljuta Krajina- Spartans FC
Zadnje kolo:
Mislish United - FK Bilder
Zadnja Klupa - NK Vukovi zla
Spartans FC - FC Grizzlies
FK Kockari - Čekićari
BH Fanaticos - FC Ljuta Krajina
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Ja i apocalyps po gol za vrijedan bod, od 0-2 na kraju do x koji mnogo znaci
!
Ali zamalo smo mogli i sva tri boda uzeti, Koln mora zabiti za 2-2, a i onaj debil Pazzini prebaci tribine San Sira!
Svaka čast momci, ali sad slijedi spektakl u zadnja dva kola, dobro je sto preostali konkurenti igraju izmedju sebe, a mi protiv davljenika (iako će i to biti zeznuto
)!
Ali zamalo smo mogli i sva tri boda uzeti, Koln mora zabiti za 2-2, a i onaj debil Pazzini prebaci tribine San Sira!
Svaka čast momci, ali sad slijedi spektakl u zadnja dva kola, dobro je sto preostali konkurenti igraju izmedju sebe, a mi protiv davljenika (iako će i to biti zeznuto
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Kakav će biti derbi sljedeće kolo s Misliocima 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
napokon i mi pobijedismo, ovo nam je prva pobjeda tamo negdje od 3-4. kolaMarseille84 je napisao/la:Pregazen Joint sa 0-3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upisite harryu gol za Fanaticose.
Necemo diskriminacije.
Necemo diskriminacije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pregledani su i upisani rezultati ako primjetite kakvu gresku prijavite!
Ovo kolo vise srece su imali gosti, ukupno 48 pogodjenih rezultata, 20-28, 4 pobjede domacina, 5 remija, 6 pobjeda gostiju.
sutra u toku dana ocekujte tabele i listu strijelaca
Ovo kolo vise srece su imali gosti, ukupno 48 pogodjenih rezultata, 20-28, 4 pobjede domacina, 5 remija, 6 pobjeda gostiju.
Barcelona (3,4,5-0) je izbacena kao jos nekoliko parova a sve ostalo je uslo u bubanj koji je kao u uvijek izbacio random parove za domacine i gosteCollegeGunner je napisao/la:Sve se radi ne bi li Grizliji ostali u drugoj lizi. Pa svaki put nas zapadnu parovi sa nekim ludim rezultatima (sto ste izbacili Barcelonu?)
Gosti su u ovom kolu trebali igrati samo 0-0 i 1-0 rezultate.![]()
Dobre su sanse da izgubimo u ovom kolu ali nema predaje.
ispravljeno!Omerbavarac je napisao/la:Upisite harryu gol za Fanaticose.
Necemo diskriminacije.
sutra u toku dana ocekujte tabele i listu strijelaca
Kapiten - kapitenski!
Bravo Stefko!
Bravo Stefko!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Fanaticosi ovom pobjedu pobjegli sa predposljednje pozicije,ove sezone je cilj izboriti opstanak u drugoj ligi,dok naredne sezone cilj je povratak u prvu ligu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
i jos jedan pogodak samketa za 4:2 
sada smo peti..kakav napredak u zadnjih par kola..potrebna su nam dva kiksa gromova i jedan kiks formule uz nase dvije pobjede za baraz
sada smo peti..kakav napredak u zadnjih par kola..potrebna su nam dva kiksa gromova i jedan kiks formule uz nase dvije pobjede za baraz
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo mojim kolegama, posebno apocalyps-u koji je u strasnoj formi, bas kad zatreba
. Ovaj remi bi mogao biti odlucujuci u borbi za odlazak u 1. ligu, imamo jos utakmice protiv Spartanaca i BHFanaticosa, tu bi jedna pobjeda bila dovoljna za baraz, a mozda i za prva dva mjesta, jer u sljedecem kolu igraju Medjedi i Mislioci.
auuuu kakva pobjeda Jedinstva ... Delfinima smo uskratili ranije slavlje ...
Bravo kapitenu, bravo Evra ...
Bravo kapitenu, bravo Evra ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- King Kenny
- Kontakt:
joint_fc zapao u najveću krizu od svog osnivanja
,nekoliko vezanih poraza
...očigledno su opijanja po Tz kafanama ljubitelja navijača @Monologa, te loša forma miky-a u zadnjih par kola uradili svoje
a pridoslica prosle sezone,moja malenkost ove godine gori od Torresa
...treba nam mislim jedna pobjeda u zadnjim kolima da bi obezbjedili opstanak... 
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Kakav preokret Jedinstva, odložili su slavlje Delfina (kojima je potrebna pobjeda u sljedeća dva kola).
@the_scouser, @Stevie-G: Idemo momci, aktivirajte se malo
Hajde da ostvarimo pobjede u posljednjim utakmicama i obezbijedimo opstanak (a onda pasti u zimski san
).
@the_scouser, @Stevie-G: Idemo momci, aktivirajte se malo
Jedinstvo je ovo kolo imalo previse srece, ispucali su kredite i sledece kolo ce izgubit i Delfini ne moraju se sikirati za titulu. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.