FK Željezničar (opšte diskusije)

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la DenchiNL » 12 maj 2016, 22:24

LockScroll je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:mislim fakat nije troll ali me živo interesuje otkad proizvođači donjeg rublja proizvode stolice za stadione ??

http://www.alma-ras.com
Na prijateljskoj osnovi da nebi morali placati porez neki na uvoz, i to sve zahvalujuci Vukoticu koji je jaran sa direktorom Alme Ras Memagicem, dakle oni uvezli Zeljo platio, a na kraju Alma Ras obezbjedila jos i montiranje stolica, stolice inace iz Turske, iste takve i na Beogardskoj Marakani, sve u svemu i vise nego isplativo oko 12KM jedna stolica, sve zajedno ni 70.000 KM, jbg tako ti je kad imas poznanstva i veze ...
extra :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2016, 00:04

A prije bi se tako uvezale stare uprave sa direktorom neke firme pa bi stolica bila 120km :rol: :rol:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 15 maj 2016, 19:38

Ovo je bio uspjesan dogovor na relaciji Zeljo-Sarajevo-Olimpic. Olimpic da ostane u ligi kako bi Zeljo i Sarajevo imali sljedece sezone sigurnih 6 bodova, Zeljo nije pobjedio Slaviju da ne bi iskoristio priliku pomaganja Sarajeva Olimpicu. Realno Sarajevu da je gorilo Sarajevo bi zgazilo Olimpica, a isto tako i Zeljo Slaviju.

Sad Pitari mirno iscekuju revans Radnik-Sloboda
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 15 maj 2016, 19:44

Crni gavran je napisao/la:Ovo je bio uspjesan dogovor na relaciji Zeljo-Sarajevo-Olimpic. Olimpic da ostane u ligi kako bi Zeljo i Sarajevo imali sljedece sezone sigurnih 6 bodova, Zeljo nije pobjedio Slaviju da ne bi iskoristio priliku pomaganja Sarajeva Olimpicu. Realno Sarajevu da je gorilo Sarajevo bi zgazilo Olimpica, a isto tako i Zeljo Slaviju.

:facepalm:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 15 maj 2016, 23:17

sergejevic je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Ovo je bio uspjesan dogovor na relaciji Zeljo-Sarajevo-Olimpic. Olimpic da ostane u ligi kako bi Zeljo i Sarajevo imali sljedece sezone sigurnih 6 bodova, Zeljo nije pobjedio Slaviju da ne bi iskoristio priliku pomaganja Sarajeva Olimpicu. Realno Sarajevu da je gorilo Sarajevo bi zgazilo Olimpica, a isto tako i Zeljo Slaviju.

:facepalm:
Samo se ti udaraj po glavi, ovo je ziva istina.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 maj 2016, 00:47

Hahahahaahahaha, ti si kralj.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 16 maj 2016, 01:02

Kao navijac Zeljeznicara isto sam pomislio kad sam pogledao golove u Lukavici. Ne zbog tih 6 bodova vec sto je Olimpik jos jedan sarajevski klub koji ima priliku da ostane u ligi. Pisao sam na drugoj Zeljinoj temi o tome ali me nisu razumjeli. Celik je isto tako najvjerovatnije pustio Viteza. Medjutim, nakon sto sam pogledao golove i sanse sa utakmice u Lukavici, ipak je teren bio glavni razlog sto Zeljo nije dosao do tri boda. Ono je oranica a ne teren i neka je Slavija ispala, a Olimpik ostao.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 maj 2016, 10:20

Da nisu otjerali Sablju vi bi sada bili cetvrti. Neka svako to shvati na svoj nacin.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 maj 2016, 16:14

Mi smo propustili Evropu, da dobijemo 6 bodova od Olimpica :urnebes: :urnebes: I sad Sarajevo mozda moze u evropu, oni su dobili poklon i gratis
Kakvi sve mozgovi pisu :mrgreen: Sve je to Zeljo odradio da Olimpic ostane. Stvarno smo masine klub :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 maj 2016, 18:48

amazon je napisao/la:Mi smo propustili Evropu, da dobijemo 6 bodova od Olimpica :urnebes: :urnebes: I sad Sarajevo mozda moze u evropu, oni su dobili poklon i gratis
Kakvi sve mozgovi pisu :mrgreen: Sve je to Zeljo odradio da Olimpic ostane. Stvarno smo masine klub :urnebes: :urnebes:
Vi svakako imate 6 bodova od Olimpica skoro svake godine. I vi i Sarajevo , zar ne?

Vi ste svoje sanse za Evropu prokockali prvo protiv Zrinjskog a onda i protiv Celika i dalji vas izlazak u Evropu je bio nemoguca misija. Jer po meni, nema sanse da Olimpic pobjedi Sarajeva regularno. Bez obzira na to Evropa je i Zelji i Sarajevu zavisila od Slobode, tj. od toga hoce li oni osvojiti KUP. U protivnom, vi da ste odbili taj dogovor, Sarajevo bi razvalilo Olimpica i cao đaci. Ispade Olimpic a mozda osta Borac, koji bi nepovoljnija varijanta za vas od Olimpica.

Sarajevo vam je vjerovatno predlozilo da ostavite Olimpica u ligi, jer je to vas zajednicki interes, ali pod uslovom da vi ne pobjedite Slaviju, a oni da izgube od Olimpica. Jer ne gubite ni vi ni oni, a Olimpic ostaje. Na kraju krajeva, najvjerovatnije necete u Evropi igrati ni vi ni Sarajevo, jer Sloboda tesko moze bez Zebe da osvoji KUP.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 16 maj 2016, 19:03

Legendo ti nisi dobar.
Za ljubitelje zavjera prica ide ovako.Kako Tan izabire Kotrijk, FKS otpada i sljedeci po tabeli ide u evropu a to bi bio Zeljo.Nije bilo prepreka da se pusti Olimpicu(nesto slicno sto je uradio Celik Vitezu).Ipak je ljubav prema Gracicu i Olimpicu i 6 bodova prevladala u odnosu na cifru oko 1 mio KM.Bjez ba,nisi dobar. :D :D :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 maj 2016, 19:09

lupus je napisao/la:Legendo ti nisi dobar.
Za ljubitelje zavjera prica ide ovako.Kako Tan izabire Kotrijk, FKS otpada i sljedeci po tabeli ide u evropu a to bi bio Zeljo.Nije bilo prepreka da se pusti Olimpicu(nesto slicno sto je uradio Celik Vitezu).Ipak je ljubav prema Gracicu i Olimpicu i 6 bodova prevladala u odnosu na cifru oko 1 mio KM.Bjez ba,nisi dobar. :D :D :D
Kakve to veze ima, zar nije Sarajevo dobilo licencu? Kakve veze Tan ima sa tim?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 16 maj 2016, 19:11

Legendo ne hvataj se maca i ne lupaj gluposti,idi ganjaj statut a ne uvlaci klubove u suplje intrige.Pometi ispred svojih vrata.Neinformiran si.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 maj 2016, 19:14

Ok, eto bas da vidimo sta ce biti ako Sloboda osvoji KUP, ko ce u Evropu, vi ili Sarajevo . Ocekujem izvinjenje s tvoje strane ako to bude Sarajevo, a evo ja cu tebi reci da si ti bio sve u pravu i da si ti informiran ako to bude Zeljo.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 16 maj 2016, 19:17

Crni gavran je napisao/la:
amazon je napisao/la:Mi smo propustili Evropu, da dobijemo 6 bodova od Olimpica :urnebes: :urnebes: I sad Sarajevo mozda moze u evropu, oni su dobili poklon i gratis
Vi svakako imate 6 bodova od Olimpica skoro svake godine. I vi i Sarajevo , zar ne?

Vi ste svoje sanse za Evropu prokockali prvo protiv Zrinjskog a onda i protiv Celika i dalji vas izlazak u Evropu je bio nemoguca misija. Jer po meni, nema sanse da Olimpic pobjedi Sarajeva regularno. Bez obzira na to Evropa je i Zelji i Sarajevu zavisila od Slobode, tj. od toga hoce li oni osvojiti KUP. U protivnom, vi da ste odbili taj dogovor, Sarajevo bi razvalilo Olimpica i cao đaci. Ispade Olimpic a mozda osta Borac, koji bi nepovoljnija varijanta za vas od Olimpica.

Sarajevo vam je vjerovatno predlozilo da ostavite Olimpica u ligi, jer je to vas zajednicki interes, ali pod uslovom da vi ne pobjedite Slaviju, a oni da izgube od Olimpica. Jer ne gubite ni vi ni oni, a Olimpic ostaje. Na kraju krajeva, najvjerovatnije necete u Evropi igrati ni vi ni Sarajevo, jer Sloboda tesko moze bez Zebe da osvoji KUP.
Koliko si ti utakmica od Olimpica i Sarajeva pogledao ?
Mi pravili dogovor sa Sarajevom da **** Olimpic ostane. **** Evropu vazno je sigurnih 6 bodova sljedece sezone. Kao Vitez, Slavija ili Borac bi bili neki faktor u L12.

U Evropu ide ne koga Tan izabere nego onaj ko je bolje rangiran na tabeli.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 maj 2016, 19:18

Pa sa Borcem ste puno teze prolazili. Slavija OK, nije neki faktor za vas slazem se.

Nisam pogledao ni jednu, ali obicno je to bilo karinana :lol:

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 16 maj 2016, 19:21

Crni gavran je napisao/la:Pa sa Borcem ste puno teze prolazili
Borac i Slavija pred gasenjem, a Vitez kao i Olimpic. Mislis da moze i jedan od ova 3 kluba izdrzati l12 ?

Da si pogledao Olimpic zadnjih nekoliko utakmica bilo bi ti jasno zasto su dobili Sarajevo, a ove smradovi sa Koseva je raspored i celo spasio

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 16 maj 2016, 19:23

Mislim onako realno da Celik sa dugom oko 20 mio KM ce sa lakocom izdrzati L12. :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 maj 2016, 19:24

Ma dobro, oni su vec ispali. I Celik je pred gasenjem i bez podrske domacih navijaca, pa je pruzio zestok otpor ne samo vama. Kako bi bilo i sta bi bilo sa Borcem to ne znam, ali danas nema sigurnih bodova, tu pouku ste i vi sami izvukli.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 16 maj 2016, 19:26

Pitari vam dali premije.Punac uredno donio ali vezao ih za Vitez jer su imali duga.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 25 gostiju.