amazon je napisao/la:Mi smo propustili Evropu, da dobijemo 6 bodova od Olimpica

I sad Sarajevo mozda moze u evropu, oni su dobili poklon i gratis
Kakvi sve mozgovi pisu

Sve je to Zeljo odradio da Olimpic ostane. Stvarno smo masine klub

Vi svakako imate 6 bodova od Olimpica skoro svake godine. I vi i Sarajevo , zar ne?
Vi ste svoje sanse za Evropu prokockali prvo protiv Zrinjskog a onda i protiv Celika i dalji vas izlazak u Evropu je bio nemoguca misija. Jer po meni,
nema sanse da Olimpic pobjedi Sarajeva regularno. Bez obzira na to Evropa je i Zelji i Sarajevu zavisila od Slobode, tj. od toga hoce li oni osvojiti KUP. U protivnom, vi da ste odbili taj dogovor, Sarajevo bi razvalilo Olimpica i cao đaci. Ispade Olimpic a mozda osta Borac, koji bi nepovoljnija varijanta za vas od Olimpica.
Sarajevo vam je vjerovatno predlozilo da ostavite Olimpica u ligi, jer je to vas zajednicki interes, ali pod uslovom da vi ne pobjedite Slaviju, a oni da izgube od Olimpica. Jer ne gubite ni vi ni oni, a Olimpic ostaje. Na kraju krajeva, najvjerovatnije necete u Evropi igrati ni vi ni Sarajevo, jer Sloboda tesko moze bez Zebe da osvoji KUP.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor