Pa i ja se čudim što ovoliko malo traže?!anell je napisao/la:Vrijedi svake £Jack je napisao/la:Dortmund look for closer to £60m.![]()
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
My bad, ja mislio ti na Humberovoj strani.Jack je napisao/la: Pa i ja se čudim što ovoliko malo traže?!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne volim pse,anell je napisao/la:My bad, ja mislio ti na Humberovoj strani.Jack je napisao/la: Pa i ja se čudim što ovoliko malo traže?!
mačke su mi draže

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- Marsal
- Kontakt:
Pa gdje si bio ljudino kad sam ja mace dijelioJack je napisao/la: Ne volim pse,
mačke su mi draže

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Chelsea are exploring the possibility of signing Arsenal striker Olivier Giroud on loan until the end of the season. [@DiMarzio] #afc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
E **** trunje, zar si imao mačad? Trebe se lože kad im kažeš da voliš mačke,Marsal je napisao/la:Pa gdje si bio ljudino kad sam ja mace dijelioJack je napisao/la: Ne volim pse,
mačke su mi draže
Anel jednom rek'o to i ona mu rekla: Aha, fino.
Žiru neće niđe
Samo Atom i Humber.
Pa kad bi uzeli Žirua stigli bi Citya do kraja sezone.

Pa kad bi uzeli Žirua stigli bi Citya do kraja sezone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
A sta znaci to, ne mogu guglat nemam neta ni megabajta, de prevedi ti znas Dojcland
Sad ću ti prevesti, a sutra lagano na kurs njemačkog. Uskoro će na ovoj temi moći pisati samo oni forumaši koji imaju položen B2.
Auba će igrati protiv Freiburga.
Auba će igrati protiv Freiburga.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ne voli mi cura njemacki, hoce da idemo uciti Francuski 

Opet drkas na poster lizarazua 

Pa bolje Mahreza da uzmemo nego Aubu
---Jack-Xhaka/Ramsey
Mahrez---Ozil----Miki
----------Laca---------
---Jack-Xhaka/Ramsey
Mahrez---Ozil----Miki
----------Laca---------
Miljenik admina i ostale moderacije
Bilo kojeg napadaca dovesti, samo da se makne Lacazet iz prvih 11..
Zip je napisao/la:Bilo kojeg napadaca dovesti, samo da se makne Lacazet iz prvih 11..

why?
Miljenik admina i ostale moderacije
Lacazette odličan timski napadač, da ga više uključuju u igru kako dodavanjima tako i ubačajima kada protrčava iza odbrane bilo bi fantastično
Vala Lakazet za ovo pola sezone nije ispunio nikakva ocekivanja, barem ne moja. Je li neko primijetio kako u zadnjim utakmicama ostaje u offsideu vrlo cesto?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma komplet igra nam ja za qrca zato i lacazette nema vise golova na svom kontu
- Marsal
- Kontakt:
Ovdje da dođu Messi, poslanik Muhammed s.a.v.s. i Beckenbauer utopili bi se u sivilo. Messi bi se ubio kad bi vidio Iwobija i kad bi dobio taktičke instrukcije od Wengera, poslanik bi tražio da ga vrati u Mekku, kae bolje otić na bitku na Uhudu nego s Elnenyem ić' u džemat Colney, a Beckenbauer bi se pridružio nazi skinheadsima i postao najtraženiji na listi kriminalaca Scotland Yarda.
Jedina opcija je Wengera zatuć nečim tvrdim jer garantujem da će taj 2019. godine potpisati makar još jedan jednogodišnji ugovor.
Jedina opcija je Wengera zatuć nečim tvrdim jer garantujem da će taj 2019. godine potpisati makar još jedan jednogodišnji ugovor.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Naravno da nije ispunio ocekivanja, pa lik ima ucinak ko Giroud, jedina razlika je sto je ovaj kostao 60 miliona. Ista prica se ponavlja ko i sa Giroudom kad je dosao, tanak sa golovima ali mu zato hvale uscesce u igri, duple pasove, asistencije, dobijene duele itd sve osim golova...
Ali eto neki kazu Alexis ga gusio jer je Ozil samo sa njim kombinovao, eto odlicna prilika sad kad nema kocnicara Alexisa da Lacazete eksplodira
mada se nije proslavio u utakmicama kad nema Alexisa...
Lacazete ima neke kvalitete ali realno on nije ubica koja ce da trpa mnogo i konstantno iako je mnoge zavarala statistika u Francuskoj ligi u kojoj je sutao 12 penala u sezoni (oko 50% ukupnog broja golova) a da ne pricamo koliko je lakse tamo zabijati nego u Engleskoj, stoga mene njegova igra u Arsenalu uopste ne cudi.
Ali eto neki kazu Alexis ga gusio jer je Ozil samo sa njim kombinovao, eto odlicna prilika sad kad nema kocnicara Alexisa da Lacazete eksplodira

Lacazete ima neke kvalitete ali realno on nije ubica koja ce da trpa mnogo i konstantno iako je mnoge zavarala statistika u Francuskoj ligi u kojoj je sutao 12 penala u sezoni (oko 50% ukupnog broja golova) a da ne pricamo koliko je lakse tamo zabijati nego u Engleskoj, stoga mene njegova igra u Arsenalu uopste ne cudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.