LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Zbog momaka sa ove teme http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7060XConTroL7 je napisao/la:teletovic :/ zasto brate
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Odlična 2/4 je donijela prednost na poluvremenu. Tele je to malo pokvario tricom sa parkinga, al' neka je
Kobe se razmahao malo šutevima, al' opet dobar sa asistima, 2-3 su mu iscurile iz koša.. Gasol maestralan, Clark odličan, Nash magičan. Nadam se pobjedi..
Nama je Željo svetinja jedina.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
yebemliga, nije mor'o
. dobro zasad stojimo, ali smo ispuštali i po 20 razlike, tako da je ovo ništa
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Večeras sve dobro funkcioniše. Blatcha je Clark ubio nogama, Jamison me strašno dojmio, koga on uhvati, taj ne može da opuca, kao Mirza npr
. Šteta zbog ove trice, želim da naš MIrza odigrao odlično, ali da izgubi
.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nelose
Spustili smo klupu Bruklina na 0 , Derona i Lopeza nemozemo zaustaviti kao ni vecina lige i stim moramo igrati , ostale smo ustopali , Johnson se nije vidio i uopste to neizgleda lose.
U napadu Kobija bas neide ali trebalo bi krenuti ...Nash,Gasol,Clark odlicni .
Treba istaci da Jamison u 6 minuta nije dozvolio Mirzi da osuta a zna se da to nije lako
Tek u zadnjem napadu iz okreta s 10 metara ali posto je Mirza oprastamo.
Cak i kladionicki gledano bio sam uvjeren u pobjedu u prvom pol. i tu je moj posao zavrsen , sada cemo pokusati spojiti posao sa zadovoljstvom a tu slijede problemi jer smo u drugom djelu tekme kriminalni u zadnje vrijeme.
Spustili smo klupu Bruklina na 0 , Derona i Lopeza nemozemo zaustaviti kao ni vecina lige i stim moramo igrati , ostale smo ustopali , Johnson se nije vidio i uopste to neizgleda lose.
U napadu Kobija bas neide ali trebalo bi krenuti ...Nash,Gasol,Clark odlicni .
Treba istaci da Jamison u 6 minuta nije dozvolio Mirzi da osuta a zna se da to nije lako
Cak i kladionicki gledano bio sam uvjeren u pobjedu u prvom pol. i tu je moj posao zavrsen , sada cemo pokusati spojiti posao sa zadovoljstvom a tu slijede problemi jer smo u drugom djelu tekme kriminalni u zadnje vrijeme.
Zadnja izmjena: elninho_resTO, dana/u 06 feb 2013, 02:44, ukupno mijenjano 1 put.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
ja Mirze i divlje trice na kraju u pm
Solidnih +9 na poluvremenu, Earle svaka ti cast majstore samo nastavi ovako, pored njega Gasol najbolji. Defanziva radi solidan posao dosad, gledao sam drugu cetvrtinu i nije bilo previse laganih suteva za Netse koji uglavnom igraju na izolacije ali im neuspjeva dosad
ovo se moze dobiti a ja odoh spavat pa se nadam pobjedi kad ustanem
Solidnih +9 na poluvremenu, Earle svaka ti cast majstore samo nastavi ovako, pored njega Gasol najbolji. Defanziva radi solidan posao dosad, gledao sam drugu cetvrtinu i nije bilo previse laganih suteva za Netse koji uglavnom igraju na izolacije ali im neuspjeva dosad
ovo se moze dobiti a ja odoh spavat pa se nadam pobjedi kad ustanem
Mora se priznati odlicno prvo poluvrijeme sa nase strane, ali isto tako mislim da nemamo dovoljnu prednost sa obzirom na procenat suta.
U nastavku moraju zaigrati jos agresivnije u odbrani ukoliko zele pobjedu...Na forumu Lakersa se pitaju ko je ovaj Teletovic.

U nastavku moraju zaigrati jos agresivnije u odbrani ukoliko zele pobjedu...Na forumu Lakersa se pitaju ko je ovaj Teletovic.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Isto ovako je Gruzijiamerosm je napisao/la:Mora se priznati odlicno prvo poluvrijeme sa nase strane, ali isto tako mislim da nemamo dovoljnu prednost sa obzirom na procenat suta.
U nastavku moraju zaigrati jos agresivnije u odbrani ukoliko zele pobjedu...Na forumu Lakersa se pitaju ko je ovaj Teletovic.![]()
EDIT: Evo opet ista priča, sa 13 na 3, pa do kraja utakmice nabit će nas 20 razlike.
Tacno sve igrace treba poslati na IQ test. Moze ti se desiti jednom ili dva puta da ispustis veliku prednost, ali da ti se to desava svaku hebenu utakmicu....
Ako budete nastavili igrat u ovom sistemu pozdravite se sa Playoffom, jednostavno ovakva kosarka sa ovim rosterom ne ide. Jos sad Gasol se povrijedio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Clark mašina, Kobe madrfaker, Nash dirigent.. Ispustimo li ovo onda ne zaslužujemo ni PO.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ako sad useremo ovu razliku, bye bye playoff.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 06 feb 2013, 03:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Bravo! Napokon zrelije privedeno kraju. 1 od 4 dobijena.
sjajna pobjeda , sad se nadat da gasol nije ozbiljnije povrijedjen...kakav dank mambe
idemo se udarat s keltima sad i nastavit ovo 
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Dolaze stvari na svoje, mašAllahRajKoothrappali je napisao/la:Bravo! Napokon zrelije privedeno kraju. 1 od 4 dobijena.
Na kraju ubjedljiva pobjeda, i ako to tokom drugog poluvremena nije izgledalo tako...Ovo zakucavanje Bryanta je utakmicu ponovo okrenulo na nasu stranu. Nadam se da je sa Gasolom sve uredu i da ce moci igrati u Cetvrtak, a tu nam je takodjer i potreban Howard, jer da im nismo dozvolili 20 ofanzivnih skokova ovo bi dobili bez problema - ako se ne varam postigli su 14 poena nakon ofanzivnog skoka.
PS: Lahko ispustanje prednosti sada vec postaje ozbiljan problem i po tom pitanju moraju nesta rijesiti.
PS: Lahko ispustanje prednosti sada vec postaje ozbiljan problem i po tom pitanju moraju nesta rijesiti.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Igrac utakmice E. Clark
,(41 min u igri a imati +- na +18
) ipak nas MWP gusi , zato mu treba smanjiti min , ovaj Clark je kao poklon iz vedra neba , nada da mozda mozemo do playoff-a , mada Houston i Portland isto pobjedjuju bice ih tesko prestici
Svi bili aganzovani , Kobe je uzeo malo vise suteva nego sto je trebao , ali realno je bio i najbolj i cuvan , a ono sto je pogodio je bilo vecina majstorski
, konacno i nasi play-evi su odigrali dobro
, Lopez jeste Gasolu dao 30 , ali iz 25 pokusaja
, tako mogu reci da ovaj Lopez je izvikan , pa nije bek
2. klucne stvari , nauciti Artesta da pogodi otvorenu tricu i Howarda da ubaci kao Baynum slobodna i postajes kandidat.
Vratiti Kareeem-a kao specijalca trenera koji ce raditi sa Howardam , kako je i od Baynuma napravio naj.off. centra
Svi bili aganzovani , Kobe je uzeo malo vise suteva nego sto je trebao , ali realno je bio i najbolj i cuvan , a ono sto je pogodio je bilo vecina majstorski
2. klucne stvari , nauciti Artesta da pogodi otvorenu tricu i Howarda da ubaci kao Baynum slobodna i postajes kandidat.
Vratiti Kareeem-a kao specijalca trenera koji ce raditi sa Howardam , kako je i od Baynuma napravio naj.off. centra
Zadnjih 7 mi dobili 6
Ovo je stvarno nakon Oklahome sve krenulo u našu ruku, rekoh da onih 7 sve iznad 5 utakmica za mene je fenomenalno, eh sada slijede 3 tekme koje će prelomit sezonu. Boston bi trebali pobjedit jer njima nema najvažnijeg igrača a mi smo u usponu i nadam se da se to može dobit, Miami ako ništa treba namučit a nije šteta ako izgubimo od bolje uigrane ekipe. Charlote se mora dobit.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.