vedofeelgood je napisao/la:Brate ja ne znam gdje sam, ti nemaš sebe, šta je ovo, ludilooooLBJ MVP je napisao/la:Kakav je ovo nered ovdje,nemam me 7 dana i sve ode u...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
vedofeelgood je napisao/la:Brate ja ne znam gdje sam, ti nemaš sebe, šta je ovo, ludilooooLBJ MVP je napisao/la:Kakav je ovo nered ovdje,nemam me 7 dana i sve ode u...
Ludilo bratevedofeelgood je napisao/la:Brate ja ne znam gdje sam, ti nemaš sebe, šta je ovo, ludilooooLBJ MVP je napisao/la:Kakav je ovo nered ovdje,nemam me 7 dana i sve ode u...
Ja naviko, al što je previše previše jeDylan Dog je napisao/la:Krenem nekim poslom hodati po Tuzli,svakih nekoliko koraka sjedi na ulici prosjak/inja,mahom pripadnik romske nacionalne manjine,ona zapomaže,onaj moli,ona ti zaziva sreću,u onog noga deformisana,druga sva u zavojima,osjećam se ko da prolazim kroz pakao,saplećeš se o bogalje,sa svih strana čuješ zapomaganje,ne mogu 2 dana da spavam normalno poslije prolaska Tuzlanskim ulicama
Čestitamo, uspješno se poslali peticijuBaDa12 je napisao/la:Kad možemo glasati da Vedo bude najbolji igrač Bundeslige, možemo i sačuvati Hutovo blato.![]()
http://www.hutovo-blato.ba/peticija/peticija.php" onclick="window.open(this.href);return false;
ispunjenaBaDa12 je napisao/la:Kad možemo glasati da Vedo bude najbolji igrač Bundeslige, možemo i sačuvati Hutovo blato.![]()
http://www.hutovo-blato.ba/peticija/peticija.php" onclick="window.open(this.href);return false;
ma mozemoBaDa12 je napisao/la:Kad možemo glasati da Vedo bude najbolji igrač Bundeslige, možemo i sačuvati Hutovo blato.![]()
Slazem se, ali isto tako i problem ovih pasa. To fkt nema smisla vise pa ima ih na hiljade ovdje u Sa, vjerovatno je i gore ista situacija. Napadaju starce, djecu, sve.Dylan Dog je napisao/la:Krenem nekim poslom hodati po Tuzli,svakih nekoliko koraka sjedi na ulici prosjak/inja,mahom pripadnik romske nacionalne manjine,ona zapomaže,onaj moli,ona ti zaziva sreću,u onog noga deformisana,druga sva u zavojima,osjećam se ko da prolazim kroz pakao,saplećeš se o bogalje,sa svih strana čuješ zapomaganje,ne mogu 2 dana da spavam normalno poslije prolaska Tuzlanskim ulicama
Ponovo se okuplja bend Seven Up
Sarajevski bend Seven Up uskoro bi se mogao ponovo okupiti i to u originalnom sastavu. Kako saznaje portal Klix.ba, pregovori su u toku i članovi benda Elvir Lilo Hadžijamaković, Fuad Backović Deen, Goran Radić Gogi, Damir Pašić Dadi i Nedim Zgodić bi uskoro trebali i zvanično potvrditi da nastavljaju tamo gdje su stali 2004. godine.
I ja sam nekad davno.Dylan Dog je napisao/la:Ja sam slušao Seven Up i bio fan njihove muzike.
Hatters gonna hate.
Kako nema? Živimo u izrazito siromašnoj zemlji, europskom dnu, stopa nezaposlenosti oko 40-tak posto, prevelik broj penzionera, ratnih vojnih invalida, civilnih žrtava rata, porodica poginulih u ratu (svima njima idu manje ili veće naknade iz budžeta), prevelika plata zaposlenih u državnim preduzećima i administraciji... Mora se to negdje vidjeti. E ti prosjaci i psi na ulicama su produkt svega pobrojanog, a biće još i goreceze je napisao/la:Slazem se, ali isto tako i problem ovih pasa. To fkt nema smisla vise pa ima ih na hiljade ovdje u Sa, vjerovatno je i gore ista situacija. Napadaju starce, djecu, sve.Dylan Dog je napisao/la:Krenem nekim poslom hodati po Tuzli,svakih nekoliko koraka sjedi na ulici prosjak/inja,mahom pripadnik romske nacionalne manjine,ona zapomaže,onaj moli,ona ti zaziva sreću,u onog noga deformisana,druga sva u zavojima,osjećam se ko da prolazim kroz pakao,saplećeš se o bogalje,sa svih strana čuješ zapomaganje,ne mogu 2 dana da spavam normalno poslije prolaska Tuzlanskim ulicama
Nedavno citam napao copor pasa djevojcicu koja je posla bjezati i udari je auto, ja mislim u Travniku.
Nema smisla.
Ja sam im danas oko 12h poslao mail i pitao ih u vezi nastavka njihove karijere, na isti sam dobio odgovor. Kao da sam znao da će danas objaviti svoj eventualni povratak. Kako god, volio bih da se vrate na scenu.13:05
Seven Up - Sarajevo
E****,
povratak 7UP na scenu zanči povratak originalnog sastava: Gogi, Dadi, Fudo, Nedim, Lilo. Pregovori su u toku za koji dan zvanično ide informacija. Hvala na interesovanju.
Srdačan pozdrav!!!
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Faraon iz Visokog, MaroonBjelave i 12 gostiju.