ziv da zivlji ne mogu bithajro je napisao/la: A ziv si -daj nam malo ovog pikada ti to pratis
evo taman gledam što ima.. Prije dvije večeri sam digao, sinoć me jedan par bacio.. Ako idemo cik-cak večeras bi pikado opet trebao biti prolazan
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ziv da zivlji ne mogu bithajro je napisao/la: A ziv si -daj nam malo ovog pikada ti to pratis
Šta misliš Široki-Partizan over 141.5 ?zgmiky je napisao/la:Hapoel Galil Gilboa-Hapoel Tel Aviv over 153.5 1.85
Nanterre-Le Mans over 146.5 1.85
danas samo lagano jedan double, ne sviđaju mi se parovi i nemam neki dobar osjećaj ali eto da se isparti na manji ulog
mislim široki under 68.5, mogao bi i meč u under samo kod je mene 143.5 nije mala razlikamarioo8888 je napisao/la:Šta misliš Široki-Partizan over 141.5 ?zgmiky je napisao/la:Hapoel Galil Gilboa-Hapoel Tel Aviv over 153.5 1.85
danas samo lagano jedan double, ne sviđaju mi se parovi i nemam neki dobar osjećaj ali eto da se isparti na manji ulog
Gotovo je sad već sam odigraozgmiky je napisao/la:mislim široki under 68.5, mogao bi i meč u under samo kod je mene 143.5 nije mala razlikamarioo8888 je napisao/la:Šta misliš Široki-Partizan over 141.5 ?zgmiky je napisao/la:Hapoel Galil Gilboa-Hapoel Tel Aviv over 153.5 1.85
OlimpijakosEmirSioux89 je napisao/la:
Moj za danas, prepisano sa foruma.Sretno svima..
valjda ste dobre pare uplatiliWilly je napisao/la:Čim smo je nas dvojica odigrali nema tu sreće.edoox je napisao/la:b**365 ovaj prelaz daje po kvoti 19. Nesto mi se čini kao da su je spustili.lucif3R666 je napisao/la:evo vam info iz 2/1 will -lugano , neke su kladionice blokirale pa pozurite , pozdrav
Ispratio
ja odigrao 1p2 4,90 i naravno doslobevanda4 je napisao/la:tečaj na lugano pao sa 7 na 3,50..
ja sam odigrao 1/2 na kvoti 35.
po svemu sudeći gol lugana na 1,30 bi trebao biti banka dana..
Sretno ako tko šta uzme
drei euro..ali ako ovi zabiju 2 gola, bez obzira na sve, okanit cu kladare..pa nisam čaču dojio.lucif3R666 je napisao/la: valjda ste dobre pare uplatili
BeastZE je napisao/la:Gussing-Oberwart (-150,5+) Over @ 1,85
Premier jos drzi kvotu 1,85 , u Sportplusu je kvota vec pala na 1,50 , a u Bet live-u 1,60 .
Sretno !
inacefindecko je napisao/la:to braćo brajan, prskajte po meni i mom novcaniku..
DA BOG DA ZAVRŠILI KARIJERE!
milanist je napisao/la:ST.PAULI-COTTBUS (d/n) 2 @1.90
LOK.PLOVDIV-CHERNO MORE (d/n) 2 @1.80
Ja mislim da ce silovati Valanciunasaplavi100 je napisao/la:čekam D.HOWARD preko 17 za 70 KM da li se graditi ,savjet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.