Švabski penzioner svakako nebi preživio prvu sezonu, mediokritet nivoa Piolija, nema poente jednog takvog mijenjati istim. Taj da je virtuoz kao što pojedini misle ovdje, zadržao bi se duže od 18mj. u tri različite BL ekipe, te bi bio aktuelan za Bayerna, Dortmunda...Kad već nemaju mozga da dovedu kvalitetnog trenera, bolje zadržat Piolija pa se možda, uz neku ludu sreću, plasirati u top4, nego zaposlit švabu i opet završiti na 10.mj...SonVolt je napisao/la: ↑21 jul 2020, 22:57Sam Rangnick mi je manje bitian koliko cinjenica da ovi nemaju pojma sta rade. Otjeras Bobana jer Rangnick dolazi, pripremis sve i onda zbog nekoliko pobjeda prekrizis sve planove. To je u poslovanje u rangu Palerma.
Pioli je definicija mediokriteta. Posle uvodnih 10 kola ce ponovo traziti novog trenera. Zasluzuju da se povlace na sredini tabele.
Dobar rezultat večeras, Ibra dva gola, jubilarni 200.nastup Gigioa, čestitke. Nemaju šta tražit protiv Atalante, razmontirali su nas u januaru, a daleko su bolja ekipa od Milana. No, eto jedva uzeše Bolognu, pa me nebi iznenadila tijesna utakmica baš zbog te blamaže u januaru.