Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" onclick="window.open(this.href);return false; nagradna igra u pitanju eto, ajde lajkujte pomozite mi da uzmem nagradu...
Dosadnog li i kišnog dana jbt
.

Poceo snijeg padatiZodiac je napisao/la:Dosadnog li i kišnog dana jbt.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jos samo fali da se Edwin Po okupi i festa moze da pocne.Narin je napisao/la:Ponovo se okuplja bend Seven Up
Sarajevski bend Seven Up uskoro bi se mogao ponovo okupiti i to u originalnom sastavu. Kako saznaje portal Klix.ba, pregovori su u toku i članovi benda Elvir Lilo Hadžijamaković, Fuad Backović Deen, Goran Radić Gogi, Damir Pašić Dadi i Nedim Zgodić bi uskoro trebali i zvanično potvrditi da nastavljaju tamo gdje su stali 2004. godine.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nije kod nas još,da hoće...ova kiša smorilikma23 je napisao/la:Poceo snijeg padatiZodiac je napisao/la:Dosadnog li i kišnog dana jbt.

I Nino Pršeš, te Omar MjesečarDevil je napisao/la:Jos samo fali da se Edwin Po okupi i festa moze da pocne.Narin je napisao/la:Ponovo se okuplja bend Seven Up
Sarajevski bend Seven Up uskoro bi se mogao ponovo okupiti i to u originalnom sastavu. Kako saznaje portal Klix.ba, pregovori su u toku i članovi benda Elvir Lilo Hadžijamaković, Fuad Backović Deen, Goran Radić Gogi, Damir Pašić Dadi i Nedim Zgodić bi uskoro trebali i zvanično potvrditi da nastavljaju tamo gdje su stali 2004. godine.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovdje pocne dobro da pada i ja se obradujem i onda stane i tak opetZodiac je napisao/la:Nije kod nas još,da hoće...ova kiša smorilikma23 je napisao/la:Poceo snijeg padatiZodiac je napisao/la:Dosadnog li i kišnog dana jbt.
.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sweet childhood memoriesDevil je napisao/la:Jos samo fali da se Edwin Po okupi i festa moze da pocne.Narin je napisao/la:Ponovo se okuplja bend Seven Up

naprijed rejal
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I onaj Nino Prses
Kakvi su to umjetnici bili jbt, sjecam se da sam kao mali cesto na TV-u vidjao onaj spot Edwina ispod tusa on pjeva

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nije ni cudo sto si takav danasSarajlijc@ je napisao/la:I onaj Nino PrsesKakvi su to umjetnici bili jbt, sjecam se da sam kao mali cesto na TV-u vidjao onaj spot Edwina ispod tusa on pjeva
![]()
![]()

Fakat su ove generacije ´90-´97 dobre šta nam je servirano na tv sad ide samo gore i gore i gore

Nullius in verba
- Sarajlijc@
- Kontakt:
MrsHeller je napisao/la:Nije ni cudo sto si takav danasSarajlijc@ je napisao/la:I onaj Nino PrsesKakvi su to umjetnici bili jbt, sjecam se da sam kao mali cesto na TV-u vidjao onaj spot Edwina ispod tusa on pjeva
![]()
![]()

[youtube][/youtube] TO JE TO!
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 17 jan 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma ljudi jedna je :
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Još Edvin da otpjeva šta

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mi smo nekad imali slušljivih pjevača
Edvin ima strašan glas btw
Mi smo nekad imali slušljivih pjevača
Edvin ima strašan glas btw

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@likma
Slab će haman i januar biti s bjelonjom ,mog´o bi on nas u martu obradovat´
.
[youtube][/youtube]
"kako si moglaa lagati staaalno"
Slab će haman i januar biti s bjelonjom ,mog´o bi on nas u martu obradovat´

[youtube][/youtube]
"kako si moglaa lagati staaalno"