Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Kagawa i zvanicno otisao u Dortmund.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Sinji legendo,kad je tek stigao rekao sam da se ne e snaci,ismijali su me mnogi,i ako zaista smatram da je igracina i volim njegov stil,smatram da nije za Epl.uglavnom ljudino hvala ti i sretno voli tebe paranoja deri tamo u eber baju
Re: $: Manchester United F.C.
objavljeno na stranici nekog od ova dva kluba ?Rooney88 je napisao/la:Kagawa i zvanicno otisao u Dortmund.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Re: $: Manchester United F.C.
http://www.transfermarkt.de/bvb-bestati ... ews/171450" onclick="window.open(this.href);return false;brazzo je napisao/la:objavljeno na stranici nekog od ova dva kluba ?Rooney88 je napisao/la:Kagawa i zvanicno otisao u Dortmund.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester United F.C.
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/Shinj ... nd-zurueckbrazzo je napisao/la:objavljeno na stranici nekog od ova dva kluba ?Rooney88 je napisao/la:Kagawa i zvanicno otisao u Dortmund.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi idu al' Young ne miče.

Prije tacno 10 godina!
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Spuc'o je suplju Gaalu samo tako.DukeOfWellington je napisao/la:Svi idu al' Young ne miče.

Ima £120,000 sedmicno i ugovor do 2016., ne mozes ga ni puskom otjerati
100% sportski i krajnje opušten potpis
- schweinsteiger
- Kontakt:
RiNo je napisao/la:Ima £120,000 sedmicno i ugovor do 2016., ne mozes ga ni puskom otjerati

Jeste se sj'ebali s tim platama

#miasanmia
Ovo je sigurno najveca invalidnina koju jedan covjek prima na Britanskom tlu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma nek on ima i 300 000 sedmicno,meni je gore sto ga moram gledati kako igra..I nani je imao veliku platu,al ga barem odavno nisam gledao,pa se nisam morao nervirati..RiNo je napisao/la:Ima £120,000 sedmicno i ugovor do 2016., ne mozes ga ni puskom otjerati
E odlicno, jedan manje
nadam se da ce uspjet vratit karijeru na pravi put a mislim da u bundeski ne moze biti los.. ne mora Young ali da je barem Cleverley-a i Andersona ispratit i dosta za ovaj rok

It was turned around so that right looked wrong
Chicharito na posudbu u Real 

- Unknown Genius
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Ovo je sigurno najveca invalidnina koju jedan covjek prima na Britanskom tlu.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Izgleda da je i ovo istina..Persie nedovoljno spreman,ode Hernandez,Welbeck nesto nije prezadovoljan,svasta se ocekuje..Samo ne znam zasto posudjujemo ga,slabo Woodward prodaje ove igrače..Guillem Balague ✔ @GuillemBalague
Follow
Real Madrid and Manchester United have agreed a loan deal for Chicharito. Only wages to be agreed.
Cleverleya ocekujem da sutra ode,al i dalje ostaje zal sto za sada se ne cini da bi mogli otici Anderson i Young..

Nadam se da Wilson sada upada bar na klupu 

Rooney88 je napisao/la:Ovo je sigurno najveca invalidnina koju jedan covjek prima na Britanskom tlu.

Ja se i dalje nadam da cemo s oporavljenim igracima,protiv QPRa (koji je idealna prilika za takvo nesto),gledati 433.
DDG
Rafael - Jones - Rojo (smalling) - Shaw
----------Blind---------
-------Herrera---Di Maria----
Welbeck---Roney---Januzaj
Ili Mata,Rooney,Persie kako se to vec ranije spominjalo,ili Mata umjesto Di Marie,a Di Maria umjesto Januzaja,jer ovakav Persie na zalost po meni nema mjesta u prvih 11..Nesto mi previse trom djeluje,godine cine svoje,al nije sigurno toliko fizicki jaci bio prosle i pretprosle godine,pa je tako lako davao golove..
- Unknown Genius
- Kontakt:
Drag mi je Chicharito, među najdražima u klubu, ali neka vala i ide, neka drugima kida živce. Samo je SAF iz njega uspijevao izvući maksimum i koristiti ga uvijek na najbolji mogući način, teško da to neki drugi menadžer može.
Mada, nadam se da će me demantovati i izbaciti Panjzemu iz prvih XI, što i nije baš toliko nerealno.
Sutra još Cleverley.
Btw. Kagawi hvala za sve, vidim da nas je i zvanično napustio. Nadam se da će u Dortmundu izdominirati. Takvog igrača jednostavno moraš voljeti gdje god da igra.
Mada, nadam se da će me demantovati i izbaciti Panjzemu iz prvih XI, što i nije baš toliko nerealno.
Sutra još Cleverley.

Btw. Kagawi hvala za sve, vidim da nas je i zvanično napustio. Nadam se da će u Dortmundu izdominirati. Takvog igrača jednostavno moraš voljeti gdje god da igra.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ne znam samo koji je pravi razlog Chicinog prelaska u Real? Cisto sumnjam da ce dole imati vecu minutazu nego ovdje...
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.