FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

junuz23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la junuz23 » 26 dec 2013, 14:45

Rooney88 je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Zelješčari jos uvijek ne znaju ni sta ih je snaslo :lol: :lol: :lol:
Sta ima nas da "snalazi"? Pa nas nije niko kupio. :mrgreen: Na zalost ili srecu vidjet` cemo u nastavku, ne vjerujem da ce Tan ispuniti vasa ocekivanja ali se necu previse buniti, niti zaliti, ako pogrijesim. To bi trebalo privuci i nove investitore u BH fudbal. ;) Sretno s Malezijcem, rezultati ce najbolje pokazati.
Nece njih niko privuci ako sami ne zasucete rukave, a s obzirom da pojedini nisu u stanju obicnog pishljivog sponzora nafatati a ne nesto ovako...zbogom zohari :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 14:48

bacelonafan je napisao/la:
amypitar je napisao/la:ZLA KOB :!:

Bas nas nista ne moze zaobici.Dođe covjek da nas unisti cak iz Malezije.Jebote kako smo glupi :idea: Nije sad lahko ljudima u klubu,da se naviknu da posle 17-18 god.imas odbolikran racun.Kako je tesko da te naviknes,da ti niko ne prijeti tuzbom,da mu vratis posuđeni novac.Djeca Sarajeva sto treniraju po plasticnoj travi, sljaci,placu,jecaju, mole tamo nekog brkicu,da im ne pravi neku akademiju, valja se navici na zeleni tepih.Igraci u depresiji,nema im vise menadzera, da ih proguraju u prvih 11,jer ce sada pri izboru igrača biti presudan kvalitet.Mnogi ublehasi koji su sjediili u klubu vise nece noci raditi u svoj inters,vec u interes kluba.Upravnoom odboru kluba sjedili volonteri i odlučivali o sudbini ljudi koji su profesionalno angažovani u klubu. Ti ljudi su bez ikakvih posljedica mogli donositi odluke o bilo čijoj smjeni, a sada će se to promijeniti, jer će tu sjediti ljudi koji će imati i određenu odgovornost, te će morati raditi u interesu investitora.
Sve su to promjene na koje se tesko navici,ne samo u FK.Sarajevu vec i u drzavi,jer ce ostati samo oni sposobni,a nikako podobni ,kako se to nekad radilo.
Ma u drzavi u kojoj nema ljudi koji ce nesto normalno napraviti,gdje se sve pokrade za minut,gdje se sve raspada,tesko se navici na ovakve stvari,pa takvi ublehasi koji kradu,pametuju,pisu clanke,unistavaju sve sto dotaknu sad ovo komentarisu,neka nama Tana i njegovih ljudi,a drugima zelim ove sadasnje "fine i postene" i zelim im da nastave sa takvim radom,uspjesi,finansijska konsolidacija su im neminovni :lol:

Jako mnogo ljudi u i oko kluba dolaskom Tana su ugrozeni.Tesko je sad pojedinim menadzerima da uvale svog igraca.Da tamo neki privatnik posudi klubu 100 milja,a da potrazuje 150 milja.Da se od igraca prilikom odlaska iz kluba se uzima procenat za papire.itd.itd.Da ne otezem bez veze, jer toga za pisati ima do sutra.Bice ovde jos kritika, udara, i narucnenih mediskih tekstova.Ono sto je bitino,a to je da je sa Tanom prica zavrsena,da svi ljudi koji istinski vole klub,vide u Tanu spasioca,i tu je kraj price.
Ovo su zadnji trzaji dusmana, ne anamo onih,jer oni su ne bitni,vec naše pete kolone,koji dolaskom Tana ostaju bez nekih svojih sitnih interesa.

24.10.1946 Rođena ljubav FK Sarajevo
24.12.2013 Izgrađeni temelji za evropsko FK Sarajevo

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 dec 2013, 14:58

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... R6WLXyxmLy" onclick="window.open(this.href);return false;
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 14:58

Opet temu trolaju zatrpavaju,i vrijedjaju naravno kao i uvijek! Treba li nekim bolesnicima nacrtati da je vratio dug,al sad su urote oce preko nas da otvara kockarnice itd. pa on to moze i bez nas,eto bas smo mu mi za to trebali :lol:

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 14:59

@hordas
U tome je stvar što preko Sarajeva ne može ni oprati pare, a ne može ni zaraditi. Takvim ljudima nije cilj dijeliti pare, tako ni Sarajevu, jer da hoće da dijeli pare ima pun svijet djece koja su gladna, može to uraditi, a ne da vrača dugove nekom ko mu nije ni u peti. Boli njega za Sarajevo.

Stvar je u tome što može preko Sarajeva ući na tržište i onda poslije prati pare, nije sigurno djeda mraz da dijeli pare, a da ne zaradi ništa. Što opet kažem preko Sarejava ne može, odnosno iz BiH države kakva jeste.

Ako će vratiti sve dugove, i Sarajevo biti na 0, extra stvar. Ostalo je sve bajka.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:01

Hordas Doboj je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Ne kontam sta hocete da nam kazete dusebriznici?
Da je Tan dosao samo da uradi sta?

@Timeline ja i ti smo razmijenili jucer cini mi se par postova i onda se nisi javljao pa smo ostali nedoreceni. Interesuje me koji point imaju tvoji negativni postovi prema Tanu? Sta mislis da on moze negativno uciniti nasem klubu? Daj reci direktno i konkretno, nemoj okolisati bezveze. Umaras vise. Reci to, to i to ce da napravi sto nece biti dobro po vas.
I ne samo ti vec i svi ostali koji visite po temi i pljujete po ovom sto smo napravili.

Nadam se da ce se bar neko udostojiti i navesti 2-3 konkretna primjera, bez filozofije i ostalih ljubomornih ispada.
Nismo ti i ja ništa pisali, samo je ovaj barselona fan napisao 3.234 posto s riječi Tan. :D Šalu na stranu.

Nemam pojma koji je njegov cilj dolaska u Sarajevo. Pranje pare, ulazak u BiH preko Sarajeva da otvori kockarnice, hotele. Ne vidim nikako ništa dobro, osim ako će fakat vratiti 4. miliona duga, pa onda nek radi šta hoće, to bi bilo sasvim prihvatljivo. Možda nisam u pravu, ali mi se tako čini.
Covjek koji ima preko milijardu prihoda godisnje, preko Sarajeva ne moze oprat ni 1% ... Toliko o tome. Ako ce racuni biti odblokirani znaci da su dugovi vraceni.
Znaci ipak nisi upravu.
Nadji mi jedan post kad je on upravu :lol: :lol: Nek otvara sta hoce,i nek pere sta hoce,dug je vracen sad mogu samo da lijece komplekse,jer kako je krenulo morace ime da promijene jer neznaju sta ce od dugova!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 dec 2013, 15:02

Milijarder da opere 2-3 miliona godisnje preko FKS :lol: :lol: :lol: Cujes ti sebe :?: :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:04

TimeLine je napisao/la:@hordas
U tome je stvar što preko Sarajeva ne može ni oprati pare, a ne može ni zaraditi. Takvim ljudima nije cilj dijeliti pare, tako ni Sarajevu, jer da hoće da dijeli pare ima pun svijet djece koja su gladna, može to uraditi, a ne da vrača dugove nekom ko mu nije ni u peti. Boli njega za Sarajevo.

Stvar je u tome što može preko Sarajeva ući na tržište i onda poslije prati pare, nije sigurno djeda mraz da dijeli pare, a da ne zaradi ništa. Što opet kažem preko Sarejava ne može, odnosno iz BiH države kakva jeste.

Ako će vratiti sve dugove, i Sarajevo biti na 0, extra stvar. Ostalo je sve bajka.
Ukucaj na google sta je rekao koliko ce ostaviti svojih para u te svrhe,on to odavno radi,nema 100 maraka pa da se brine ocel odvojiti za gladnu djecu par miliona,vec ima milijarde,njegova firma i jos neke ulazu sad u Dubrovnik preko 700 miliona,on i bez Sarajeva moze uci na triste ovdje kad to pozeli,fazon je sto ovdje nece niko da ulazi na propalo trziste tako da opet kao i uvijek nisi upravu! Ako ti nije jasno nudjeno mu je da kupi klub iz Dubrovnika,jer dole ulazu preko 700 mil vise kompanija,aerodrom uksuzno naselje,hoteli bas sitnica

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 26 dec 2013, 15:07

TimeLine je napisao/la:@hordas

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... 6lfg8dSu5s" onclick="window.open(this.href);return false;

tasun tasun tananaaaa......i...hoop.evo gaaaa.....

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... R6WLXyxmLy" onclick="window.open(this.href);return false;
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 15:14

Bosniacum Lilium je napisao/la:Milijarder da opere 2-3 miliona godisnje preko FKS :lol: :lol: :lol: Cujes ti sebe :?: :roll:
Kako si ti pametan dečko. :D Milijarder došao u zemlju gdje se nema za kifle, da dijeli tamo nekom Sarajevu milione. :lol:
Sine dragi, ne bi on imao toliko para da dijeli lovu. Super si. :D

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 15:15

TimeLine je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Milijarder da opere 2-3 miliona godisnje preko FKS :lol: :lol: :lol: Cujes ti sebe :?: :roll:
Kako si ti pametan dečko. :D Milijarder došao u zemlju gdje se nema za kifle, da dijeli tamo nekom Sarajevu milione. :lol:
Pjeni, pjeni..jel ti ovjerena knjizica? jadna ti majka.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:17

TimeLine je napisao/la:
Nego neki dug vracen,neki racun odblokiran,neki se kamp spominje,otvaranje firmi nekih nesto neznam sta je ovo,mozda je san daj mi ti tvoj neki "provjereni info",i onaj ti kolega PL BIH :lol:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 dec 2013, 15:18

TimeLine je napisao/la:
brate bez zajebancije, jel sve uredu ?

Previse ti je krivo to je sad previse ocigledno, pa haj bolan imas svoj klub i tamo se tjesi sa svojim, ovdje samo zatrpajes temu bezveze , dodje da procitam nesto vezao za Sarajevo , a samo gomila gluposti se nadje ovdje.

De ohladi malo

blu

Post Postao/la blu » 26 dec 2013, 15:18

Samo da za koju godinu nebude skandiranje kao sto sad skandiraju navijaci kardifa a bgm sve je moguce sad ste tanova igracka moze da radi sta hoce a to sto pise u ugovoru to necete nikad do detalja saznati jer pare cuda rade zivi bili pa vidjeli nemote sad ljubomora ovo ono ali ja isreno nebih zelio da neko kupi zelju i da bude privatno vlasnistvo.prijatno i doviđenja.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 15:20

blu je napisao/la:Samo da za koju godinu nebude skandiranje kao sto sad skandiraju navijaci kardifa a bgm sve je moguce sad ste tanova igracka moze da radi sta hoce a to sto pise u ugovoru to necete nikad do detalja saznati jer pare cuda rade zivi bili pa vidjeli nemote sad ljubomora ovo ono ali ja isreno nebih zelio da neko kupi zelju i da bude privatno vlasnistvo.prijatno i doviđenja.

De ti provjeri jel ti knjizica ovjerena, ovo je vec zabrinjavajuce stanje, previse pjenite.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 26 dec 2013, 15:21

blu je napisao/la:Samo da za koju godinu nebude skandiranje kao sto sad skandiraju navijaci kardifa a bgm sve je moguce sad ste tanova igracka moze da radi sta hoce a to sto pise u ugovoru to necete nikad do detalja saznati jer pare cuda rade zivi bili pa vidjeli nemote sad ljubomora ovo ono ali ja isreno nebih zelio da neko kupi zelju i da bude privatno vlasnistvo.prijatno i doviđenja.
Sarajevo i nije privatno vlasnistvo niti je moguce kupiti klub i slazem se sa tobom ni ja nebi volio da neko kupi Zeljeznicar,dovidjenja.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 26 dec 2013, 15:21

bacelonafan je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
Nego neki dug vracen,neki racun odblokiran,neki se kamp spominje,otvaranje firmi nekih nesto neznam sta je ovo,mozda je san daj mi ti tvoj neki "provjereni info",i onaj ti kolega PL BIH :lol:
Znaš kako ja shvatam tebe i tvoje postove. Kao malo djete od 5-6 godina kad dobije Lego kockice pa se raduje. Stalno po kući govori po tri dana Lego kockice, Lego kockice. :lol: Tako ti ponavljaš Tan, Tan. :)
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 26 dec 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:22

Mene niko nije direktno kontaktirao. Da li je bilo razgovora između klubova, zaista ne znam. A pitanje prelaska na Koševo zaista je teško, ne znam, mogu reći da o tome ne želim pričati, da nema šanse, da nikada u životu ne bih mogao igrati za drugi klub osim svog Željezničara, ali... Čudni su putevi fudbalskih profesionalaca, nikad ne znate šta nosi novi dan... Kako kaže narod, 'nikad ne reci nikad', ali ponavljam, Željin sam igrač, odrastao sam u ovom klubu i tako se ponašam'', dodaje Jamak. :lol: :lol: :lol: Niko ga nije kontaktirao,al su nas ovdje lagali PL BIH i jos neki da ga je Ibrakovic molio znaci jos jedna laz u nizu :lol: Niko ga nije kontaktirao al jest on nas,jer nema za kifle lik :lol:

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 15:23

Brzo doktoru, ili hodzi, svesteniku samo uradite nesto povodom tog pjenjenja, pa stetno je to za zdravlje.
Zadnja izmjena: coloniac, dana/u 26 dec 2013, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 15:24

TIMELINE, sine dragi pa ti nisi naucio da je najgore lagati,pa postovi su ti fantasticni,nastavi samo tako nemoj nas razocarati :lol: Na koje lego kockice mislis,jel one sa kojima placate vase igrace,posto nismo u toku mi sve kesom i na ruke placamo :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.