FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2011, 12:48

lisander je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:Ja tebe nisam uopste vrijedjao, ako dva puta procitas post skontat ces poentu. Prije 2 sezone su svi pljuvali po Sehicu,ebavali mu dalje od majke, a gledaj sada, sada svi pljuju po Svraki, a ja ti odgovorno tvrdim da taj decko mozda nema neki talenat kao Visca npr, ali on je uporan, najvise trci ubjedljivo na terenu, i vjeruj mi da ce mu se taj trud isplatiti. Savic, nije los igrac, ali ne trci ni upola kao Svraka, ne trudi se upola kao svraka, ako malo bolje pogledas tekme svatit ces, ako ne , nije moj problem.
U ovoj saban ligi su obojca Injeste za ostale igrace sredine terena protivnickih ekipa , i da slazem se , trebaju nam bolji igraci na toj poziciji za Europe, ali u ovoj nasoj tzv. Premier ligi su sasvim dovoljni ...
Trcanje bez efekta ikakvog, otme loptu proda loptu, nek se ide onda atletikom bavit, Seha je dosta mladji od njega, a Svraka nema jos dosta vremena za napredak, ma jednostavno kad ne znas dodat loptu na 15 metara tu ni nema vise napretka to ako ne naucis u kadetima mozes kurcu svirat
Samo si djelom u pravu Seha je mladji od njega ja mislim godinu... sto i ne pravi neku razliku.Cinjenica je da Svaka iam problem sa predajom lopte, pogotovo sa dugim loptama na stranu sto i ne pokusava ali je isto tako cinjenica da je Svraka jedan od igraca koji je napredovao najvise od dolaska Amara.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 avg 2011, 12:54

jug-onostalgicar je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma, to je standardna priča naše raje. Na riječima bi prokopali tunel do Kine, a kad je nešto konkretno, niđe nikog haman. Kakogod, za pohvale je ovaj projekat.

Nemoj tako pa zar nismo iskopali tunel Dobrinja-Butmir :lol: .. Raja je lose informisana + radni dan + ramazan...

nikakav izgovor bilo je dva tri momka koja su postila i koja su po najvecem suncu farbali reflektore i mijesali malter
jednostavno je da u danasnjem vaktu svi smo jaki na rijecima al kad trebaju djela onda se vidi realnost i samo 20 ljudi radi tako da.... mojne mi prica ovuda

Ti si kao nesto ljut sad??? Razocaran??? Reci ti meni zar si ti stvarno nesto drugo ocekivao??? Ja nisam a to za tunel Dobrinja-Butmir je bila samo sala a iskreno mislim da nije Ramazan da bi barem doslo 10 max 20 vise dusa i tjt..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 avg 2011, 12:55

Poznati su dobitnici ulaznica za večerašnju utakmicu između Željezničara i Rudara na ''Grbavici'' !

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... i-ulaznica" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 avg 2011, 12:59

Nema mi ništa mrže kad dođem na temu, vidim ispisane dvije stranice, kontam pročitat ću nešto korisno, a ono sve međusobna prepucavanja oko pilećeg mozga... :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2011, 13:10

kralj_je_mrtav je napisao/la:I ti si sad faca. Kad citiras, onda barem probaj nesto smisleno napisati.
Ja mislim da si u pravu, Smajic po onome sto se moglo vidjeti je igrac koji moze probiti i napraviti visak, pravo je dobar igrac i svidja mi se to kako izgleda na terenu uz jos malo vremena kada se on i Zeba budu malo bolje razumjeli izgledace odlicno ali nije igrac koji zabija golove uostalom to mu nije ni posao na terenu igrac je koji ce lako nekom kreirati sansu ali nije onaj koji zavrsava akcije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 avg 2011, 13:12

Večeras očekujem rutinsku pobjedu 2-0, Smajke jedan iz penala, za rođendan 8-) oko 5.000 bi bila pristojna posjeta
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 13 avg 2011, 13:36

pile87 je napisao/la:
lisander je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:Ja tebe nisam uopste vrijedjao, ako dva puta procitas post skontat ces poentu. Prije 2 sezone su svi pljuvali po Sehicu,ebavali mu dalje od majke, a gledaj sada, sada svi pljuju po Svraki, a ja ti odgovorno tvrdim da taj decko mozda nema neki talenat kao Visca npr, ali on je uporan, najvise trci ubjedljivo na terenu, i vjeruj mi da ce mu se taj trud isplatiti. Savic, nije los igrac, ali ne trci ni upola kao Svraka, ne trudi se upola kao svraka, ako malo bolje pogledas tekme svatit ces, ako ne , nije moj problem.
U ovoj saban ligi su obojca Injeste za ostale igrace sredine terena protivnickih ekipa , i da slazem se , trebaju nam bolji igraci na toj poziciji za Europe, ali u ovoj nasoj tzv. Premier ligi su sasvim dovoljni ...
Trcanje bez efekta ikakvog, otme loptu proda loptu, nek se ide onda atletikom bavit, Seha je dosta mladji od njega, a Svraka nema jos dosta vremena za napredak, ma jednostavno kad ne znas dodat loptu na 15 metara tu ni nema vise napretka to ako ne naucis u kadetima mozes kurcu svirat
Samo si djelom u pravu Seha je mladji od njega ja mislim godinu... sto i ne pravi neku razliku.Cinjenica je da Svaka iam problem sa predajom lopte, pogotovo sa dugim loptama na stranu sto i ne pokusava ali je isto tako cinjenica da je Svraka jedan od igraca koji je napredovao najvise od dolaska Amara.
Upravo tako pile, ja sam vec u postu napisao da on mozda nema talenta kao Visca, ali niko mu nemoze osportiti njegov napredak, njegovu trku na terenu ...
Ja se nadam iskreno, ako ovako nastavi , da se kani Jamaka, Sanjina, Baggia, i ostalih alkosa, (znam ih licno) , da bi mogao jos vise napredovati, i da bi za njega u buducnosti mogli uzeti finu pinku, ali o tom po tom, bitno je da si shvatio poentu posta ( u sta nisam ni sumnjao) ... :D
Have a nice blue night ...
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 13 avg 2011, 13:40

Trebalo bi ovo da bude rutinski 2 : 1 ili 2 : 0
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 13 avg 2011, 13:40

kralj_je_mrtav je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
kralj_je_mrtav je napisao/la:I ti si sad faca. Kad citiras, onda barem probaj nesto smisleno napisati.
Ja mislim da si u pravu, Smajic po onome sto se moglo vidjeti je igrac koji moze probiti i napraviti visak, pravo je dobar igrac i svidja mi se to kako izgleda na terenu uz jos malo vremena kada se on i Zeba budu malo bolje razumjeli izgledace odlicno ali nije igrac koji zabija golove uostalom to mu nije ni posao na terenu igrac je koji ce lako nekom kreirati sansu ali nije onaj koji zavrsava akcije.
Treba imati u vidu i to da je u prosloj sezoni veoma malo igrao. Ja ocekujem da on eksplodira pocetkom drugog dijela sezone, da bude to onaj Smajic kao u dresu Plemica, mada ponavljam, do sada je najvise pokazao od novih igraca.
u sirokom su napravili 2 zuta na njemu a mogo je sudija jos 2 dati, siguran sam da ce najvise crvenih kartona bit na njemu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 avg 2011, 13:42

Ja bi ovako nešto pokušao:

----------- Selimović--------------

Smajić------Zebinho------Stanić--------

--------Stančeski----Zoletić-------

Kvesić----Bogičević----Nyema----B. Čolić

-------------- Karić--------------

Stančeski bi imao malo defanzivniju ulogu.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 13 avg 2011, 14:03

Ja sam zadovoljan sa 2:0
samo da ga damo negdje na pocetku
i onda cemo lako 8-)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 avg 2011, 14:04

braco je napisao/la:Ja bi ovako nešto pokušao:

----------- Selimović--------------

Smajić------Zebinho------Stanić--------

--------Stančeski----Zoletić-------

Kvesić----Bogičević----Nyema----B. Čolić

-------------- Karić--------------

Stančeski bi imao malo defanzivniju ulogu.
stanic-beslija
zolOtic-svraka
nek se ponovi proslogodisnji leotar aBd :mrgreen:
Za zivot cijeli!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 13 avg 2011, 15:10

koliko su karte posto sam cuo da su nesta govori 8,10,12 ?

HZ`87
Kontakt:

Post Postao/la HZ`87 » 13 avg 2011, 15:19

Večeras sigurica, iako bih volio da se desi kiks pa da vam bježimo 5-6 bodova. :mrgreen:
Volim te Sarajevo !

I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 13 avg 2011, 15:19

cala je napisao/la:koliko su karte posto sam cuo da su nesta govori 8,10,12 ?

JUG-5
SJEVER-8
ZAPAD-20
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

daninn
Kontakt:

Post Postao/la daninn » 13 avg 2011, 15:20

Ulaznice su u prodaji od 12 sati a mogu se nabaviti po cijeni od 5 KM za Jug, 8 za Sjever te 20 KM za tribinu Zapad. Podsjećamo, navijači još uvijek mogu nabaviti i sezonske ulaznice u prostorijama kluba.

Utakmica Željezničar – Rudar Prijedor na rasporedu je večeras od 21.00h. !!!!!
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 13 avg 2011, 15:22

O-d-j-e-b-i

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 avg 2011, 15:25

babilonTM je napisao/la:
JUG-5
SJEVER-8
ZAPAD-20
Sve po starom. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

HZ`87
Kontakt:

Post Postao/la HZ`87 » 13 avg 2011, 15:25

Al' priznaj i sam da je cijena prevelika, ne provociram. ;)
Volim te Sarajevo !

I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 13 avg 2011, 15:27

O-d-j-e-b-i balavče.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Levin, Paromlinac i 62 gosta.