Oni igraju na tom stadionu i oni ga ajmo reci iznajmljuju i imaju pravo da postavljaju svoje uslove koje su dozvoljene po pravilima saveza. Ovim postom si samo ti ispao smješan. Lijep pozdrav.delinjo je napisao/la:koga briga sta vi hocete, napravite svoj stadion pa trazite, poyy
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- diplomatija
- Kontakt:
Blekic se vratio
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Sta nije isto?Eisenbahner1921 je napisao/la:Kosevo nije vas stadion, nije isto.
Ni Zetra nije nasa ni vasa, da odemo je zajedno demolirati?
Izgubi se ti u glupostima koje napisa.
Cuj nije isto.
Nije isto iscupati stolicu bilo gdje?
Nije isto baciti baklju na navijace bilo gdje?
ma kako svidio bolje ne dolazi...tuzlak1987 je napisao/la:Ovo izgleda konacno i jedan moj post koji ti je se svidio?Sariel je napisao/la: mozes sa mnom na pivu kad god hoces,zeljno te iscekujem...
al ozbiljno...![]()
p.s koji ti se svidio bez je... to je je seljacki pravo...
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 11 apr 2017, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste li vi glupi il se samo pravite?
Kako vise niste skontali da ste VI krivi sto ste natrpani kao sardine u zdenku.
- invincible1921
- Kontakt:
Jeste dodju djeca cvijeca na grbavicu a krvolcni manijaci jedva cekaju da ih pobijupitic je napisao/la:Kako te nije stid da govoriš ne istine. Prvi ste bacili baklju na pitare pa su oni počeli vraćati. Ima video clip neka ga postave da svi vide. Godinama gurate po 3000 ljudi na mjesto koje prima 1500 max., a vi ste raskomotite na Koševu kao kod kuće. Dosta je više.invincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
Prevelika tampon zona? Ja ne znam ni jedan derbi da niste pokusali bacat baklje na nas sjever....tako da to je OPRAVDANO
Vi nama 12 mi vama 3000? Kosevo prima 40 grbavica 14...OPRAVDANO
Da vam damo citav sjever ne bi ga napunili....Jedino sto bih ja uradio je to da vam damo mali dio istoka za ovu raju koja ce recimo doc sa djecom i slicno, ali to je u vrh glave par stotina ljudi ne vise...
Mislim da se pravi hajka radi ovog sa licnim, jer je ocigledno da se pitari jedu radi stadiona i da jedva cekaju da kiadju stolice...i svaki put to urade...
=\_1921_/=
Mogli bi i vi to uskoro na golubarniku. Nemoj se radovat unaprijed.invincible1921 je napisao/la:Oprosti 35Stroj1946 je napisao/la:U kojem filmu prima koševo to 40 k **** te hljebinvincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
Prevelika tampon zona? Ja ne znam ni jedan derbi da niste pokusali bacat baklje na nas sjever....tako da to je OPRAVDANO
Da vam damo citav sjever ne bi ga napunili....Jedino sto bih ja uradio je to da vam damo mali dio istoka za ovu raju koja ce recimo doc sa djecom i slicno, ali to je u vrh glave par stotina ljudi ne vise...
Mislim da se pravi hajka radi ovog sa licnim, jer je ocigledno da se pitari jedu radi stadiona i da jedva cekaju da kiadju stolice...i svaki put to urade...![]()
![]()
![]()
![]()
Najjace eto oni ce nama dat isto kartei....i da se uprava odrekne 100 000 maraka hahahah hoce al u ku.rcu. Nista nek opet idu na kosevo tri marke daju i ko gospoda na plazmi gledaju
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Zasto se Horde nisu bunile kad su isle na evropska gostovanja ,ono u fazonu nedam pasos nedam obraz ...ma hajte molim vas 
Jadan ne bio, kojih 3000 nam date?invincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
Mislim da se pravi hajka radi ovog sa licnim, jer je ocigledno da se pitari jedu radi stadiona i da jedva cekaju da kiadju stolice...i svaki put to urade...
Koliko onda onaj vas sjever prima 15000?
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
tužnoBalasevic je napisao/la:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Medikament
- Kontakt:
pa moramo se raskomotiti na svom stadionu buraz pa nećemo se zbijatipitic je napisao/la:Kako te nije stid da govoriš ne istine. Prvi ste bacili baklju na pitare pa su oni počeli vraćati. Ima video clip neka ga postave da svi vide. Godinama gurate po 3000 ljudi na mjesto koje prima 1500 max., a vi ste raskomotite na Koševu kao kod kuće. Dosta je više.invincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- invincible1921
- Kontakt:
Ama to sam nako odokativno brojeveEvander je napisao/la:Jadan ne bio, kojih 3000 nam date?invincible1921 je napisao/la:Niste mi jasni zaista...
Koliko onda onaj vas sjever prima 15000?
=\_1921_/=
Bravo. Mi smo krivi sto dodjemo.cala je napisao/la:Jeste li vi glupi il se samo pravite?
Evo, odlucili smo da ne budemo vise krivi, necemo doci.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakvo glupo razmisljanjeEisenbahner1921 je napisao/la:Kosevo nije vas stadion, nije isto.
Čast je bila nositi oca prečkeMocMahale444 je napisao/la:Briši taj avatarRaonffa je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sariel, evo ti broj
0035 88 891 50001
0035 88 891 50001
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
@invincible1921
Čupali ste i vi na Koševu na Jugu pa vas je zbog belaja i čupanja stolica murija pendrecima tjerala do Vilsonovog.
Čupali ste i vi na Koševu na Jugu pa vas je zbog belaja i čupanja stolica murija pendrecima tjerala do Vilsonovog.
SRETAN BROJ - 1725
Kako kmece jbt, pa nisu horde KUD nego navijacka skupina. Ali doduse, sta oni znaju, oni su simpatizeri

I je li vam steta nadoknadjena?Virtu4l je napisao/la:tužnoBalasevic je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.