FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sjever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sjever » 26 dec 2013, 21:48

coloniac je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Znamo ko pjeni zadnjih godina.. Taj osjećaj ti je jako poznat..
Haha vidis potvrdjujes moju pricu "zadnjih godina" 4-5 to je proslost shvatas, to je unatraske sto bi se reklo, proslost historija.Vidjet cemo vas na proljece.Ajd sad pjeni, sudzuka i pjenjenje.
Jel me neko pominjao,makar mezu da spremim :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 dec 2013, 21:49

miky_hz je napisao/la:Sport je prizvao Komazeca,i od mene od tada imaju markicu za svaku "ublehu "halal im bilo :mrgreen:
i ćorava koka zrno ubode.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 dec 2013, 21:53

Meet Vincent. 8-)

[youtube][/youtube]
#divovi

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 26 dec 2013, 22:33

ljudi zasto vi izazivate manijake a zasto i oni komentarisu da pokazu da su ljubomorni ja nezz....ljudi kanite se rasprave jednom PSG gode vlasnici jednom MONAKU godi bogati vlasnici itd itd da nama ne odgovara pogotovo u situaciji kad si u minusu u nedogled kad svake godine od drugi puut dobijes licencu za evropu i tamo nas nabija ko stigne..i sad dodje neko napravi nam akademiju na vrhunskom nivou na celo akademije postave HUSREFA znaci nema dalje vrh...za pocetak znaci nismo u minusu znaci nikom nismo nis duzni a kad se sjetim svega uhh,onda dobili akademiju,idemo sad na pripreme koje prilice velicini kluba po imenu SARAJEVA...e sad vidjet cemo sta i kako dalje sta ce bit od pojacanja i toga a sad neko da mi prica da nebi volio da im dodje neki bizismen da im vrati dugove otvori akademiju pa malo i stadion nasminka dovede neke igrace dobre znam da me laze nek me ne pokusaje ubijedit drugacije...
Samo Sarajevo

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 dec 2013, 22:54

amypitar je napisao/la:Navodno potpisali smo ugovor sa Macronom na 3 godine 50.000 eura po sezoni.
Ako bude ovo istine ,jos jedan naklon Upravi do poda. :o
8-) Izgleda da je istina
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 dec 2013, 22:57

Burberry46 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Navodno potpisali smo ugovor sa Macronom na 3 godine 50.000 eura po sezoni.
Ako bude ovo istine ,jos jedan naklon Upravi do poda. :o
8-) Izgleda da je istina
da dobar ugovor,al tek su se poceli sad javljati sponzori,evo vidim i legende hvale ovaj potez a do juce nisu htjeli prstom da mrdnu,a kamoli da marku uloze vec gledale kako klub tone,al eto ako nista pohvalili su ovaj potez! Rijetko dobar ugovor sa dobavljacem opreme,sve kategorije znaci,kazu da je i vide od 50 hiljada po sezoni,para na paru tako to ide :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 dec 2013, 23:39

@barcelonafan
“Ti dobrim uzvrati.”
Ako neprijatelju na zlo dobrim uzvratiš, on će poražen biti. Zato se ne osveti, budi blag u govoru, nježan u ophođenju i na zlo zaboravi."
(Aid el-Karni)

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 dec 2013, 00:04

Kakva li su ta dvojica ..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 dec 2013, 00:17

Carevic i Baric su pojacanja, ali vidjet cemo :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 dec 2013, 00:21

Sarajlijc@ je napisao/la:Carevic i Baric su pojacanja, ali vidjet cemo :)
Igrac kao Carevic je definitivno prevaga u nasoj ligi. Iskusan, odlican suter, dosta probojan, i nerijetko zabija iako nije spic. Pamtim ga iz Hajduka, a kasnije sam ga malo pratio u Lokerenu kad je igrao sa nasima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 27 dec 2013, 00:38

Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da se sve ove stvari zaista dešavaju u našoj državi, jednostavno sam još uvijek pod utiscima :mrgreen: Razumijem ja ove "dušebrižnike" koji jednostavno ne mogu da prihvate ono što pare i privatno vlasništvo (u pravnom smislu ne, ali pandan pravnom vlasništvu sigurno da) nose sa sobom, a to su rezultati, dobri igrači, stabilnost, konzistentnost i na kraju, europski put našeg kluba. Ja ih u potpunosti razumijem, meni ne bi bilo ni malo svejedno kad bi njih kupio neki milijarder, otplatio im dugove, gradio fudbalsku akademiju, dovodio sponzore i tako dalje. Međutim, oni objektivni i normalni navijači Željezničara će sigurno shvatiti da ovo može biti samo potstrek i za njih (i ostatak lige) da porade na organizaciji, marketingu, omladinskom pogonu i da, na kraju krajeva, i oni privuku neke strane investicije. Jedina je istina da bez jakog i europskog Sarajeva nema ni europskog i jakog Želje i obrnuto, a ova dječurlija sa njihove strane što pljuju, na sve odgovaraju citatima A.O. i sa "Trofeji su tu" i njihovim vršnjacima sa naše strane koji su već osvojili LP treba da se sankcioniše da bi se mogla održavati normalna rasprava.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 dec 2013, 00:51

Raja, samo polako- onako kako @Hilmo kaze. Ovo je odlicno, medjutim nikad ne znamo sta je u glavama ljudi koji ulazu novac i koji kupuju klubove. Malo je off ali zamislite samo kako je navijacima Deportiva La Corune. :oops:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 dec 2013, 00:58

amypitar je napisao/la:Mene su nekad kone nervirale svojom pricom,jer je u toj prici bilo stvari,koje su im isle u prilog(bile tacne). A sad su mi simpaticni,jer ubjeđivati nekog da ce mu biti lose, zbog toga sto ce mu tamo neki milijarder isplatiti dug, napraviti akademiju,odblokirati racune,je vise nego smijesmno.Ne mogu vjerovati da neko misli,da ce nekim natpisima,ubjediti(tesko sami sebe) navijace Sarajeva da otjeraju milijardera,jer ga opet tamo ne podrzavaju navijaci Cardifa,koji zavisno od nas Balkanaca,imaju para da takav luksuz sami sebi priušte.
Mislim da pricu o Tanu treba zavrsiti,neka navijaci Zelje likuju sto nam slijedi propast od istog,a mi da se posvetimo temi o našem klubu.
Mudro zboris :ugeek:
Stvar je u tome da je ovo svakako dobro za Sarajevo i to vidi i svaki realni navijac Zeljeznicara.Da je vise milijardera u ligi,nebi danas bili evropsko dno.Ovi sto dodju i pljuju ovakav jedan uspjeh BH kluba su isti oni koji pljuju po cijelu godinu i njima nije bitan razlog,stalno se mijenja.

Ovo boldirano je kljuc svega.Vidi se pomak u klubu i to ne moze osporiti ni najveci "neprijatelj" Sarajeva.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 dec 2013, 01:08

Al nam ide marketing u zadnje vrijeme .. još nekog poznatijeg igrača au ..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 dec 2013, 08:44

sta je reci kada neka manga kupi klub, istog trenutka sve krene :D sretno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 dec 2013, 09:52

Dolazak malezijskog milijardera i vlasnika engleskog premijerligaša Kardifa Vinsenta Tana (Vincent) u Fudbalski klub Sarajevo i dalje je top-tema širom Bosne i Hercegovine, ali i regiona.

Ipak, vrijedni operativci bordo kluba, koji su tako mukotrpni rad krunisali najvažnijim potpisom bh. sporta u proteklih nekoliko godina, nemaju vremena za odmor, jer se već užurbano radi na dovođenju prijeko potrebnih pojačanja koja bi zadovoljila apetite trenera Roberta Jarnog i uprave FK Sarajevo.

- Radimo na dovođenju pojačanja. Još je sve u fazi pregovora. Malo su praznici poremetili planove, ali sada, nakon Nove godine, krećemo punom parom. Mogu vam reći da ćemo angažirati fudbalere iz naše zemlje, ali i iz inozemstva - kaže sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković.

Šta znače dospjeli milioni u klub za igrački kadar Sarajeva?

- Znače mnogo, a najprije sigurnost koja je potrebna svima, pogotovo igračima. Sada će biti lakše dovesti pojačanje, jer će biti siguran da će mu se isplatiti sve što je navedeno u ugovoru.

Također, plaće će mu biti redovne, a to je velika stvar. Isto tako, svi oni koji budu dio igračkog kadra, imat će priliku da se nametnu na internacionalnom nivou i otvaraju im se vrata širom Evrope - rekao je Ibraković te je nagovijestio kako megapojačanja, bar za sada, neće biti.

etoo nove eto ludilaaa

http://oi41.tinypic.com/rk8x1d.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

eto slika iz avaza , čim spomenu Stevanovića vidim , nema ništa od tog :)

brill
Kontakt:

Post Postao/la brill » 27 dec 2013, 10:39

Prodali ste dusu đavolu...

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 27 dec 2013, 10:41

brill je napisao/la:Prodali ste dusu đavolu...
slika

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 27 dec 2013, 11:41

„Sport se razvija zbog novca. Svako ulaganje je dobro došlo, ali se naravno mora ispitati pod kojim okolnostima se ulaže i šta se tim ulaganjem dobija, a šta gubi.“
Evo Greda se zalaze da se detaljno ispitaju ulaganja u FKS, sumnjivo covjeku :lol:
Sto ti je priuceni ekonomista, glupan se bavi pravnim pitanjima umjesto da ga objese za mhuda sto apsolutno nista nije pokrenuo u svom klubu, niti ima namjeru ocito. Sjedi suti, pametuj i primaj platu za to :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 dec 2013, 11:43

Koji si ti smor...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”