PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 12 apr 2017, 00:15

---
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 12 apr 2017, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 00:17

Zagor je napisao/la:Drago mi je sto se ovo desilo, jer s ovim se dokazalo ko ste vi. Tj. da ste vi obične seljačine, a mi građani, zbog toga i nosimo ime ovog grada.
Lijep Pozdrav !
Torpedo, glavni grad Bosne i Hercegovine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 12 apr 2017, 00:17

Zagor je napisao/la:Drago mi je sto se ovo desilo, jer s ovim se dokazalo ko ste vi. Tj. da ste vi obične seljačine, a mi građani, zbog toga i nosimo ime ovog grada.
Lijep Pozdrav !
Jel te zaboljela glava dok si ovo smislio :lol:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 apr 2017, 00:18

Lijep Pozdrav !
Mi cemo uvijek pokazivati koliki smo "SELJACI" na nacin sto cemo stititi "SVOJE", a vi uvijek budite "GRAĐANI" pa sve sto mi ne uspijemo sacuvati od vas građana polupajte... Jadna nam je majka Bosanska kad imamo ovakve GRAĐANE!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 00:18

Sandokan87 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Zip je napisao/la:Hahah...

Ispade samo navijaci Sarajevva prave probleme kad gostuju..
A ovi mali plavi su ko bubice na Kosevu [emoji38]

Dobro se sjecam derbija kad je bilo 28k, prije 2 godine.. Debil sa zapada baca baklju medju djecu koja se malazila ispod svecane loze, i o tome niko ne prica..
Prije 4 godine, na grbavici, prvi koji su poceli bacati baklje i tvrde predmete medju navijace su bili mali plavi.. to je onaj derbi kad je policija krenula da udara nase mavijace .Poslije toga se desavalo sto se desavalo...

To da ste vi neki fini momci, okacite macku o rep..

Treba biti realan malo.
Namjenski dodje ekipa koja je inace uvijek na jugu, samo radi ovoga i pocale se sto blize nama.

Neka me demantije bilo koji navijac Zelje za ovo, ako nije istina i ako ima obraza.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Ta ekipa o kojoj pricas nije vec par godina unazad na jugu, i oni su uvijek tu na sjeveru igralo se sa Sarajevom, Celikom... Olimpikom ili vec ne znam s kim tako da ...
Samim tim potvrdjujes da postoji ekipa koja namjesnki izaziva belaj sa vase strane?
Hvala, ovo je i vise nego sto sam trazio ;)

KRAJ PRICA

O ovoj temi dosta od mene. Neka bolji pobjedi. I dobro dosli na Kosevo na slijedei derbi, svih 1750 navijaca.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 apr 2017, 00:18

Virtu4l je napisao/la:
Lijep Pozdrav !
Torpedo, glavni grad Bosne i Hercegovine.
Vaso Miskin Crni ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 12 apr 2017, 00:18

Ne treba nista drugo osim normalne tribine da se moze disati a ne da se ljudi guzvaju u onom tebi je mozda smijesno ali onde vrlo lahko neko moze nastradati.Sramota za Zeljeznicar potpuno su unistili draz derbija i ako je pameti klub ce prekinuti svaku komunikaciju sa njima.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 12 apr 2017, 00:19

Bice ovih dana sve rijeseno i dobit ce te vise karti...ne ide da se sjebe ovaj derbi..fakat hajcam malorpije. Pa **** te cekas godinu dana i sad da bude ovo sranje...ne ide!
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 00:22

pretjerujete
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2017, 00:22

soe je napisao/la:Ne treba nista drugo osim normalne tribine da se moze disati a ne da se ljudi guzvaju u onom tebi je mozda smijesno ali onde vrlo lahko neko moze nastradati.Sramota za Zeljeznicar potpuno su unistili draz derbija i ako je pameti klub ce prekinuti svaku komunikaciju sa njima.
Imate normalnu natkrivenu tribinu, i broj mjesta koji dobijete. I imate veći komfor nego na bilo kojem gostovanju u BiH.

Druga stvar je što se vas nagura 3x više i onda vam ne valjaju uslovi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 00:24

Dosta više Pitara, večeras igramo sa sportskim prijateljima iz Širokog Brijega :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 12 apr 2017, 00:24

soe je napisao/la:Ne treba nista drugo osim normalne tribine da se moze disati a ne da se ljudi guzvaju u onom tebi je mozda smijesno ali onde vrlo lahko neko moze nastradati.Sramota za Zeljeznicar potpuno su unistili draz derbija i ako je pameti klub ce prekinuti svaku komunikaciju sa njima.
Kako god ti to gledao u boljim ste uslovima nego većina Željinih navijaća na stadionu a hoćes da ti navedem razloge. Plaćaš kartu onoliko koliko plaćaju i Željini navijići na istoj tribini, što nije slučaj na Koševu, jer mi plaćamo tribinu iza gola ko vi svećanu ložu na zapadu... Drugo u slučaju elementarnih nepogoda, misleći na kišu, gdje je teško očekivati snijeg u ovom periodu godine mada ga najavljuju, vi ste zaštićeni, ne kisnete dok većina Željinih navijaća kisne. Treće, gužva medju vama je identična ako nei gora na na Jugu, gdje nema normalnog wc-a a na sjeveru koliko ja znam a dobro znam su bili toaleti koji su RAZVALJENI od strane nepoznatih GRAĐANA! Četvrto, ovo ponavljam po peti put danas, da vam se da pola istoka i taj dio na sjeveru, vi bi se opet svi zgurali na taj dio sjevera a svi vi vrlo dobro znate zbog čega, tako da molim vas, bilo kakvo kmećanje i kukanje vam ne ide u prilog. Nadam se da cete doci na derbi, i da ce vam dati i slovo o, gdje cete imati oko 2 000 mjesta, ali poznavajuci vas, nagurat ce se vas tu i 3 000, i opet cete reci mi krivi, mi vam to namjestili. Kako god, neka je nama svima Bog na pomoći jer je ocigledno tesko udovoljti... Pozdrav
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 12 apr 2017, 00:25

invincible1921 je napisao/la:Problem su licne i nikakva mjesta ovo je suplja prica koju vam vase vodje prosipaju....nameracili se da kace po FB poslije tekme sta su uradili od nove grbavicie i sad prc pa hajmo srat o mjestima
Naravno da su samo problem licne ostalo je sve suplja prica

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 apr 2017, 00:26

Bem ti lipu, sve fini i kulturni zvrkovi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sandokan87
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sandokan87 » 12 apr 2017, 00:28

Evander je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:Dok se mi ovdje svadjamo Siljak nabija Sabrinu i ispija trecu casu Viskija, a sta ce biti poslije pete Bog sami zna :D Ohladite malo, ima jos do subote hahahaha :D
Jedini ko moze biti nabijen je kcerka mu Lana, ona od metar i po.
Ti me fakat pocinjes ozbiljno zabrinjavati. Previse ti znas o Zelji a vidim i interesuje te, jer zadires u privatne stvari a to ne valja za nekoga ko je tako "Srcem" vezan za bordo boju... Imam osjecaj da ti debelo volis zelju i plavu boju u podsvjesti ali to ne smijes sebi priznati :njanjanja: :njanjanja:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 apr 2017, 00:28

Ko je pokreno ovaj trend sa sarielom u spoileru :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 00:30

Besic je napisao/la:Ko je pokreno ovaj trend sa sarielom u spoileru :rol:
a neandertalac, ko će drugi :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2017, 00:32

I tako svi ispariše sa teme, čim se spomenu neke stvari koje idu njima na dušu.

A svi su bili tu kada se branila "čar derbija" ;)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 apr 2017, 00:49

Ne smije se ljudi dozvoliti mržnja nikada! Ovo je jedan grad sa dva ljuta rivala i samo to, tu sve prestaje.
O huliganizmu necu ni da trosim slova jer nije to ni vrijedno spominjati, ljubav prema klubu kroz koreografiju, navijanje, grla, zastave a ne idiotizme čime se koliko vidim danas svi po Evropi hvale, a nažalost i po ovom forumu od nekih krampi od ljudi, ali ne primjenjuju na stadionima ili u blizini njih. Nađu ljudi fino neku livadu ili napuštenu halu pa se istresaju jedni na drugima do mile volje, i što se mene tiče što ih se manje vrati to bolje jer ionako mozga nemaju. Svi ste gledali filmove o tim huliganima i znate kako to fura. Ako ima kakav ovdje tzv.da trazi krvi i huliganise ili po javnom dobru (stadionu, bez obzira čiji je i koja ga je vlast napravila ili navijač), ili po drugim ljudima zato sto toboze vise mrzi onaj drugi klub nego sto svoj voli, nek mi komotno poflauta labuda!! :opaopa:

Ovo je grad i plavih i bordo i samo to, nema imena, nema nacija kako nas inače svaki dan dijele u ovoj Bosni sjebanoj, nego samo ljubav prema klubu i zajebancija i podjebavanje onoga za čiji klub navija kada izgubi. Priča o driblinzima, ko je kome provuk'o kroz pisu a ne k'o je koga udario, bacio mu baklju, flašu ili stolicu u glavu ili ne daj Boze zb'o svog sugradjanina ili ubio jos gore :( :nene:

Želim ono što sam vidio i uživo i preko tv ekrana (utakmice Željo-SLoboda, Željo-Krupa, Sarajevo-Zrinjski) da npr. najmladji su prisutni sa svojim roditeljima, znaci od 7 do 77, a ne nakav bezmozgovic o kome ce se samo pricati i koji ce narusiti sklad i harmoniju derbija. :bih:
Želim raju koji navijaju i za plave i za bordo skupa da idu do stadiona, onda one ako su iz iste mahale ili komsiluka ili rodbina, svejedno da odu na pivu poslije ili ne ako ovi drugi ne budu mogli od tuge ili sto ne mogu podnijeti zajebanciju koja traje do slijedeceg derbija. :kafa:

Volim te Željo! :bih:
Volim te Bosno! :bih:
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 12 apr 2017, 00:52, ukupno mijenjano 2 puta.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 apr 2017, 00:50

Sretno Širokom Brijegu sutra(danas)! Valjda ostave na stranu športsko bratstvo, makar u ovom dvomeču! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.