PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

bordobijeli
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2017, 01:45

Eisenbahner1921 je napisao/la:Boli njega ku rac hocete li vi doci.

Nadam se da cete i slijedeci put biti toliko glasni da do MUPa ponovo dodju vasi planovi o "mentalita ultra" rusilackom raspolozenju ! Allah ga nagradio ko donese odluku da se licne karte daju na uvid pri kupovini !
Kuci pa rusite !
Licne se pokazuju pri kupovanju ulaznice . kako mislis da bi to sprijecilo ako neko hoce da rusi stadion .

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 01:50

Nadam se da cete i slijedeci put biti toliko glasni da do MUPa ponovo dodju vasi planovi o "mentalita ultra" rusilackom raspolozenju ! Allah ga nagradio ko donese odluku da se licne karte daju na uvid pri kupovini !
Kuci pa rusite !
Vidio sam ja tebe kad si ganjao onog idiota sto se zaletio prema VIP lozi da bacu baklju medju djecu, pa onda poceo bjezati i skidati duksericu. Kasnije su napoao i navijace sa nuga koji su klicali onom debilu. Ti si ga uhvatio i priveo policiji. Takodje, sjecam se kad si osudio cupanje i paljenje stolica na Kosevu.

O Ajzeea, ti moralna vertikalo.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 apr 2017, 01:53

bordobijeli je napisao/la:

Kuci pa rusite !
Licne se pokazuju pri kupovanju ulaznice . kako mislis da bi to sprijecilo ako neko hoce da rusi stadion .
Salis li se ili si bio ozbiljan kada si ovo napisao?
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 apr 2017, 02:00

Evander je napisao/la:

Kuci pa rusite !
Vidio sam ja tebe kad si ganjao onog idiota sto se zaletio prema VIP lozi da bacu baklju medju djecu, pa onda poceo bjezati i skidati duksericu. Kasnije su napoao i navijace sa nuga koji su klicali onom debilu. Ti si ga uhvatio i priveo policiji. Takodje, sjecam se kad si osudio cupanje i paljenje stolica na Kosevu.

O Ajzeea, ti moralna vertikalo.

Osudjujem takvo ponasanje i moje misljenje je apsolutno jednako po pitanju takvih stvari, nebitno o kojoj strani je rijec.
Da ste po "divljastvu" postavili neke nove standarde, apsolutno !
Da je MUP izdao sve one naredbe zbog vasih predstava proteklih godina, jeste !
Da su licne karte jedini pravi razlog bojkota, jesu ! Najvise je zasmetalo upravo onima koji su na proslom derbiju demolirali nas stadion !
Da ste toliko prosirili plan za derbi da je isti cak do MUPa dosao.. Jeste !!
Životni saputnik! 1921

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2017, 02:00

Ozbiljno te pitam s licnim dokumentima se kupuju ulaznice na stadionima gdje su numerisana mjesta , ,gdje ima wc , 5-6 ulaza ,gdje se zna gdje ko sjedi . kako mislis sprovesti to na stadionu gdje je bodljikava zica ,gdje ima 3000 ljudi na prostoru gdje stane 1000. Gdje skinu stolice itd . pa mislis da ce na ulazu provjeravati licnu i jesi li ti kupio tu kartu , pa to bi trajalo godinu .

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 12 apr 2017, 03:25

Umjesto bijeda da izvrne stolice da nam 3 hiljade karti i napravi tampon zonu i njih hiljadu na sjeveru da bude koji su i inače i sa godišnjim i da da normalnu cijenu za istok. Hoće bijeda da zaradi , ko će odvrtat stolice, i najjače ovo za lične kao problem. Nije problem to nego što ste bijednici. Dajte 3 hiljade pa tražite i krv na ulazu da se daje nas će 4 doći.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 12 apr 2017, 05:39

:bih:
Zadnja izmjena: elamalakia, dana/u 12 apr 2017, 06:51, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 12 apr 2017, 06:42

grbavicka1921 je napisao/la:Ne smije se ljudi dozvoliti mržnja nikada! Ovo je jedan grad sa dva ljuta rivala i samo to, tu sve prestaje.
O huliganizmu necu ni da trosim slova jer nije to ni vrijedno spominjati, ljubav prema klubu kroz koreografiju, navijanje, grla, zastave a ne idiotizme čime se koliko vidim danas svi po Evropi hvale, a nažalost i po ovom forumu od nekih krampi od ljudi, ali ne primjenjuju na stadionima ili u blizini njih. Nađu ljudi fino neku livadu ili napuštenu halu pa se istresaju jedni na drugima do mile volje, i što se mene tiče što ih se manje vrati to bolje jer ionako mozga nemaju. Svi ste gledali filmove o tim huliganima i znate kako to fura. Ako ima kakav ovdje tzv.da trazi krvi i huliganise ili po javnom dobru (stadionu, bez obzira čiji je i koja ga je vlast napravila ili navijač), ili po drugim ljudima zato sto toboze vise mrzi onaj drugi klub nego sto svoj voli, nek mi komotno poflauta labuda!! :opaopa:

Ovo je grad i plavih i bordo i samo to, nema imena, nema nacija kako nas inače svaki dan dijele u ovoj Bosni sjebanoj, nego samo ljubav prema klubu i zajebancija i podjebavanje onoga za čiji klub navija kada izgubi. Priča o driblinzima, ko je kome provuk'o kroz pisu a ne k'o je koga udario, bacio mu baklju, flašu ili stolicu u glavu ili ne daj Boze zb'o svog sugradjanina ili ubio jos gore :( :nene:

Želim ono što sam vidio i uživo i preko tv ekrana (utakmice Željo-SLoboda, Željo-Krupa, Sarajevo-Zrinjski) da npr. najmladji su prisutni sa svojim roditeljima, znaci od 7 do 77, a ne nakav bezmozgovic o kome ce se samo pricati i koji ce narusiti sklad i harmoniju derbija. :bih:
Želim raju koji navijaju i za plave i za bordo skupa da idu do stadiona, onda one ako su iz iste mahale ili komsiluka ili rodbina, svejedno da odu na pivu poslije ili ne ako ovi drugi ne budu mogli od tuge ili sto ne mogu podnijeti zajebanciju koja traje do slijedeceg derbija. :kafa:

Volim te Željo! :bih:
Volim te Bosno! :bih:

O cemu ti pricas ? To je nekad bilo braca... Godinama vase uprave svojim ponasanjem proizvode mrznju, pocelo je od amawa glavonje, ostali su samo nastavljali sranja i dolijevali ulje na vatru. Nista dobro ne mozes ocekivat vjeruj mi. To sto ti pricas sad je bajka, tad ste bili klub, sad ste ciganska prcija ono sto se u narodu kaze zadnji klosari... Ovakvo tretiranje sugradjana, brace, drugova nece na dobro... Nekim je drago kad vide koliko su nas zgurali u onaj jeb*ni cosak, shega im nesto, a ljudi do zraka ne mogu doc, Mislis da poslije toga postoji zdrava zajebancija, da si mi drug, brat, poznanik ?

Prvo pocinje sa ljutnjom pa ide polako na mrznju i za par godina mozes ovde ocekivati goru verziju bg derbija... Daj boze da grijesim ali malo je postovanja i sporta ostalo u ovom nasem derbiju. Tuga i zalost.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Plavi1987
Kontakt:

Post Postao/la Plavi1987 » 12 apr 2017, 07:49

Dva su prava razloga satro bojkota.
Klub Sarajevo nije platilo stetu od proslog puta jer nece da daju pare jer jedva prezivljavaju, a drugi razlog su licne karte.

Da ste nekada otisli na neko gostovanje van BiH znali bi da morate skoro uzorke krvi i urina dati da biste gledali voljeni klub. Tada se ne zalite kada dajete broj pasosa i slicno.
Uprava Sarajeva se sada vadi na satro mali broj karata, a ako dkrektorica iz vase uprave misli nekog ucjenjivati sto javno ne kaze da niste platili stetu koju su navijaci za koje se zalaza i nanijeli.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 12 apr 2017, 07:58

Platili su.. Istina je sto govore. Doduse, jucer..
Minus nasoj Upravi sto ih nije tuzila nakon prvog probijenog roka, da smo iole pametni bili tuzili bi vas nakon dva dana !

Cuj da damo njima 3000 mjesta a da nasim navijacima uskratimo dolazak te ih samo hiljadu smjestimo na sjever.
Pa vi majke mi niste normalni hahahahahahahahahashahahhahahahahaha

Pa to samo vi mozete smisliti. Sta je vama?
Životni saputnik! 1921

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 08:09

Plavi1987 je napisao/la:Dva su prava razloga satro bojkota.
Klub Sarajevo nije platilo stetu od proslog puta jer nece da daju pare jer jedva prezivljavaju, a drugi razlog su licne karte.

Da ste nekada otisli na neko gostovanje van BiH znali bi da morate skoro uzorke krvi i urina dati da biste gledali voljeni klub. Tada se ne zalite kada dajete broj pasosa i slicno.
Uprava Sarajeva se sada vadi na satro mali broj karata, a ako dkrektorica iz vase uprave misli nekog ucjenjivati sto javno ne kaze da niste platili stetu koju su navijaci za koje se zalaza i nanijeli.
Ne seri i ne lazi ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 08:14

Ne daju huligani lične karte :rol:
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 08:15

Eisenbahner1921 je napisao/la:Platili su.. Istina je sto govore. Doduse, jucer..
Minus nasoj Upravi sto ih nije tuzila nakon prvog probijenog roka, da smo iole pametni bili tuzili bi vas nakon dva dana !

Cuj da damo njima 3000 mjesta a da nasim navijacima uskratimo dolazak te ih samo hiljadu smjestimo na sjever.
Pa vi majke mi niste normalni hahahahahahahahahashahahhahahahahaha

Pa to samo vi mozete smisliti. Sta je vama?
Nema nas na Grbavici, nece ni vas biti na Kosevu.
KRAJ PRICE.

Bez ljutnje i icega. Derbi nece biti samo na jednoj utakmici. Ne zelite kompromis?
Onda necete nikako.
Mi vamo 12 000 karata, vi nama 1000-1500. Je li to treba da bude derbi?

Mnogo smo vas razmazili zadnjih godina, dok ste se sa druge strane vi mnogo bezobrazno ponasali.

Mislis da Hajduk recimo ne moze napuniti stadion? Ali Dinamo ce uvijek redovno dobiti svoj broj ulaznica.

Zeljeli ste tako, imat cemo derbi kao u Grckoj i Turskoj, bez gostujucih navijaca.
Shvatata da citava drzava kaze da smo mi u pravu za ovo? Znaci, vi ste jedini koji ne vide realno i objektivno.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 apr 2017, 08:16, ukupno mijenjano 1 put.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 12 apr 2017, 08:15

Virtu4l je napisao/la:Ne daju huligani lične karte :rol:
Ma i nemaju lične to je problem :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 08:18

Quinlan je napisao/la:
Zato su i poletili da izdaju saopstenje da bojkotuju :lol:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 apr 2017, 08:20

simidobar je napisao/la:
grbavicka1921 je napisao/la:Ne smije se ljudi dozvoliti mržnja nikada! Ovo je jedan grad sa dva ljuta rivala i samo to, tu sve prestaje.
O huliganizmu necu ni da trosim slova jer nije to ni vrijedno spominjati, ljubav prema klubu kroz koreografiju, navijanje, grla, zastave a ne idiotizme čime se koliko vidim danas svi po Evropi hvale, a nažalost i po ovom forumu od nekih krampi od ljudi, ali ne primjenjuju na stadionima ili u blizini njih. Nađu ljudi fino neku livadu ili napuštenu halu pa se istresaju jedni na drugima do mile volje, i što se mene tiče što ih se manje vrati to bolje jer ionako mozga nemaju. Svi ste gledali filmove o tim huliganima i znate kako to fura. Ako ima kakav ovdje tzv.da trazi krvi i huliganise ili po javnom dobru (stadionu, bez obzira čiji je i koja ga je vlast napravila ili navijač), ili po drugim ljudima zato sto toboze vise mrzi onaj drugi klub nego sto svoj voli, nek mi komotno poflauta labuda!! :opaopa:

Ovo je grad i plavih i bordo i samo to, nema imena, nema nacija kako nas inače svaki dan dijele u ovoj Bosni sjebanoj, nego samo ljubav prema klubu i zajebancija i podjebavanje onoga za čiji klub navija kada izgubi. Priča o driblinzima, ko je kome provuk'o kroz pisu a ne k'o je koga udario, bacio mu baklju, flašu ili stolicu u glavu ili ne daj Boze zb'o svog sugradjanina ili ubio jos gore :( :nene:

Želim ono što sam vidio i uživo i preko tv ekrana (utakmice Željo-SLoboda, Željo-Krupa, Sarajevo-Zrinjski) da npr. najmladji su prisutni sa svojim roditeljima, znaci od 7 do 77, a ne nakav bezmozgovic o kome ce se samo pricati i koji ce narusiti sklad i harmoniju derbija. :bih:
Želim raju koji navijaju i za plave i za bordo skupa da idu do stadiona, onda one ako su iz iste mahale ili komsiluka ili rodbina, svejedno da odu na pivu poslije ili ne ako ovi drugi ne budu mogli od tuge ili sto ne mogu podnijeti zajebanciju koja traje do slijedeceg derbija. :kafa:

Volim te Željo! :bih:
Volim te Bosno! :bih:

O cemu ti pricas ? To je nekad bilo braca... Godinama vase uprave svojim ponasanjem proizvode mrznju, pocelo je od amawa glavonje, ostali su samo nastavljali sranja i dolijevali ulje na vatru. Nista dobro ne mozes ocekivat vjeruj mi. To sto ti pricas sad je bajka, tad ste bili klub, sad ste ciganska prcija ono sto se u narodu kaze zadnji klosari... Ovakvo tretiranje sugradjana, brace, drugova nece na dobro... Nekim je drago kad vide koliko su nas zgurali u onaj jeb*ni cosak, shega im nesto, a ljudi do zraka ne mogu doc, Mislis da poslije toga postoji zdrava zajebancija, da si mi drug, brat, poznanik ?

Prvo pocinje sa ljutnjom pa ide polako na mrznju i za par godina mozes ovde ocekivati goru verziju bg derbija... Daj boze da grijesim ali malo je postovanja i sporta ostalo u ovom nasem derbiju. Tuga i zalost.
Uf'ati se žene, djevojke, ljubavnice, ljubavnika (k' zna mozda si i queer), il' probaj povalit Sabinu, poredajte je pa u gangbang koliko Vam je više vokri, pa ispucavaj svoje kinesko/kosooke frustracije al' si definitivno pravi degenerik od onih bez mozga koje sam spominjao gore, i da ti hoće neko razbit' glavu, tražiš belaj, obično će te isti i naći.
Sagni se i povuci s donje pipe i poljubi me u :guz:
Ti si sramota za ovaj grad!
I DA, O ČEMU TI PRIČAŠ JBO TE!!!

Veze ti nemaš šta je Sarajevo lopato/krampo/džukac! :kafa:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 08:25

Vrijedjanje nekoga, samo sto je taj neko zensko, odraz je toga na kojem ste kulturoloskom nivou.

Sabrina vam ga je zabiberila, pa vi budite primitivci koliko god zelite ;)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Quinlan » 12 apr 2017, 08:25

Virtu4l je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:
Zato su i poletili da izdaju saopstenje da bojkotuju [emoji38]
Pa ja ionako i da hoće nema mogu kupiti karte :rol: :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 apr 2017, 08:27

Ovaj uporan da su oni nekome zabiberili :lol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 apr 2017, 08:29

Nabijem one vase **** iz uprave u pakas. Kad je neki cvikeras bio inasan?
Sta papci znaju sta je derbi?

Hvala im, ujedinili su bordo porodicu, kao sto niko ranije nije.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 12 apr 2017, 08:30, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []