ljubomoraKaunas je napisao/la:Izbrisali Bahinu najavu teferiča sa ytOsim13 je napisao/la:
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Mokes je napisao/la:Pep u gostima u nokaut fazi CL
Barcelona:
Lyon 1-1
Bayern 1-1
Chelsea 1-1
Stuttgart 1-1
Arsenal 2-2
Inter 3-1
Arsenal 2-1
Shaktar 0-1
Real 0-2
Bayer 1-3
Milan 0-0
Chelsea 0-0
Bayern
Arsenal 0-2
Manchester United 1-1
Real M. 1-0
Shaktar 0-0
Porto 3-1
Barcelona 3-0
Juventus 2-2
Benfica 2-2
Atletico 1-0
City
Monaco 3-1
Basel 0-4
Liverpool 3-0
i sad Tottenahm 1-0
fali ti šalke
Jel to hoces rec da je Pep zastario i da ga je vrijeme pregazilo?tuzlak1987 je napisao/la:Svaki trener zastari nekako, Mourinho je bio tamo negdje do 2012-2013 aktuelan dok nije ispao od Bayerna na penale. Zamislite sada da je Ancelotti nekad davno bio top trener, mozda nekom i sada jeste ali meni to zvuci smijesno nakon zadnjih epizoda. Vidi se da ga je vrijeme pregazilo, kontas kako je on prije uzimao neke titule, da li je imao odlicnu ekipu ili je zastario.
27.10.2020
Sve mi mirise da ce Rona opet uzet ovo, dzaba je kad je lik nenormalan sampion u ovom takmicenjujestamaji je napisao/la: da, u pravu si, nije jednom pogriješio u CL
mada, ligu šampiona je jako teško uzeti bez obzira šta se ovde piše
Pusti ti ovaj INO fudbal deder ti nama reci jesi bio u Dolini Cupova za vikend i kako prodje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pochettino says Kane's ankle "doesn't look good" and he is worried he may be out for the season.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nije ali bi mu bio udarac da u City-u prodje kao sto je u Bayernu. Onda bi mu naredni posao bio biti ili ne biti.leorey je napisao/la:Jel to hoces rec da je Pep zastario i da ga je vrijeme pregazilo?tuzlak1987 je napisao/la:Svaki trener zastari nekako, Mourinho je bio tamo negdje do 2012-2013 aktuelan dok nije ispao od Bayerna na penale. Zamislite sada da je Ancelotti nekad davno bio top trener, mozda nekom i sada jeste ali meni to zvuci smijesno nakon zadnjih epizoda. Vidi se da ga je vrijeme pregazilo, kontas kako je on prije uzimao neke titule, da li je imao odlicnu ekipu ili je zastario.
- Nail for Real
- Kontakt:
Volio bih da mene zena voli ko sto culesi vole Guardiolu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Otkud to? Pa svaki tim na svijetu bi ga opet zelio. Covjek nikad otkaz nije dobio u karijeri, za razliku od vecine trenera. Jednostavno, nije to samo zbog LP, on je brend.tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije ali bi mu bio udarac da u City-u prodje kao sto je u Bayernu. Onda bi mu naredni posao bio biti ili ne biti.leorey je napisao/la:Jel to hoces rec da je Pep zastario i da ga je vrijeme pregazilo?tuzlak1987 je napisao/la:Svaki trener zastari nekako, Mourinho je bio tamo negdje do 2012-2013 aktuelan dok nije ispao od Bayerna na penale. Zamislite sada da je Ancelotti nekad davno bio top trener, mozda nekom i sada jeste ali meni to zvuci smijesno nakon zadnjih epizoda. Vidi se da ga je vrijeme pregazilo, kontas kako je on prije uzimao neke titule, da li je imao odlicnu ekipu ili je zastario.
Zar recimo mislis da sad izjavi da zeli u Bayern da se ovi ne bi ponovo zaniteresovali?
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa dobro vi nemate trenera koji vam je donio tripletu, tako da je razumljiv ovakav jedan post.Nail for Real je napisao/la:Volio bih da mene zena voli ko sto culesi vole Guardiolu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nece valjda Baho sutra mumlati
nemoj majke ti Sabahudine, dosta te brate, pusti nas da malo odmorimo od tebe.
Još samo fali da sutra Ole zapiša nesretnika Ernesta, pa da i definitivno prestanem pratiti ovo sranje od takmicenja.
Još samo fali da sutra Ole zapiša nesretnika Ernesta, pa da i definitivno prestanem pratiti ovo sranje od takmicenja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ajjjjj mrtvi Baho sutra ebemu dan. Daj sklonite ga već jednom, zbog njega ljudi preko streama gledaju tekme. DaVaj Šuku, Spahu, Vugdalića, Šurkovića, samo njega udaljite 3 km od slušalica i miksete.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sutra Baho sprema još jedan najbolji prenos u historiji živog prenošenja utakmica, nakon Grčke naravno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jesmo spremni za trpanje ajaksa i barcelone? 
ajax 0-2 juventus rona dva lagano
mancho 3-0 barcelona dva komada lingard jedan pogba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo su govori mrznje protiv Bahe. Da ste na klixu sutra bi vam lisice nabili.
ova sezona se ne računa ... tranzicijabodi123 je napisao/la:Sve mi mirise da ce Rona opet uzet ovo, dzaba je kad je lik nenormalan sampion u ovom takmicenjujestamaji je napisao/la: da, u pravu si, nije jednom pogriješio u CL
Pusti ti ovaj INO fudbal deder ti nama reci jesi bio u Dolini Cupova za vikend i kako prodje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bitno mu je i za legacy da uspije u LP bez Barcelone sigurno. A sto se tice posla imao bi ga ali mu ne bi niko mogao ponuditi vise od ovoga sto City nudi, njemu su za ovo sto zamislja sada potrebne dobre pare, tipovi igraca, pravi igraci i sezona-dvije da neki od njih sazriju i uklope se u sistem.leorey je napisao/la:Otkud to? Pa svaki tim na svijetu bi ga opet zelio. Covjek nikad otkaz nije dobio u karijeri, za razliku od vecine trenera. Jednostavno, nije to samo zbog LP, on je brend.
Zar recimo mislis da sad izjavi da zeli u Bayern da se ovi ne bi ponovo zaniteresovali?
On sa City da uzme LP mislim da bi se odmorio od fudbala ili povukao..
Mora se i Rash upisati.Belmin6 je napisao/la:jesmo spremni za trpanje ajaksa i barcelone?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
vidjećemo šta će biti ako izgubi i titulu i ligu šampionatuzlak1987 je napisao/la:Bitno mu je i za legacy da uspije u LP bez Barcelone sigurno. A sto se tice posla imao bi ga ali mu ne bi niko mogao ponuditi vise od ovoga sto City nudi, njemu su za ovo sto zamislja sada potrebne dobre pare, tipovi igraca, pravi igraci i sezona-dvije da neki od njih sazriju i uklope se u sistem.leorey je napisao/la:Otkud to? Pa svaki tim na svijetu bi ga opet zelio. Covjek nikad otkaz nije dobio u karijeri, za razliku od vecine trenera. Jednostavno, nije to samo zbog LP, on je brend.
On sa City da uzme LP mislim da bi se odmorio od fudbala ili povukao..
a to što nije dobio otkaz, otišao je sam nakon 4,5 i 3 godine....kratko je to
Naravno da ne može u istu rečenicu s trenerom koji je dobio otkaz na zadnja 2 angažmana.Saurman je napisao/la:Precjenjen maksimalno i bespotreban se hype diže oko njega jer on ne može u istu rečenicu sa Mourinhom dalje ne trebam ići.
Smatraš li Joseov mandat u Realu fejlom, jer nije uzeo CL, a jedan Zidane uzeo 3
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ptičica mi reče da je na sjeveru takav muk bio nakon posljednjeg sudijskog zvižduka da gore nije bilo ni kad je Tito preselio, a pojedinci su imali samo riječi hvale za Kjosevskog, Bogija, Krpića i velikog Brkujestamaji je napisao/la:ova sezona se ne računa ... tranzicijabodi123 je napisao/la:Sve mi mirise da ce Rona opet uzet ovo, dzaba je kad je lik nenormalan sampion u ovom takmicenjujestamaji je napisao/la: da, u pravu si, nije jednom pogriješio u CL
Biće bolje hajde sta ima veze, ipak smo mi za vas Real Madrid trenutno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.