#KulerskiSiMuOdgovorioMadaBiMeneUvrijediloDaMiJeToRekaoSteph je napisao/la:#JesteToJeUPitanju
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ove intrige na ovom dijelu foruma. Mnogo toga se krije iza svega, neki to forumaši i znaju ali ne žele javno obznaniti
Vrijeme je za prave serije, kasnije aBd navratim da vidim do koje se epizode ovdje došlo.
Za početak bi bilo dobro da znamo vaše nickove na ladybluenointelligence forumu
@Uštipak
Vjerujem, no ovako je zabavnije
Vrijeme je za prave serije, kasnije aBd navratim da vidim do koje se epizode ovdje došlo.
Za početak bi bilo dobro da znamo vaše nickove na ladybluenointelligence forumu
@Uštipak
Vjerujem, no ovako je zabavnije
ima je u raji na fb...hodža je napisao/la:fulili ste temu..kakve veze ovo ima sa facebookom ???
#ŽeneOdSvegaPraveZbrkuhodža je napisao/la:fulili ste temu..kakve veze ovo ima sa facebookom ???
Sad ono, 'prvi je poceo'.

Lik je tol'ko nebitan da ne zasluzuje apostrof sa tastature jedan, ja kad vam kazem.
Lik je tol'ko nebitan da ne zasluzuje apostrof sa tastature jedan, ja kad vam kazem.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BritishCore
- Kontakt:
Why so serious nedimko ? 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
ma jokBritishCore je napisao/la:Why so serious nedimko ?
Vođa zna.
- BritishCore
- Kontakt:
ma ne znate vi šta se tu izdešavalo. 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Znaš li ti? Je*ote svi znaju, a ja ne znam. Pričajte! Al' ja ope' više vjerujem ušČipku 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
pa šta
neću nekom s kim ni ne pričam 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
budio neutralan
ženi ne treba vjerovat ni kad kaže da je 1+1=2 :ugeek:
Vođa zna.
jedan je @Neutral
ja sam ajvar, prirodno crven
Kako imaš materijala da napišeš svašta o njemu ako ga ne znaš ?uschtipak je napisao/la:Ne znam ja njega hvala Bogu, a ni on mene.Nego lik navalio, ne znam sta hoce. Samo napada, a nije svjestan kakve gluposti pise. Mogu ja njega vrijedjati, ali necu. Mogu mu svasta napisati, imam materijala, ali ja nisam taj tip da iznosim neke privatne ili druge stvari vezane za nekoga. On baca replike, koje nemaju veze sa zivotom a kamoli sa mojim postovima. Ne zna normalno, civilizovano da se obrati. Sav je nekakav djetinjast.
DRUG NEBI TI PUNCA
zar ti nisi bio neka tabletica?iVar je napisao/la:jedan je @Neutral
Vođa zna.
prest'o se drogiratnedim1993 je napisao/la:zar ti nisi bio neka tabletica?iVar je napisao/la:jedan je @Neutral
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.