Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Poslije 15 godina ponovo u Bundesligi 
Kakva priča 
4-0 gotova stvar 
Ocekujem Edina vec u idućoj na klupi bar
Ocekujem Edina vec u idućoj na klupi bar
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
4 utakmice do kraja 61 bod, proslogodisnji prvak Koln je na kraju sezone imao 61 bod
bas je ozbiljan trener postao Miron Muslic
Da situacija bude jos ljepsa covjek je patriota nije nikakav Jugosloven kojeg BIH ne zanima ni 1 posto
"Bišćanin je dobio pitanje koji mu je krajnji cilj u karijeri, odnosno šta bi mu bila kruna karijere.
"Želim postati selektor Bosne i Hercegovine jednog dana. Vjerujem da će se to i desiti. Imam sve uslove za to, od mojih rezultata, konekcija, pa do ljubavi prema mojoj domovini. Ne znam kada će taj dan doći, ali mu se radujem", kazao je Muslić."
bas je ozbiljan trener postao Miron Muslic
Da situacija bude jos ljepsa covjek je patriota nije nikakav Jugosloven kojeg BIH ne zanima ni 1 posto
"Bišćanin je dobio pitanje koji mu je krajnji cilj u karijeri, odnosno šta bi mu bila kruna karijere.
"Želim postati selektor Bosne i Hercegovine jednog dana. Vjerujem da će se to i desiti. Imam sve uslove za to, od mojih rezultata, konekcija, pa do ljubavi prema mojoj domovini. Ne znam kada će taj dan doći, ali mu se radujem", kazao je Muslić."
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Muslić vs Kompany novi Klopp vs Pep rivalitet
Ma i ovog Sergeja da se rijesimo, abd, i on se najeo sa Yu kasike podobro, nesta multi kulti, otac majka, niko ziv ne moze upratiti sta je vise, kako je on mile
Pa da onda bas pocnemo kako treba, Bosnjaci samo mogu biti postene patrijote, a i inace bi ja sve ispito prvo jesul Yu ili nisu i dal imaju u siru fameliju koga itd
Kako ne vidite da će Miron od fudbala zaraditi ogromne pare, prvo ide abd veliki ugovor u Njemačkoj(ili dva), pa veliki ugovor u Engleskoj(ili dva) i onda kad se svega zasiti može doći nama. A to je tipa 10-15 godina, tek.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Pa DzekoSindikat12 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 20:04Haha kakvih 15 godina? Sezonu 22/23 igrali Bundesligu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nije ovo nimalo naivan raspored do kraja, dva davljenika, direktan konkurent, preozbiljno. Dobro je to što Eleversbeg i Paderborn imaju međusobnu. Sad im je najvažnije da ne izgube na ovom gostovanju kod Paderborna, jbg, domaćinu je to utakmica sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt: