Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
mali intervju sa aticem sa fibine stranice:
http://u18men.fibaeurope.com/en/coid_09 ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://u18men.fibaeurope.com/en/coid_09 ... de_on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
100% si u pravu.nerminh74 je napisao/la:ja sam hiljadu puta rekao, na mnoge stvari ne mozemo uticati, ali lige mladih bi trebalo da igraju samo buduci bih igraci, a u ligi BiH mora biti pravilo da svakog trena na parketu moraju biti dva BiH igracaLotus je napisao/la:
Svrha mog posta je da previse nekad kritikujemo i savez i Haruna i ostale ljude koji tu rade,jer jedno je kako bi mi htjeli da bude,a realnost je nazalost potpuno drugacija i tu oni slabo sta mogu promijeniti.
Prakticno mi skolujemo igrace za komsije i susjede. A sto se tice lige BiH neka i oni budu strani igraci kod nas kao sto su nasi kod njih. Mada je, sto se tice mladih, vrlo tesko. Do njih je, sami oni izaberu gdje zele da igraju i to je na zalost nasa stvarnost. E kad bi ojacali sve nase selekcije mislim da bi se i oni radije odlucili za nas. Kvaka je kako naci sredstva koja bi se ulozila u jake omladinske lige i kako privoliti dva satelitska saveza (RS i HB) da su iskreno sastavni dio KS BiH, a ne samo prema njihovim potrebama.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Kad igramo sl i ukoliko sati?
a sto pise na txt-u da ukoliko pobijedimo idemo dalje tj. da se gleda kos razlika nas i crne gore 
Dedovic Šou... 9-0
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Atic i Djedovic 19 od 28 nasih poena,vodimo 5 razlike.
I opet Aleksic ukenja stvar i vrati ih u mec!!!! Baja ga odma na klupu, nadam se da nece vise ulaziti!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Pa ekipe su na oficijalnim tabelama poredane prema koš-razlici 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ma cim lik udje na teren odma idemo u minus..Batko je napisao/la:I opet Aleksic ukenja stvar i vrati ih u mec!!!! Baja ga odma na klupu, nadam se da nece vise ulaziti!!!
Sent from Angelina's bed
Pa da li imamo sanse ako dobijemo jer bi i sa pobjedom od jedan razlike imali bolju kos razliku od CG.
Mada ja mislim da se gleda prvo medjusobni omjer.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ovu samo igramo radi što bolje pozicije u borbi za opstanak? Nema nikakve šanse da prodjemo ?
Nad tobom sunce najljepše sja
Gleda se međusobni omjer, mada i pobjeda danas nije nevažna jer bi tako u razigravanju (9-16 mjesta) igrali protiv Belgije ili Engleske, a izbjegli bi Rusiju i Češku. I sa pobjedom u tom meču riješili bi se brige oko opstanka.LloriS je napisao/la:Pa da li imamo sanse ako dobijemo jer bi i sa pobjedom od jedan razlike imali bolju kos razliku od CG.
Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Koliko vidim ukoliko pobijedimo išli bi na Engleze, najlošija ekipa na prvenstvu..,
a ukoliko izgubimo a Latvija dobije Francuze onda idemo na Belgiju a ako Francuzi tuku onda Česi...
Dakle najlošija kombinacija je da izgubimo i da Francuzi tuku!!!
Sent from Angelina's bed
a ukoliko izgubimo a Latvija dobije Francuze onda idemo na Belgiju a ako Francuzi tuku onda Česi...
Dakle najlošija kombinacija je da izgubimo i da Francuzi tuku!!!
Sent from Angelina's bed
Litva dobila Francuze u međusobnomarmin je napisao/la:Gleda se međusobni omjer, mada i pobjeda danas nije nevažna jer bi tako u razigravanju (9-16 mjesta) igrali protiv Belgije ili Engleske, a izbjegli bi Rusiju i Češku. I sa pobjedom u tom meču riješili bi se brige oko opstanka.LloriS je napisao/la:Pa da li imamo sanse ako dobijemo jer bi i sa pobjedom od jedan razlike imali bolju kos razliku od CG.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Pardon, Francuzi ipak imaju bolju kos razliku od nas, tako da u svakom slučaju ako izgubimo danas definitivno idemo na Češku!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
pa onda ako spanija pobjedi, prolazi dalje
Ima li igdje stream da se može pogledati utakmica? Ako neka, može li neko dati od fibine stranice? Unaprijed hvala 
- King_James
- Kontakt:
Intervju sa Aticem na Fibinoj stranici
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.