FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slatinash_7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 nov 2010, 13:52

harry_90 je napisao/la:Hocel Fukare sad za mec sa Celikom ici na sjever,ili na staru tribinu ??
nema od sjevera nista iako je bilo dogovoreno koristenje istog do kraja sezone al su izgleda zeznuli nesto oko tih dogovora tribina nije sigurna tamo se ne moze ici dok se sve ne zavrsi
SVI NA STADION
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 nov 2010, 20:18

KUP BiH: FK Sloboda – FK Olimpic

U posljednje tri godine FK Sloboda je dva puta igrala u finalu kupa BiH.

I ove sezone, tuzlanski nogometaši su blizu ponavljanja uspjeha iz prethodnih, a do finala su im ostala još dva koraka.

Prvi je u srijedu, kada u uzvratnoj utakmici četvrtfinala protiv Olimpica trebaju pobjedu ili utakmicu bez golova, kako bi krunisali rezulatat iz prve utakmice od 1:1.

Ekipa Slobode pod vodstvom Denisa Sadikovića u tri susreta nije osjetila gorčinu poraza, a uz pomoć vjernih navijača, ne bi trebala niti u narednom susretu.

Kup je šansa za veliki uspjeh Tuzlaka, a vjerujemo da će je „crveno-crni“ znati iskoristiti.

Stadion Tušanj
Početak: 13.00 h
Ulaz: 5 KM (žene besplatno)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 08 nov 2010, 21:30

Jes nam lijep avatar :lol: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 nov 2010, 21:31

Frutek je napisao/la:Jes nam lijep avatar :lol: :lol: :lol: :lol:
Veliki vodja i imperator.. Salih Sabovic :lol:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 21:38

harry_90 je napisao/la:Hocel Fukare sad za mec sa Celikom ici na sjever,ili na staru tribinu ??
zar je bitno ;) karta je čini se preskupa s obzirom na cjelokupnu situaciju kako u gradu tako i u državi ali ko ima člansku kartu izaći će ga nešto povoljnije 8-)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 nov 2010, 21:42

brazzo je napisao/la:
zar je bitno ;) karta je čini se preskupa s obzirom na cjelokupnu situaciju kako u gradu tako i u državi ali ko ima člansku kartu izaći će ga nešto povoljnije 8-)
Pitam zato sto sam cuo da su fukare sjevernu tribinu dobile do kraja prvenstva,pa sam negdje procitao da tribina se ne moze koristit zbog sigurnosnih razloga,nije ogradjena itd.. nista lose nisam mislio ovim pitanjem :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 21:56

harry_90 je napisao/la:
brazzo je napisao/la: zar je bitno ;) karta je čini se preskupa s obzirom na cjelokupnu situaciju kako u gradu tako i u državi ali ko ima člansku kartu izaći će ga nešto povoljnije 8-)
Pitam zato sto sam cuo da su fukare sjevernu tribinu dobile do kraja prvenstva,pa sam negdje procitao da tribina se ne moze koristit zbog sigurnosnih razloga,nije ogradjena itd.. nista lose nisam mislio ovim pitanjem :D
ma znam nisam ti ni odgovorio da bi te uvrijedio,samo kažem radi onih koji bi došli čisto radi navijanja na toj tribini trebali bi se okupiti na kojoj god i da pomognemo levatima da se plasiramo u naredni krug ;)
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 08 nov 2010, 21:58

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 nov 2010, 22:00

FKR_ajla_TZ je napisao/la:avatar TOP !!!!
Imperator i vodja !! :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 nov 2010, 22:01

krepali salih i avatar skupa :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 nov 2010, 22:02

Joj avatara. :lol: :lol:
Ko vas nagovori na grijeh? :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 nov 2010, 22:07

Omerbavarac je napisao/la:Joj avatara. :lol: :lol:
Ja postavi na chat njegovu sliku,i krenu Salih manija :mrgreen: veliki vodja i imperator zasluzuje avatar :lol:

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 08 nov 2010, 22:09

ssssss suti hocemo malo da ga proslavimo ovim avatrom kad se nemoze on sam drugacije proslaviti...hahah... :P :o

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 nov 2010, 22:16

harry_90 je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
dobro si cuo i prvo a i ovo drugo.
Za pocetak par ljudi je bilo na sjeveru i na poluvremenu protiv Sirokog koliko se ja sjecam otisli mi na sjever i sve proslo u najboljem redu,i kao na vasu odgovornost i sve to moze do kraja sezone do kad bi svakako trebala biti gotova.Onda smo mi imali par ispada pa su nam zeznuli furku,i izgubili smo tu mogucnost da se dignemo iz pepela,tako da odgovor na tvoje pitanje da budem konkretan glasi:NE;FUKARE NECE BITI NA SJEVERU DOK SE TRIBINA NE IZGRADI
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 22:30

ovaj avatar ima i svoju svrhu i cilj :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2010, 00:52

Sad ce nas imperator da sredi nam prolazak u kupu,i pobjedu protiv Celika u ligi ;) ocekujem 2:1 u kupu za nas protiv Olimpica.. Samo da se igraci ne povrijedi u tom duelu,pa u mec sa Celikom udjemo oslabljeni ..

EDIT:Alen Mesanovic poceo sa treninzima.On ce radit po posebnim tretmanom sa kondicionim trenerom Hukicem.Kaze da mu je draga sto je dio ovog kolektiva,i naisao je na dobru atmosferu u svlacionici nakon niza dobrih rezultata .

Samo da se nastavi sa dobrim rezultatima.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 09 nov 2010, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 nov 2010, 01:03

harry_90 je napisao/la:Sad ce nas imperator da sredi nam prolazak u kupu,i pobjedu protiv Celika u ligi ;) ocekujem 2:1 u kupu za nas protiv Olimpica.. Samo da se igraci ne povrijedi u tom duelu,pa u mec sa Celikom udjemo oslabljeni ..
Hari, jel ti ovo Salih Allahati?
A đe da znam?!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2010, 01:05

Raz_ba je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sad ce nas imperator da sredi nam prolazak u kupu,i pobjedu protiv Celika u ligi ;) ocekujem 2:1 u kupu za nas protiv Olimpica.. Samo da se igraci ne povrijedi u tom duelu,pa u mec sa Celikom udjemo oslabljeni ..
Hari, jel ti ovo Salih Allahati?
Nego sta,i mi njega furamo,pa mozda odstupi sa mjesta predsjednika :mrgreen: Salih imperator !

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 09 nov 2010, 01:10

ne kontam sto pljujete stalno na tog saliha? pa sto se tice zarade od ulaznica,marketinga,izdvajanja od tuzlanskog kantona to sve ne moze pokriti ni 50% rashoda :D pa ove godine kanton nije izdvojio ni marke za slobodu,a kes su dobijale neke vukojebine,i sami znate koliko ima publike na stadionu i da su to prihodi mizerni,a marketing,on je vec naucna fantastika..u tuzli ima svakakvih al slobodinih najmanje :D a igrace koje ima sloboda ipak nisu za bacit i neko je to morao platiti i isplacivati..ako je nekim ostao duzan,vremenom ce se rijesiti,al koliko god da je dao plata to je morao iz svog dzepa :D

p.s.prema nekim informacijama u tuzli bi sam trebala biti napravljena koalicija izmedju SDP-a i SBB(salihov ogranak fahrinog carstva) :D mozda to donese neki napredak :D haha
-PAJA Fan Club!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 nov 2010, 01:52

_Bad_boy je napisao/la:ne kontam sto pljujete stalno na tog saliha? pa sto se tice zarade od ulaznica,marketinga,izdvajanja od tuzlanskog kantona to sve ne moze pokriti ni 50% rashoda :D pa ove godine kanton nije izdvojio ni marke za slobodu,a kes su dobijale neke vukojebine,i sami znate koliko ima publike na stadionu i da su to prihodi mizerni,a marketing,on je vec naucna fantastika..u tuzli ima svakakvih al slobodinih najmanje :D a igrace koje ima sloboda ipak nisu za bacit i neko je to morao platiti i isplacivati..ako je nekim ostao duzan,vremenom ce se rijesiti,al koliko god da je dao plata to je morao iz svog dzepa :D

p.s.prema nekim informacijama u tuzli bi sam trebala biti napravljena koalicija izmedju SDP-a i SBB(salihov ogranak fahrinog carstva) :D mozda to donese neki napredak :D haha
Ja nemam ništa protiv, samo nek Sloboda napreduje. Čak sam čuo da je on svojevremeno davao stanove ljudima koje je izgradila njegova firma kako bi ispoštovao neka ranija obećanja koja su dali ljudi prije njegovog dolaska u Slobodu. Nemam ništa protiv nego mi zanimljiv Harijev potez, to je sve.
A đe da znam?!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.