Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SemPer_fi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SemPer_fi » 08 maj 2010, 11:10

Virtu4l je napisao/la:Higuain je prošle godine zabio 22 gola, sa onako lošim Realom, ove godine je zabio 26 golova, govorimo o Ligi koja je poprilično jača od Bundeslige. Malo realnosti ljudi, Higuain ima 22 godine, Džeko 24.
Dzeko je ove godine zabio 21 gol,a dat ce aBd i danas bar jedan s nakim Wolfsburgom u kojem je najjaci vezni igrac Miske ;),jarane blamiras se punooooo, nemozes DZeksona poredit s tim klocem Higuainom,Toresom i sl,Dzeku smijes i mozes poredit sa Peletom , Maradonom ;)

Volio bih i ja da je Vedo ko i Dzeko pa da se o njemu sad isto prica al hebala ga povreda,a ima dogodine da se dokaze pa aBd ode i on u Barcu,Man.Utd polahko jaruga :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 11:13

SemPer_fi je napisao/la:Dzeko je ove godine zabio 21 gol,a dat ce aBd i danas bar jedan s nakim Wolfsburgom u kojem je najjaci vezni igrac Miske ;),jarane blamiras se punooooo, nemozes DZeksona poredit s tim klocem Higuainom,Toresom i sl,Dzeku smijes i mozes poredit sa Peletom , Maradonom ;)

:roll: :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 08 maj 2010, 11:14

SemPer_fi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Higuain je prošle godine zabio 22 gola, sa onako lošim Realom, ove godine je zabio 26 golova, govorimo o Ligi koja je poprilično jača od Bundeslige. Malo realnosti ljudi, Higuain ima 22 godine, Džeko 24.
Dzeko je ove godine zabio 21 gol,a dat ce aBd i danas bar jedan s nakim Wolfsburgom u kojem je najjaci vezni igrac Miske ;),jarane blamiras se punooooo, nemozes DZeksona poredit s tim klocem Higuainom,Toresom i sl,Dzeku smijes i mozes poredit sa Peletom , Maradonom ;)

Volio bih i ja da je Vedo ko i Dzeko pa da se o njemu sad isto prica al hebala ga povreda,a ima dogodine da se dokaze pa aBd ode i on u Barcu,Man.Utd polahko jaruga :D

Za medalje.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 11:17

a i vi pricate gluposti :roll: hajd da Edin igra u nekoj jacoj ligi, ali on igra u ligi u kojoj jedan Kevin Kuranyi ima jedan gol manje od njega.. a taj isti Kevin je igarac kojeg niko ne zeli u ekipi i najvjerovatnije ce sljedece igrati u Feneru.. lagano je igrati u Bundes kada svako drugo kolo igras protiv ekipe kojoj mozes ubaciti 5 golova.. njega mozete porediti tek kada predje u neku jacu ligu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 08 maj 2010, 11:18

[quote="daffy"]kad vidim odgovore onda shvatim da Liverpoolovci fakat imaju nekakvih problema.. ajmo jos 10 puta procitati zadnju recenicu pa doci da sa mnome prica..

@phil jackson, da rekao sam da je Juve najveci Italijanki klub i drugi najveci u svijetu.. sta je? imas li me kako argumentovati?? nemas.. samo nemoj da tvoj looserpolcic bude bolji od Juventusa :lol: ..[quote="daffy"]

To je bilo prije nego sto su uhvaceni da namjestaju utakmice.... od tog momenta Juve se sve vise srozava... Iskreno to mi nije drago jer sa gubitkom Juveta kao velikog kluba i Seria A je pala na niske grane a i Juve i Seria A sve dublje propadaju mada mislim da ce se juve vremenom dici.....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2010, 11:26

Razlika je igrati protiv Dortmunda, Eintrahta, Mainza, Hoffenhaima, Freiburga. Ja mislim da bi i Željezničar protiv ovih timova ostvario dobre rezultate uz Het trickove Lazara ;)

Sa druge strane protiv Aston Ville, Evertona, Liverpoola, Fulhama, Sunderlanda nije lahko davati golove.. Dabogda nama Džeko došao u Manchester City ili Chelsea pa da ga Tevez,Adebayour/Anelka,Drogba pošalju na klupu ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2010, 11:59

Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavam da je Edin Džeko potpisao ugovor sa Milanom do 2014. godine, te da će nakon što danas odigra utakmicu protiv Ajntrahta i službeno biti predstavljen javnosti taj transfer. Imam ovdje jednu sliku koji mi je poslao lično Irfan Redžepagić, jer se znamo iz momačkih dana. :D

slika

PRC,PRC! :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 maj 2010, 12:03

tanzla je napisao/la:Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavam da je Edin Džeko potpisao ugovor sa Milanom do 2014. godine, te da će nakon što danas odigra utakmicu protiv Ajntrahta i službeno biti predstavljen javnosti taj transfer. Imam ovdje jednu sliku koji mi je poslao lično Irfan Redžepagić, jer se znamo iz momačkih dana. :D

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK Pjetlovi

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 maj 2010, 12:07

tanzla je napisao/la:Sa velikim zadovoljstvom vas obavještavam da je Edin Džeko potpisao ugovor sa Milanom do 2014. godine, te da će nakon što danas odigra utakmicu protiv Ajntrahta i službeno biti predstavljen javnosti taj transfer. Imam ovdje jednu sliku koji mi je poslao lično Irfan Redžepagić, jer se znamo iz momačkih dana. :D

slika

Ss.ba Where photoshop happens :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 maj 2010, 12:07

slika

:D :D :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 maj 2010, 12:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:Razlika je igrati protiv Dortmunda, Eintrahta, Mainza, Hoffenhaima, Freiburga. Ja mislim da bi i Željezničar protiv ovih timova ostvario dobre rezultate uz Het trickove Lazara ;)
Mislim da je Hairlija dao dobar odgovor sa ovim:
real je jedan od najacih u BBBV i jedini pravi protivnik je Barca,moze higuain busiti tenerife,almeriu i sl.jer ima lopti a pogledaj malo Dzeku,sa onim Wolfsburgom uvali dva Manci pa onda Werderu dva
Ali ipak moram odgovoriti malo opsirnije. Uz duzno postovanje:
Mislim da sama ova izjava sebe i tebe diskvalifikuje, jer mislim da to bar djelomicno stvarno ozbiljno mislis.

Taj slabusni Eintracht je razbio Leverkusen, a Leverkusen je pod Jupp Heynckes veoma snazan tim i samo neznalac bi izjavio protivno. Hoffenheim je imao krizu i nenormalne povrede iz koje izlaze, to se desi. Dortmund postaviti kao slabu ekipu je malo naivno i pokazuje da ne pratis ovu ligu. Hertha koja je spala u drugu ligu je sravnala Wolfsburg, a ovi razbise Villareal i pobjedise protiv Rubin Kazana koji su slucajno imali nesto sa Barcom, ako se pravo sjecam. ;) Sta nam to kaze dakle o sirini i snazi spanskih klubova? Vjerovatno nista, ali nam kaze barem to da je Bundesliga u sirini jaka, ne igraju 2-3 kluba za prvenstvo.

Dakle naprotiv, bas u Bundesligi nema ekipa za busenje, ovdje ne dominiraju 2 ekipe nad svim drugima, tako da se napadaci mogu nakupiti golova. Pogledaj rezultate ove i proslih sezona.

Pojedini ljudi ovdje imaju cudne zamisli o Bundesligi i inace fudbalu i organizaciji u Njemackoj. Sama Infrastruktura i broj posjetioca i gledalaca cak nizih liga ja ogromna i time ova liga polako dolazi na mjesto na koje pripada, kao liga najjace evropske zemlje. Ova ce liga bez pitanja prestici italijansku u buducnosti, a ta jos nek zivi od sjecanja i dobrih feelings. U ovoj ligi niko nece placati 100 milliona za jednog igraca pa ni Bayern, to je istina, sto ipak Bayern ne sprecava da bude u finalu CL i da izbaci Manchester United. Ili? ;) Wolfsburg pod Felix Magathom bi MU izbacio prije Bayerna, samo sto su sami sebe zeznuli sa Vehom.

Dakle novac jos uvjek ne daje golove, ali glavno je da ce Real ove godine ponovo millione i millione baciti, kao prasinu, ljudima u oci. Time bas da dodjem do same teme, naime poredbe Higuaina i Dzeke. Mislim da je pretjerano izjavljivati, da je Higuain kloc kada se pogledaju njegove godine. Isto tako je tesko porediti njihove kvalitete direktno. Na drugu stranu posebno ona utakmica protiv Lyona je bila primjer par exellance. Tada sam vec rekao, da bih Real pretrao Lyon, da im je Dzeko stojao naprijed. Onakve sanse imati, onako dominirati u prvom poluvremenu, imati takve igrace iza sebe i takve lopte. I nista. Dzeko ima Misketa, i to je to. Od malo sansi u slabom Wolfsburgu, koji kao sto sam rekao ne dominira nadmocno nad ostatkom Bundeslige, on napravi mnogo golova, ne naopacke. A ako nema lopti onda je uzme sam, pa prodje kroz naprimjer odbranu Bremena.

Dzeko je najbolji igrac Bundeslige, uz njega jos Ribery i Robben, mozda jos tu i tamo neki. Nema dakle potrebe kroz pokusaje da se ponizi ova liga, ponizuju Dzekini kvaliteti, koji su jednostavno svjetska klasa i koji ce tek doci do izrazaja u jednoj ekipi, u kojoj ne mora sve nositi na svojim ledjima. U koju god ekipu da dodje on ce igrati i pokazati sta moze.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 08 maj 2010, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 maj 2010, 12:32

@ principatus svaka cast

spanska liga kazu kvalitetna, ali ne i zanimljiva,koliko barca bjezi 3 na tabeli?

po meni Dzeki je najbolje ili ostati u BL i igrati za Bayern ili onda prvi letom za Englesku po mogucnosti u London tacnije na Emirates
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 12:37

@Principatus svaka ti cast, ali nazalost ti to djaba pricas ovim ovdje, oni neslusaju argumente ljudi jednostavno po 50 puta iste stvari spominju, a nazalost ocito je da nisu pogledali dvije utkmice bundeslige ili pak pogledali tabelu bundeslige. Jos jednom svaka cast na finom i argumentovanom odgovoru.
--Pametnij popusta--

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 13:09

Principatus je napisao/la:U ovoj ligi niko nece placati 100 milliona za jednog igraca pa ni Bayern, to je istina, sto ipak Bayern ne sprecava da bude u finalu CL i da izbaci Manchester United. Ili? ;) Wolfsburg pod Felix Magathom bi MU izbacio prije Bayerna, samo sto su sami sebe zeznuli sa Vehom.
Pa da, tako nekako, ali ipak je Njemačka osam godina morala čekati na finale LP. Italijani su svakih par godina tu negdje, o englezima ili španjolcima je suvišno pričati. Engleska je pet posljednjih godina imala predstavnika u finalu. Brojevi govore sami za sebe. Bayern je prošao kako je prošao, uz mnogo, mnogo sreće, ali ipak nije nezasluženo. Prije famoznog finala sa Manchesterom (1999.) Njemačka je čekala deset godina na finalistu lige prvaka. Ne treba biti mnogo pametan da bi došao do zaključka da ipak kaskaju za Engleskom, Španijom i Italijom. Engleska: 3, Italija: 6, Španija: 5, Njemačka: 1 trofej u zadnjih 20 godina. Nedostatak kvaliteta? Svakako.

Da ne zaboravimo, ovdje se upoređuju Higuain i Džeko, ali na taj način da se Higuain omalovažava, bez obzira što ima 22. godine i da svake sezone zabija preko 20 golova u Španskoj ligi.
Voli te tvoje Sarajevo.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 maj 2010, 13:23

Virtu4l je napisao/la: Bayern je prošao kako je prošao, uz mnogo, mnogo sreće, ali ipak nije nezasluženo. Prije famoznog finala sa Manchesterom (1999.) Njemačka je čekala deset godina na finalistu lige prvaka.
drug ajd kucaj google i tamo kucaj Bayern vs Valencia il ako zelis Bayer Neverkusen vs Real Madrid ... ti il nemaš pojma il ti se nesto pomutilo
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 08 maj 2010, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2010, 13:26

Čitati, samo čitati...

1997. - Borussia Dortmund
1999. - Bayern München
2001. - Bayern München
2002. - Bayer Leverkusen

E sad vidi kolike su pauze pravili njemci prije i poslije ovih rezultata. Prvi put 10 godina, drugi put 8 godina.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 08 maj 2010, 13:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Voli te tvoje Sarajevo.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 08 maj 2010, 13:27

Principatus je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Razlika je igrati protiv Dortmunda, Eintrahta, Mainza, Hoffenhaima, Freiburga. Ja mislim da bi i Željezničar protiv ovih timova ostvario dobre rezultate uz Het trickove Lazara ;)
Mislim da je Hairlija dao dobar odgovor sa ovim:
real je jedan od najacih u BBBV i jedini pravi protivnik je Barca,moze higuain busiti tenerife,almeriu i sl.jer ima lopti a pogledaj malo Dzeku,sa onim Wolfsburgom uvali dva Manci pa onda Werderu dva
Ali ipak moram odgovoriti malo opsirnije. Uz duzno postovanje:
Mislim da sama ova izjava sebe i tebe diskvalifikuje, jer mislim da to bar djelomicno stvarno ozbiljno mislis.

Taj slabusni Eintracht je razbio Leverkusen, a Leverkusen je pod Jupp Heynckes veoma snazan tim i samo neznalac bi izjavio protivno. Hoffenheim je imao krizu i nenormalne povrede iz koje izlaze, to se desi. Dortmund postaviti kao slabu ekipu je malo naivno i pokazuje da ne pratis ovu ligu. Hertha koja je spala u drugu ligu je sravnala Wolfsburg, a ovi razbise Villareal i pobjedise protiv Rubin Kazana koji su slucajno imali nesto sa Barcom, ako se pravo sjecam. ;) Sta nam to kaze dakle o sirini i snazi spanskih klubova? Vjerovatno nista, ali nam kaze barem to da je Bundesliga u sirini jaka, ne igraju 2-3 kluba za prvenstvo.
what the f**k????

gluplju stvar u zivotu nisam cuo.. Catania je pobjedila Juve u prvom dijelu sezone, Juve je pobjedio intera u istom tom dijelu sezone, inter je pobjedio Chelsea i Barcu.. Chelsea je pobjedio Manchestera i bit ce prvak engleske najvjerovatnije, a Barca spanije..

zakljucan: Catania najbolji klub na svijetu.. prema tvojoj logici.. :lol: :lol: :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 08 maj 2010, 13:30

thulkazal je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pa da, tako nekako, ali ipak je Njemačka osam godina morala čekati na finale LP. Italijani su svakih par godina tu negdje, o englezima ili španjolcima je suvišno pričati. Engleska je pet posljednjih godina imala predstavnika u finalu. Brojevi govore sami za sebe. Bayern je prošao kako je prošao, uz mnogo, mnogo sreće, ali ipak nije nezasluženo. Prije famoznog finala sa Manchesterom (1999.) Njemačka je čekala deset godina na finalistu lige prvaka.
drug ajd kucaj google i tamo kucaj Bayern vs Valencia il ako zelis Bayer Neverkusen vs Real Madrid ... ti il nemaš pojma il ti se nesto pomutilo
I samo da napomenem ovom pametnom:
1996–97 GER Borussia Dortmund 3–1 Juventus ITA Olympiastadion, Munich 59,000
Stvarno su morali 10 godina cekat al dobro 2 ili 10 to je to ;). Ajde bgt nastavi valjat gluposti zanimljiv si :).
--Pametnij popusta--

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 maj 2010, 13:33

Virtu4l je napisao/la:Čitati, samo čitati...

1997. - Borussia Dortmund
1999. - Bayern München
2001. - Bayern München
2002. - Bayern Leverkusen

E sad vidi kolike su pauze pravili njemci prije i poslije ovih rezultata. Prvi put 10 godina, drugi put 8 godina.
pa svakom dođe sumrak .... njemacka je prije 10-15 godina bila sto je danas Engleska il ta famozna Spanska liga koja da nema Barcu ... neću ni da pričam al ovo je off topic ...

moje mišljenje il Engleska liga il Njemačka tj Bayern ... nema od italijanske nista jer da gdje god ode neće mu biti dobro a što se tiče Real-a mani se ba toga ... tamo bi mu bilo gore nego u Italiji ... malo opadne forma ajd mrš na klupu i tu sjedi sledećih 2-3 mjeseca

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 maj 2010, 13:35

mozel mi samo neko reci onaj gol bochumu jel pripisan dzekii..jer ako je dzeki pripisan taj gol on na kontu ima 22 gola.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AnelMid, bvsic, Drum, FerdinandF, FranckRibery, galia95, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, jasmin10, meecko, MostarskiSin, PointBlank, Proximic, Rade Paprica 9 i 107 gostiju.