Ne pise se ovdje o Celiku, ali eto vi ste se pojacali, pa se u Zenici i niste nesto pokazali. A pitanje sta bi bilo kad bi bilo, da je Karic lobovao Antolovica i da je poluvrijeme na Grbavici zavrsilo 0:1, umjesto 0:0. Uglavnom, vi ocekujete da cete biti Real ili Barselona u ovoj PL B i H, mozda ce se to i desiti, ali ce mnogo vode dotle proteci.lupus je napisao/la:Mislim onako realno da Celik sa dugom oko 20 mio KM ce sa lakocom izdrzati L12.
FK Željezničar (opšte diskusije)
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Crni gavran
- Kontakt:
Nije to, nego kod Kjosevskog kratke ruke, pa ne dohvati onaj sut Salcinovica. a i onaj Salcinovic bezobrazan, gdje ce pucati u sami ugao, trebao je malo po sredini da puca. I ne toliko jakolupus je napisao/la:Pitari vam dali premije.Punac uredno donio ali vezao ih za Vitez jer su imali duga.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Pruzili su otpor zato sto im je cilj otici negdje iz Celika. I Drina, Rudar, Travnik svi njihovi igraci imaju isto za cilj. Vi cete uci u sezonu 100% bez Karica, Dedica, Burekovica i Popovica.Crni gavran je napisao/la:Ma dobro, oni su vec ispali. I Celik je pred gasenjem i bez podrske domacih navijaca, pa je pruzio zestok otpor ne samo vama. Kako bi bilo i sta bi bilo sa Borcem to ne znam, ali danas nema sigurnih bodova, tu pouku ste i vi sami izvukli.
Kod nas da je bio normalan trener vi bi popusili 3:0. Njemu je 12 utakmica desni bek igrao lijevo krilo. Toliko o njegovom znanju.
Sigurnih bodova nikad nije ni bilo i zato se vec mjesec dana prije kraja spremamo za ligu 12.
- Crni gavran
- Kontakt:
Ok, hajde da vidimo tvoje navode. I cujemo se na pocetku sezone da vidimo gdje ce ova cetvorica igratiMuerte je napisao/la:Pruzili su otpor zato sto im je cilj otici negdje iz Celika. I Drina, Rudar, Travnik svi njihovi igraci imaju isto za cilj. Vi cete uci u sezonu 100% bez Karica, Dedica, Burekovica i Popovica.Crni gavran je napisao/la:Ma dobro, oni su vec ispali. I Celik je pred gasenjem i bez podrske domacih navijaca, pa je pruzio zestok otpor ne samo vama. Kako bi bilo i sta bi bilo sa Borcem to ne znam, ali danas nema sigurnih bodova, tu pouku ste i vi sami izvukli.
Kod nas da je bio normalan trener vi bi popusili 3:0. Njemu je 12 utakmica desni bek igrao lijevo krilo. Toliko o njegovom znanju.
Sigurnih bodova nikad nije ni bilo i zato se vec mjesec dana prije kraja spremamo za ligu 12.

A nije sve posteno svaljivati na trenera, kojeg ste dizali u nebesa kad ste pobjedjivali. Vi bi pobijedili nas 3:0??? Cisto sumnjam, to nisu uradili ni bolji od vas.
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 16 maj 2016, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Pa budale su ako ostanu u Celiku, realno.
- Crni gavran
- Kontakt:
Cekaj, ti si rekao 100 % odlaze. Necemo o tome jesu li budale ili neMuerte je napisao/la:Pa budale su ako ostanu u Celiku, realno.

Pa koje kriv ako nije on. Znaci 2 desna beka igraju lijevo krilo, a na klupi imas 3 lijeva krila. Najsporiji igrac u timu mu je igrao lijevo krilo. Sva taktika mu se svodila nabi je Lendricu gore. Neka se momak od metar i aspirin bori sa igracima od 2 m. Na klupi imas 2 napadaca. Bekric od Sirokog nije posteno odigrao, ali mu je starter iako na klupi imas bolje rjesenje. O izmjenama da ne govorim.Crni gavran je napisao/la:Ok, hajde da vidimo tvoje navode. I cujemo se na pocetku sezone da vidimo gdje ce ova cetvorica igratiMuerte je napisao/la:Pruzili su otpor zato sto im je cilj otici negdje iz Celika. I Drina, Rudar, Travnik svi njihovi igraci imaju isto za cilj. Vi cete uci u sezonu 100% bez Karica, Dedica, Burekovica i Popovica.Crni gavran je napisao/la:Ma dobro, oni su vec ispali. I Celik je pred gasenjem i bez podrske domacih navijaca, pa je pruzio zestok otpor ne samo vama. Kako bi bilo i sta bi bilo sa Borcem to ne znam, ali danas nema sigurnih bodova, tu pouku ste i vi sami izvukli.
Sigurnih bodova nikad nije ni bilo i zato se vec mjesec dana prije kraja spremamo za ligu 12..
A nije sve posteno svaljivati na trenera, kojeg ste dizali u nebesa kad ste pobjedjivali. Vi bi pobijedili nas 3:0??? Cisto sumnjam, to nisu uradili ni bolji od vas.
Logika mi govori da 100% idu jer imaju kvaliteta da igraju u neki jaci klub u PL, a budale su ako odbiju bilo kakvu ponudu od nasih stabilnijih klubova. Do njih je. Postavi se u njihovu situaciju, nemoj gledati kao navinjac nego neko ko mora od ovog posla da zivi.
-
Hvala FK Željezničaru na čestitci koju je uputio HŠK Zrinjskom povodom osvajanja titule...
Grande Željo...
Grande Željo...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- amazon
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Hvala FK Željezničaru na čestitci koju je uputio HŠK Zrinjskom povodom osvajanja titule...
Grande Željo...

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
PiazzaGrande je napisao/la:Hvala FK Željezničaru na čestitci koju je uputio HŠK Zrinjskom povodom osvajanja titule...
Grande Željo...

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Da li se zna ista o gradnji ove istocne tirbine, ima li ista od toga i postoji li mogucnost da do iduce sezone bude ista gotova?
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Nema sanse da bude gotova do pocetka sezone i ako pocne odma izgradnja.tale07 je napisao/la:Da li se zna ista o gradnji ove istocne tirbine, ima li ista od toga i postoji li mogucnost da do iduce sezone bude ista gotova?
Jbg stetaOrad1921 je napisao/la:Nema sanse da bude gotova do pocetka sezone i ako pocne odma izgradnja.tale07 je napisao/la:Da li se zna ista o gradnji ove istocne tirbine, ima li ista od toga i postoji li mogucnost da do iduce sezone bude ista gotova?
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo ovako, drago mi je da se nas razgovor sveo na neku sportsku komponentu , a ne na podyebavanjeMuerte je napisao/la:
Pa koje kriv ako nije on. Znaci 2 desna beka igraju lijevo krilo, a na klupi imas 3 lijeva krila. Najsporiji igrac u timu mu je igrao lijevo krilo. Sva taktika mu se svodila nabi je Lendricu gore. Neka se momak od metar i aspirin bori sa igracima od 2 m. Na klupi imas 2 napadaca. Bekric od Sirokog nije posteno odigrao, ali mu je starter iako na klupi imas bolje rjesenje. O izmjenama da ne govorim.
Logika mi govori da 100% idu jer imaju kvaliteta da igraju u neki jaci klub u PL, a budale su ako odbiju bilo kakvu ponudu od nasih stabilnijih klubova. Do njih je. Postavi se u njihovu situaciju, nemoj gledati kao navinjac nego neko ko mora od ovog posla da zivi.

Evo moje misljenje o Zelji, govorim dobronamjerno. Zimski prelazni rok ste najbolje odradili, pogodili ste sa pojacanjima. Prve proljetne utakmice su na to ukazivale, posebno trijumfi nad Sirokim Brijegom a zatim i nad Slobodom u Tuzli. Licno sam smatrao da ste najjaci tim u ligi, to sam i navodio u svojim postovima. Sve do kup utakmice sa Slobodom, valjda je Musemic nasao neke slabe tacke kod vas. Da pobjeda nije slucajna pokazao je revans u Tuzli. Od tada dolazi do pada, nema vise onog lakog "ubijanja protivnika".
Bekric ? Mozda ste previse ocekivali od njega, ja koliko ga znam vrlo solidan igrac, ali daleko od kvaliteta kakav je npr. bio svojevremeno Đelo Muharemovic ili Zajko Zeba dok je igrao kod vas.
Lendric na krilu? Ne znam sta da ti kazem, mozda promasaj mozda ne. Svi su generali pametni poslije bitke. Mozda je bolje bilo Stanica gurnuti na lijevo krilo a Lendrica u spic. Mozda je Kokot trebao ostati, pokazao je u Zelji vise od Đermanovica. Memija je morao vise igrati, mislim da je to format igraca za reprezentaciju.Tiago je takodje morao vise da igra. Colica ste morali vratiti, a ne da ide u Zrinjski to vam je greska.
Ali generalno igrali ste pod pritiskom i velikim bodovnim zaostatkom. Jednostavno ste podlegli velikom psiholoskom pritisku od eventualnog neigranja u Evropi, nakon poraza od Slobode nastala je nesigurnost u vasim redovima -za mene neobjasnjiva.
Mulalic? Ako gledas generalno osvojio je veliki broj bodova, vrlo malo poraza, ipak ste dva puta pobjedili komsije pod njegovim vodstvom, ja dugo pratim fudbal i ne sjecam se kad ste dva puta u prvenstvu pobjedili Sarajeva. Generalno on je doveden nakon sto je Odovic zasrao i napravio zaostatak. E sad tesko je startovati iz velikog minusa, nije bilo lako Mulalicu.
Ma imam osjecaj da je veoma tesko biti trener Zelje, jer kod vas tesko da se prastaju porazi.
Eto Odovic napravio od Zelje hit u Evropi, valjda pobjediti jednog Fenercvarosa u 2 utakmice, pa namuciti ekstra favorizovanog Standarda iz Lijeza . Onda vam dodje Capljic, krenu sa pobjedama i zatim poraz u Travniku i odmah hop - OTKAZ. Pa tesko je voditi Zelju tesko je nikada ne izgubiti , jer svi zele pobjediti Zelju. Eto uzmi se ti npr. kao trener Zelje , uzmi taktiku za koju ti smatras da je najbolja i odjednom izgubis. I dobijes otkaz. Kako bi ti to dozivio?
Sportski pozdrav iz Zenice, nadam se da ce se manje pricati o ispadima na tribinama i sudijskim nepravdama, vec o sportskim temama.
Sto se tice projekta evropske Grbavice, volio bi da uspije taj projekat, iskreno.
Slabe tacka je bila ne na terenu nego na klupi. Edis je dobio igrace koji bi bili pojacanje za bilo koju ekipu u PL. Nije ih znao posloziti. Istina je da se od Bekrica ocekivalo dosta, ali poslije par kola vidjeli smo da nema od njega nista. Sutili smo samo zbog rezultata, ali poslije kupa nije se vise moglo trpiti. Bekric je bio nas najgori igrac na terenu, a Edis ga i dalje drzao. Dok je Blagojevic najbolji na terenu on ga zamjeni. Uradio to protiv Slobode mi izgubimo. Protiv Slobode u revansu on stavi Bekric na lijevom krilu(najsporiji igrac lige), Memiju(desni bek) na lijevog beka, Blagojevica kao organizatora i Zahirovica i Zolotica dva destruktivca. A taktika je bila nabi loptu mozda je neko nas pokupi, a jos ganjas rezultat.Crni gavran je napisao/la:Evo ovako, drago mi je da se nas razgovor sveo na neku sportsku komponentu , a ne na podyebavanjeMuerte je napisao/la:
Pa koje kriv ako nije on. Znaci 2 desna beka igraju lijevo krilo, a na klupi imas 3 lijeva krila. Najsporiji igrac u timu mu je igrao lijevo krilo. Sva taktika mu se svodila nabi je Lendricu gore. Neka se momak od metar i aspirin bori sa igracima od 2 m. Na klupi imas 2 napadaca. Bekric od Sirokog nije posteno odigrao, ali mu je starter iako na klupi imas bolje rjesenje. O izmjenama da ne govorim.
Logika mi govori da 100% idu jer imaju kvaliteta da igraju u neki jaci klub u PL, a budale su ako odbiju bilo kakvu ponudu od nasih stabilnijih klubova. Do njih je. Postavi se u njihovu situaciju, nemoj gledati kao navinjac nego neko ko mora od ovog posla da zivi..
Evo moje misljenje o Zelji, govorim dobronamjerno. Zimski prelazni rok ste najbolje odradili, pogodili ste sa pojacanjima. Prve proljetne utakmice su na to ukazivale, posebno trijumfi nad Sirokim Brijegom a zatim i nad Slobodom u Tuzli. Licno sam smatrao da ste najjaci tim u ligi, to sam i navodio u svojim postovima. Sve do kup utakmice sa Slobodom, valjda je Musemic nasao neke slabe tacke kod vas. Da pobjeda nije slucajna pokazao je revans u Tuzli. Od tada dolazi do pada, nema vise onog lakog "ubijanja protivnika".
Bekric ? Mozda ste previse ocekivali od njega, ja koliko ga znam vrlo solidan igrac, ali daleko od kvaliteta kakav je npr. bio svojevremeno Đelo Muharemovic ili Zajko Zeba dok je igrao kod vas.
Lendric na krilu? Ne znam sta da ti kazem, mozda promasaj mozda ne. Svi su generali pametni poslije bitke. Mozda je bolje bilo Stanica gurnuti na lijevo krilo a Lendrica u spic. Mozda je Kokot trebao ostati, pokazao je u Zelji vise od Đermanovica. Memija je morao vise igrati, mislim da je to format igraca za reprezentaciju.Tiago je takodje morao vise da igra. Colica ste morali vratiti, a ne da ide u Zrinjski to vam je greska.
Ali generalno igrali ste pod pritiskom i velikim bodovnim zaostatkom. Jednostavno ste podlegli velikom psiholoskom pritisku od eventualnog neigranja u Evropi, nakon poraza od Slobode nastala je nesigurnost u vasim redovima -za mene neobjasnjiva.
Mulalic? Ako gledas generalno osvojio je veliki broj bodova, vrlo malo poraza, ipak ste dva puta pobjedili komsije pod njegovim vodstvom, ja dugo pratim fudbal i ne sjecam se kad ste dva puta u prvenstvu pobjedili Sarajeva. Generalno on je doveden nakon sto je Odovic zasrao i napravio zaostatak. E sad tesko je startovati iz velikog minusa, nije bilo lako Mulalicu.
Ma imam osjecaj da je veoma tesko biti trener Zelje, jer kod vas tesko da se prastaju porazi.
Eto Odovic napravio od Zelje hit u Evropi, valjda pobjediti jednog Fenercvarosa u 2 utakmice, pa namuciti ekstra favorizovanog Standarda iz Lijeza . Onda vam dodje Capljic, krenu sa pobjedama i zatim poraz u Travniku i odmah hop - OTKAZ. Pa tesko je voditi Zelju tesko je nikada ne izgubiti , jer svi zele pobjediti Zelju. Eto uzmi se ti npr. kao trener Zelje , uzmi taktiku za koju ti smatras da je najbolja i odjednom izgubis. I dobijes otkaz. Kako bi ti to dozivio?
Sportski pozdrav iz Zenice, nadam se da ce se manje pricati o ispadima na tribinama i sudijskim nepravdama, vec o sportskim temama.
Sto se tice projekta evropske Grbavice, volio bi da uspije taj projekat, iskreno.
Musemicu je dovoljno bilo da svojim kaze igrajte kako hocete. Lendric je spica i to je igrao, ali je znao zavrsiti par utakmica na mjesto lijevog krila.
Edis je Memiju unistio koristio ga je na njemu apsolutno neprirodnoj poziciji. Koristio ga kao lijevo krilo. I sa Stanicem je to radio. Muka za gledati. Tiago je bio povrijedjen par utakmica, a Djermanovic je sasvim korektan bio onih par utakmica. On nije sporan. Colic nema mjesta kod nas. Realno on bi nam bio tek treci bek, dijelio bi to mjesto sa Stanicem.
Pod pritiskom su svi igrali. Jedan kiks i odmah promjena na tabeli.
Edis je imao tu statistiku na svoju stranu, ali je potencijal ekipe uništavao. Mi sa njim u ligu 12 nista ne bi postigli. Rijetko kada je klupu koristio, rotirao igrace, a imao je koga ubaciti. Potrosio je sve igrace fizicki.
Pa tako je to kada si u najvecem klubu. Dobio si zadatak ti si ga prihvatio, ako ga ne ispunis logican slijed otkaz. Tako je u Realu, Bayernu, Liverpool, Juventusu.
Pa je li moguce da vam vrli Misimovic uzima kamatu, a poziva navijace da od usta odvajaju za stolice?
Joj koja stoka. U ovoj drzavi niko cestit nema.
Kuku nama,sa svima njima
Kuku nama,sa svima njima

7% bruda, daj svega na kredu, samo da rata ne budeEvander je napisao/la:Pa je li moguce da vam vrli Misimovic uzima kamatu, a poziva navijace da od usta odvajaju za stolice?
Kuku nama,sa svima njima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mogao bi se sa njima biznis napraviti.DenchiNL je napisao/la:7% bruda, daj svega na kredu, samo da rata ne bude [emoji38]Evander je napisao/la:Pa je li moguce da vam vrli Misimovic uzima kamatu, a poziva navijace da od usta odvajaju za stolice?
Kuku nama,sa svima njima
Dignes kredit u banci 4 posto, njima posudis i mlatis kamatu sedam posto

Moguce je moguce. Ali dok je ovaca bice i vune. Vi to najbolje znateEvander je napisao/la:Pa je li moguce da vam vrli Misimovic uzima kamatu, a poziva navijace da od usta odvajaju za stolice?
Kuku nama,sa svima njima

Nedo Bog da na vidjelo izdju sve malverzacije koje su ovi vasi i ovi nasi radili.samoplavi je napisao/la:Moguce je moguce. Ali dok je ovaca bice i vune. Vi to najbolje znateEvander je napisao/la:Pa je li moguce da vam vrli Misimovic uzima kamatu, a poziva navijace da od usta odvajaju za stolice?
Kuku nama,sa svima njima
Pa treslo bi se sve.
A svi oni vole klub?
Sve njih samo licni intres zanima. A mi smo budale pa se nerviramo radi toga.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, ASD, Bing [Bot], feniksptica, galia95, laznokrilo, leo1946, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, perodeformero i 103 gosta.