Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
Nista veceras navijanje a a ?bagrcavi je napisao/la:Joj ove drolje Ave Karabatić ispada joj sisa 20 puta sa TV do sad
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
tekma je u pola 9AgresivnoDjubre je napisao/la:Nista veceras navijanje a a ?bagrcavi je napisao/la:Joj ove drolje Ave Karabatić ispada joj sisa 20 puta sa TV do sad
DRUG NEBI TI PUNCA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
pazite se mrakabagrcavi je napisao/la: tekma je u pola 9
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
ozbiljno ti kazem
trebas se zahvaliti
trebas se zahvaliti
da mi je ovo napiso neki balavac iznenadio bih se, ali ti da mi napišeš ovako nešto, baš smiješno drug.Jedino ako ti nas smatraš za hor bečkih dječaka ili za družbu Pere kvržice 
DRUG NEBI TI PUNCA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ne znam,ne bi bilo prvi put da vas mrak proguta.Zato ti kazem. 
Reče momak čija grupa ima glasnogovornika koji na radiju priča kako su ih vodili u ŠB zaobilaznicom, grupa u kojoj promjena momka na šipci se objavi u medijima, ali nije to tema i onako smo otišli previše u off.
Dosta zaje.bancije vakat je da se krene
Dosta zaje.bancije vakat je da se krene
DRUG NEBI TI PUNCA
+EdenHazard je napisao/la:"Uveden je novi padež u bosanski jezik, a glasi: KORUPTIV - kome i koliko ?"
kokuzativ - kako, od cega
ima li jos neki
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja govorim za Sarajevo kako vas cesto mrak guta,znas ti o cemu pricam.Ja ti nista lose nisam mislio,nemoj se loziti djabe.Samo ti kazem.

- legenda reala
- Kontakt:
A gdje ovo on hoće da ide 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Haman na Ilidzu na utakmicu.legenda reala je napisao/la:A gdje ovo on hoće da ide
- legenda reala
- Kontakt:
Lažovčina, evo tri dana ga čekam da dođeAgresivnoDjubre je napisao/la:Haman na Ilidzu na utakmicu.legenda reala je napisao/la:A gdje ovo on hoće da ide
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma kakav on.legenda reala je napisao/la:
Lažovčina, evo tri dana ga čekam da dođe![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bem ti zivot kad ne odes u grad i sad se moras smarat kuci

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- EdenHazard
- Kontakt:
dobar dobarsecer je napisao/la:+EdenHazard je napisao/la:"Uveden je novi padež u bosanski jezik, a glasi: KORUPTIV - kome i koliko ?"
kokuzativ - kako, od cega![]()
ima li jos neki
sad ces da dobijes jedan PP
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
eto kao navikao si izlazit,ubi te nocni zivot.Sarajlijc@ je napisao/la:Bem ti zivot kad ne odes u grad i sad se moras smarat kuci![]()
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, VensanKasel i 51 gost.