Tuku ga jer ako pogine rizikuje im sezonu skakanja i naplacivanja turistima.
Btw ne kontam koja budala placa nekome da ga snimi kako skace s mosta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tuku ga jer ako pogine rizikuje im sezonu skakanja i naplacivanja turistima.
Što ne bi bio čamac? Čamac ima dozvolu od Starog grada, radno vrijeme, rutu od do itd. itd.
Joj srce Evrope kao da su evropljani nesto ljudi rade gore stvari svaki dan od ovog udaranja.AshburtonG je napisao/la: ↑28 jun 2025, 10:45Meni se vise cini da je ovaj camac pun ovih skakackih diletanata, a ne pun turista. Sve u svemu, ako je vec zabranjeno skakat, pozovi mu policiju, ne brukaj se kao da si iz Bangladesa, a ne iz srca Evrope.
100% jos onako psovanje bas je papanski, lijepo mu se je trebalo objasniti da se ne smije skakati, kako ti kazes kako kome naumpadne iz prije svega sigurnosti po zivot , no dobro nista novo od nas samih balkanaca …..
Izadjite iz svog sela, obidjite Bosnu, upoznajte neke obicaje i pravila.StevieG8 je napisao/la: ↑28 jun 2025, 10:24Tuku ga jer ako pogine rizikuje im sezonu skakanja i naplacivanja turistima.
Btw ne kontam koja budala placa nekome da ga snimi kako skace s mosta![]()
Seljakluk. Objasnis mu neke stvari, izvedes iz vode kazes nemoj vise nikad i tjt. A ne udarat covjeka. Sad zamisli da je bilo 5-6 nekih momaka s njim, lako je bilo ovako kad je sam.
Ma ok je i šamar spucati vaspitni, okrenut licem u lice.. ali ovako podlo, s leđa u bubreg gdje ga ono udara. Papanluk teški. To samo teške pichkurine rade.
Jesi ti onaj neki kratkopantolas? Ako jesi, napusti moj komentar.nerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2025, 10:56Joj srce Evrope kao da su evropljani nesto ljudi rade gore stvari svaki dan od ovog udaranja.AshburtonG je napisao/la: ↑28 jun 2025, 10:45Meni se vise cini da je ovaj camac pun ovih skakackih diletanata, a ne pun turista. Sve u svemu, ako je vec zabranjeno skakat, pozovi mu policiju, ne brukaj se kao da si iz Bangladesa, a ne iz srca Evrope.
AshburtonG je napisao/la: ↑28 jun 2025, 13:13Jesi ti onaj neki kratkopantolas? Ako jesi, napusti moj komentar.nerkolfc je napisao/la: ↑28 jun 2025, 10:56Joj srce Evrope kao da su evropljani nesto ljudi rade gore stvari svaki dan od ovog udaranja.AshburtonG je napisao/la: ↑28 jun 2025, 10:45Meni se vise cini da je ovaj camac pun ovih skakackih diletanata, a ne pun turista. Sve u svemu, ako je vec zabranjeno skakat, pozovi mu policiju, ne brukaj se kao da si iz Bangladesa, a ne iz srca Evrope.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, bavariapivo, lol89 i 6 gostiju.