Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
sutra bajbukZeman je napisao/la:Legenda, kaki su protesti bili danas?
@dubrava:
danas monika beluči, noćas euroliga, ofo, ono.
Like a boss!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
like a sve sam vam uzeo, evo vam hljeba i igaraZeman je napisao/la:Legenda, kaki su protesti bili danas?
@dubrava:
danas monika beluči, noćas euroliga, ofo, ono.
Like a boss!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
čežnja za njom još ne napusti me...
čežnja za njom još ne napusti me...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
jednom se živi. mislim, jedna seljačina iz malog sela pored malo većeg sela koje se nalazi pored banja luke upozna jednu od najseksipilnijih glumica svih vremena te u svom selu ugosti euroligaše. čovjek živi bosanski sandubrava je napisao/la: sutra bajbuk
NAPRIJED NARODE!
- legenda reala
- Kontakt:
http://gorazdeonline.ba/index.php/goraz ... a-na-drini" onclick="window.open(this.href);return false;Zeman je napisao/la:Legenda, kaki su protesti bili danas?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šta me ogovaraš Amele, još se udružio sa onim kockarom đubretom ccc
Vidim pustili su te iz pritvora čim si počeo piskarati po forumu.
Vidim pustili su te iz pritvora čim si počeo piskarati po forumu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije ni ovaj net sto je bio
nemam pojma sta cu radit. Pola sata gledam u google

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
niste se trebali vraćati kućama, za sutra su najavljeni protesti revolucionarnog pokreta.. jbga, da dvaput ne izlazitelegenda reala je napisao/la:http://gorazdeonline.ba/index.php/goraz ... a-na-drini" onclick="window.open(this.href);return false;Zeman je napisao/la:Legenda, kaki su protesti bili danas?
NAPRIJED NARODE!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisam ja ni išo 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
drolja ofucana, a htio sam je u testament staviti.dubrava je napisao/la:Gledam ovaj show koji je u R. Srpskoj u povodu dolaska Monice Belluci. Srpska me sve više podsjeća na one kvazi državice na kojima je na čelu lokalni šerif tipa Transdnjistrije ili Juzne Osetije.
Koja groteska.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Kazu da je Monica Belluci jedna od najljepsih zena, meni bas nije ima 100 zena ljepsih od nje 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad ima koliko? 68 godina?likma23 je napisao/la:Kazu da je Monica Belluci jedna od najljepsih zena, meni bas nije ima 100 zena ljepsih od nje
Donnie Darko je napisao/la:Kad ima koliko? 68 godina?likma23 je napisao/la:Kazu da je Monica Belluci jedna od najljepsih zena, meni bas nije ima 100 zena ljepsih od nje
Ne znam koliko ima godina ali mi se cini da nema vise od 35
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kasno si rodjen.likma23 je napisao/la:Kazu da je Monica Belluci jedna od najljepsih zena, meni bas nije ima 100 zena ljepsih od nje
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- Donnie Darko
- Kontakt:
upravo zato je i smatraju jednom od najljepsihlikma23 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kad ima koliko? 68 godina?likma23 je napisao/la:Kazu da je Monica Belluci jedna od najljepsih zena, meni bas nije ima 100 zena ljepsih od nje![]()
![]()
Ne znam koliko ima godina ali mi se cini da nema vise od 35![]()
ko god je kao dječarak imao sreću da pogleda film "malena", taj više u životu ne može da voli nikog osim monike. fact!
NAPRIJED NARODE!
Moze ona imati koliko hoce god. ona meni nije najljepsa
, jest lijepa ali meni nije najljepsa zena 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
stvar ukusa likma nije ni meni, al nekom drugom jestelikma23 je napisao/la:Moze ona imati koliko hoce god. ona meni nije najljepsa![]()
, jest lijepa ali meni nije najljepsa zena
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.