Direktor je akademije Radnik HadziciKpbKaka22 je napisao/la:Tko je ovaj Dogan sto gostuje u emisiji ,cime se bavi inace, veoma pametno govori sve .
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta si se haveru nahorozio. Opusteno, ovo je samo sportSarajevoJeBordo je napisao/la:Ono možda u 1. Ligi FBiH sviraju, javi nam iduće sezone.KenoRob je napisao/la:@svrakino
Mozda se i nisam najbolje izrazio...
Igrac Radnika je svoje znanje i fizikalne sposobnosti iskoristio na 25-30 metara a onda je kontakt bio u trku tu nedje na 15-14 metara cist penal...u onoj brzini lako se pada na kontakt. Cist penal nema sta
Zanimljivi rezultati. U vrhu tabele zanimljivo bas, Željo i Zrinjski se dobro ganjaju. Začelje tabele, sta reći, Vitez ubjeljdivo zadnji, Čelik me iznenadjuje konstatno, ne samo Čelik, ne mogu da vjerujem, recimo Čelik, Borac, Sloboda, donji dio tabele, bas iz vecih sredina, tj. gradova, ako to naravno igra ulogu ikakvu... Krupa i Radnik ovo kolo su se pobrinuli za iznenadjenje.
A sta ces...KenoRob je napisao/la:Sta si se haveru nahorozio. Opusteno, ovo je samo sportSarajevoJeBordo je napisao/la:Ono možda u 1. Ligi FBiH sviraju, javi nam iduće sezone.KenoRob je napisao/la:@svrakino
Mozda se i nisam najbolje izrazio...
Igrac Radnika je svoje znanje i fizikalne sposobnosti iskoristio na 25-30 metara a onda je kontakt bio u trku tu nedje na 15-14 metara cist penal...u onoj brzini lako se pada na kontakt. Cist penal nema sta
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sada je bitka i za cetvrto mjesto ..bice i to bas zanimljivo. U Mostaru ce biti X.
ŽELJEZNIČAR 1921
- UstanikSBII
- Kontakt:
Napadac ispred obrambenog 1-2 metra i kaze Boro ulazi mu u putanju
pa moj Boro nije ti ovo trka na 100m pa da ne smijes uci u supronu traku

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- domorocki1921
- Kontakt:
80% raje koja je bila na utakmicama zavrsilo je na nefrologiji ili u najboljem slucaju kod ljekara opce prakse. Jedino je dio pitara zavrsio u Jagomiru al to je zbog blizine ustanove, a druge razloge necenmo pominjat. Od sinoc i onog komentara Bore Elcica vezano za penal je definitivna obustava placanja BHT-a.
Ono je stvarno cirkus od objasnjenja, ali na to jos serbes doda, tezak teren nije mogao da se zaustavi, pa ima pravo rukama gurati covjeka u 16.UstanikSBII je napisao/la:Napadac ispred obrambenog 1-2 metra i kaze Boro ulazi mu u putanju![]()
![]()
pa moj Boro nije ti ovo trka na 100m pa da ne smijes uci u supronu traku
![]()
![]()
Boro kompjuteru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Po Bori Elcicu penal je jedino ako igracu slomis nogu.domorocki1921 je napisao/la:80% raje koja je bila na utakmicama zavrsilo je na nefrologiji ili u najboljem slucaju kod ljekara opce prakse. Jedino je dio pitara zavrsio u Jagomiru al to je zbog blizine ustanove, a druge razloge necenmo pominjat. Od sinoc i onog komentara Bore Elcica vezano za penal je definitivna obustava placanja BHT-a.

dobro je pa je i priznao da je zrinjski dobio dva poklonjena penala protiv goska, zamisli kako mu je tesko palo da to prizna...AlemC85 je napisao/la:Po Bori Elcicu penal je jedino ako igracu slomis nogu.domorocki1921 je napisao/la:80% raje koja je bila na utakmicama zavrsilo je na nefrologiji ili u najboljem slucaju kod ljekara opce prakse. Jedino je dio pitara zavrsio u Jagomiru al to je zbog blizine ustanove, a druge razloge necenmo pominjat. Od sinoc i onog komentara Bore Elcica vezano za penal je definitivna obustava placanja BHT-a.
evo jos jednom da se vidi...
45515
- invincible1921
- Kontakt:
Joj al kad vidim da je neko nezadovoljan igrama svoga kluba izjavio " daj juniore u prvi tim" tacno bi mu zabranio da prati fudbal
=\_1921_/=
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja sam cuo da je Borac prije nekoliko godina dobivao od grada BL 860 hiljada maraka po sezoni i mislim dasu uzeli i titulu i kup u to vrijeme
Sad izgleda nema tih para iz gradskog budeta
Koliko para toliko muzike
- Tristan
- Kontakt:
Borac vode takve budale koje da imaju 8 miliona godisnje ne bi mogli izboriti Evropu. Dzaba im pare kad ne znaju sa njima.svrakino1921 je napisao/la:Ja sam cuo da je Borac prije nekoliko godina dobivao od grada BL 860 hiljada maraka po sezoni i mislim dasu uzeli i titulu i kup u to vrijeme
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Nadriproleterijat i etika!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Osim ovo ne priznaje jer nema stimanja ukoliko on nije saucesnikHigh je napisao/la:
samo Sloboda
Kategorično odbacujemo sve optužbe, pogotovo napisane na ćiriliciHigh je napisao/la:

- Evolve
- Kontakt:
Konacno jedna pametna iz saveza, da odgode ovo za 7 dana. Vjerovatno je to to za ovu sezonu sto se njih tice 

NK Široki Brijeg
baš gledam parove za iduće kolo i jel počinje već liga za šampiona i opstanak?!
lzš Zrinjski-Željezničar, Krupa-Sarajevo, Radnik - Široki
lzo Gošk-Vitez, Čelik-Mladost, Sloboda-Borac
lzš Zrinjski-Željezničar, Krupa-Sarajevo, Radnik - Široki
lzo Gošk-Vitez, Čelik-Mladost, Sloboda-Borac
- GoskGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Adžem Ford: Nisam nezadovoljan što se treće kolo nastavka igra iza drugog, nego što se igra prije četvrtog.GoskGabela je napisao/la:kvazinovinar i kvazinovinarstvo opet.![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/u-zeljezni ... ola/269408

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.