FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 15 avg 2011, 11:31

Curva_SUD je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Al sto reče neko za Zebu, on je definitivno iznad nivoa naše lige. Nekad gledaš onaj kilavi Man.Utd gdje su vezni igrači šta ja znam Fletcher i Carrick, oni ne bi Zebi mogli tehnički opelit, al realno. Njemu fali par sitnica da bi mogao mirne duše u lige petice, al opet neka ga kod nas, bez njega smo jedna velika 0 ! ;)
Opet cu ponovit
Željo ne zavisi od ZEBE
Željo zavisi od 20 000 ljudi i više
a ne od ZEBE
zeba jeste dobar igrac i sve to al mi ne zavisimo od njeg
jok od jamaka
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 15 avg 2011, 11:44

Ma Jamak je gori od Laze to sigurno :mrgreen:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 12:43

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 15 avg 2011, 12:44

Tako i treba samo u kost ocam' :lol: :lol: :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 15 avg 2011, 12:55

Biće gusto ovo prvenstvo,bar po ovim "dvicama" u ovom kolu .Moraće naši vani igrati mnogo jače i oštrije ako se misli išta napraviti .Pobjeda nam je bila nasušna potreb,ne bi li prekinuli loš niz.Treba sad u Travnik otići bez euforije i nadati se prije svega da će se svi vratiti čitavi .Kad se sjetim koliko je samo oštrih startova Zeba morao istrpiti na Grbavici,šta onda očekivati na Piroti.Stanić i Adilović unijeli živost,nada ja nikako ne bih otpisivao Bešliju.Siguran sam da kapiten može odigrati jedno poluvrijeme i to u visokom ritmu.Valjda će Karić početi uzimati centašuteve koji mu padaju u peterac jer se ono na kraju poluvremena no bi trebalo dešavati iskusnom golmanu, sve ostalo je dobro odradio.Stančeski je po meni dobro odigrao i mislim da će vremenom dobiti i na samopozdanju jer dugo nije bio starter.Možemo to je sigurno,ali ćese morati igrati jače i to oba poluvremena a ne samo drugo

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 15 avg 2011, 13:00

Prognoziram izjavu trenera Travnika Selimovića: "Željo nema šta da traži na Piroti." ili "Respekt protivniku, ali Bodovi ostaju na Piroti." :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 avg 2011, 13:25

AYAN je napisao/la:Prognoziram izjavu trenera Travnika Selimovića: "Željo nema šta da traži na Piroti." ili "Respekt protivniku, ali Bodovi ostaju na Piroti." :mrgreen:
To ti je to ali ove sezone ima željovaca u Travniku pa možda budu malo manje nabrijani ,ako ne imo je Željo uvijek dobre fizioterapeute. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 13:37

DRHAUSE je napisao/la: To ti je to ali ove sezone ima željovaca u Travniku pa možda budu malo manje nabrijani ,ako ne imo je Željo uvijek dobre fizioterapeute. 8-)
Ain't that funny!? :mrgreen:
Ž '21!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 avg 2011, 14:19

reks je napisao/la:Biće gusto ovo prvenstvo,bar po ovim "dvicama" u ovom kolu .Moraće naši vani igrati mnogo jače i oštrije ako se misli išta napraviti .Pobjeda nam je bila nasušna potreb,ne bi li prekinuli loš niz.Treba sad u Travnik otići bez euforije i nadati se prije svega da će se svi vratiti čitavi .Kad se sjetim koliko je samo oštrih startova Zeba morao istrpiti na Grbavici,šta onda očekivati na Piroti.Stanić i Adilović unijeli živost,nada ja nikako ne bih otpisivao Bešliju.Siguran sam da kapiten može odigrati jedno poluvrijeme i to u visokom ritmu.Valjda će Karić početi uzimati centašuteve koji mu padaju u peterac jer se ono na kraju poluvremena no bi trebalo dešavati iskusnom golmanu, sve ostalo je dobro odradio.Stančeski je po meni dobro odigrao i mislim da će vremenom dobiti i na samopozdanju jer dugo nije bio starter.Možemo to je sigurno,ali ćese morati igrati jače i to oba poluvremena a ne samo drugo
Sudjenje je postenije ali je jos uvijek daleko od dobrog i to je razlog dvica.
Jednom davno rece jedan ciko ko u travniku predribla igraca moze u bundesligu odmah, za nadati se da su se stvari promjenile jer igraci travnika nisu isli na loptu nego na igraca bar tako je bilo u svim dosadasnjim utamicama, kako ce biti ostaje da se vidi.Sto se tice Staceskog pokusaj sa 45-50 metara za svaki respekt i akcija kod drugog gola, koji po meni ima poseban znacaj, gol iz akcije dupli pas Selimovica i Perice lopta do Savica i gol zaista lijepo i rijetko se vidja na nasim terenima, kod nas najcesci golovi padaju iz prekida ili solo akcija sto protiv ozbiljnih ekipa kao oslonac pada u vodu, bezbroj primjera iz evropskih utakmica.Recept za dobru igru protiv travnika je brza igra, kad oni ne mogu tako lako napraviti faul, a vjerujem da mozemo i tako odigrati uz to da nas sudija pusti da igramo a ne da sjecka igru.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 15 avg 2011, 14:27

Pa Travniku je Bešlija trenutno najbolji igrac
a u Želji Haris nije mogao na klupi sjedit kako treba :mrgreen:
Tako da nosimo bodove sa Pirote

Hocemo bodove bodove sa pirote

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 15 avg 2011, 14:31

Curva_SUD je napisao/la:Pa Travniku je Bešlija trenutno najbolji igrac

kamo srece da se samo kvaliteta gleda kad se tamo gostuje , tamo ti je 7 igraca tipa de jong :mrgreen:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 avg 2011, 14:35

AYAN je napisao/la:Prognoziram izjavu trenera Travnika Selimovića: "Željo nema šta da traži na Piroti." ili "Respekt protivniku, ali Bodovi ostaju na Piroti." :mrgreen:
"Željo nema šta da traži na Grbavici, ... pardon na Piroti" :mrgreen:

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 avg 2011, 14:39

Curva_SUD je napisao/la:Pa Travniku je Bešlija trenutno najbolji igrac

Svaje godine smo imali bolju ekipu od njih, tako da to nije neko pravili kada je travnik u pitanju.A i situacija sa Beslijom nemora nista da znaci cesto su igraci dolazili do izrazaja u malim sredinama, ustalom Beslija nije otisao zbog toga nego sto je sklon cestim povredama...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 avg 2011, 15:18

Mi moramo sad pobjediti u Travniku iako imamo katastrofalan skor s njima na Piroti.Ali ja sam ubijeđen da pobjeda neće izostati
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 15 avg 2011, 15:20

Zapamtite ako primimo go,da će nam ga zabiti H.Bešlija.Prema tom igraču Željo je pogriješio.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 15 avg 2011, 15:22

Nadat se 8-)

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 avg 2011, 15:25

babilonTM je napisao/la:Zapamtite ako primimo go,da će nam ga zabiti H.Bešlija.Prema tom igraču Željo je pogriješio.
Jeste možda pogriješio.Meni je žao njega jer je bio jedan veliki talenat koji nikad nij uspio da pokaže svoje kvalitete.Al njegov problem su česte povrede.Njega je Amar doveo s 16 godina iz Breze,i dobro se sjećam da je u to vrijeme često ulazio u igru a i davao golove.Možda i najmlađi igrač koji je postigao pogodak u našoj ligi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 avg 2011, 15:50

Amar Osim će već pronaći neko rješenje da se zaustavi Bešlija, bio je u Želji trenirao s ovim momcima mislim da ga odlično poznaju...

Nama nisu prijetnja pojedini Travnika, već njihov krkanluk.
Ž '21!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 15 avg 2011, 16:21

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/om ... ila-sjajni" onclick="window.open(this.href);return false;
Ara 4 gola, villa 3 !!! Najbolji strijelci, kakve mi mlade nade imamo !

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 15 avg 2011, 17:15

Pobjede u gostima su vec ostvarili Borac, Sarajevo, Siroki i Zrinjski i mi ovu utakmicu jednostavno moramo da dobijemo kako znamo i umijemo, necu ni da mislim na to da nam pitari nakon tri kola pobjegnu na 5 ili 6 bodova, a kakav raspored imaju imat ce 6 od 6 i 18 bodova, zato u travnik samo 3 boda dolaze u obzir...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.