Nije, al' moze ici, ne racunaju na njega.amypitar je napisao/la:Ja sam negdje citao,da je on sa Dinamom raskinuo ugovor.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...jako mi je žal, s tebe nigdar orginal...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ne treba nam.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MaiBlajdri
- Kontakt:
To ti kazes, al' bi sa Sammirom bili konkurentniji, zna igrati, al' ne treba previse ocekivati, on nije napravio nista u Dinamu jer je Mamic u pol frke prodavao, a najlakse je Saki kriv!
Samo budala moze za ovakvog igraca dati bilo koje novce. Sammir je bio igracina, na kub ako mene pitate, ali je ovo sto je sada postao u najmanju ruku zalosno. Znaci dosao je neki milijarder, klub prica o akademijama i ozbiljnoj organizaciji a onda da se pare bacaju na Sammira? Pa ne vjerujem komsije da vam o transferima odlucuju levati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
oj jest neobicno kad se ovakva imena dovode u vezu sa Sarajevom 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sammir nije DamirMaiBlajdri je napisao/la:To ti kazes, al' bi sa Sammirom bili konkurentniji, zna igrati, al' ne treba previse ocekivati, on nije napravio nista u Dinamu jer je Mamic u pol frke prodavao, a najlakse je Saki kriv!

Kao igrac je dobar, ali sta nam garantuje da nece biti kao u Dinamu? Vise voli kafanu od lopte.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Moze on za brzinu Premijer lige i cugati, njemu je pola sata dovoljno da rijesi ovdje svaku obranu, nema tehnicki potkovanijeg igraca u regiji od Sammira, ponekad moras imati i tim da on moze igrati, vjeruj da je jak na lopti i moze igrati vise pozicija.Sarajlijc@ je napisao/la:Sammir nije DamirMaiBlajdri je napisao/la:To ti kazes, al' bi sa Sammirom bili konkurentniji, zna igrati, al' ne treba previse ocekivati, on nije napravio nista u Dinamu jer je Mamic u pol frke prodavao, a najlakse je Saki kriv!![]()
Kao igrac je dobar, ali sta nam garantuje da nece biti kao u Dinamu? Vise voli kafanu od lopte.
Ja sam čuo pored tih nekih igrača tipa Stevanović, Sammir, još se nalaze Halilović iz Dinama i Benko iz Rijeke ?budzak je napisao/la:http://****/drugi-pisu/gotovo-je-zauvijek-kako-je-sammiru-ovo-uopce-uspjelo/ (sport.ba) Sammir...sto se nebi probalo ovog tipa uzeti na pozajmicu. Pa makar dernecio po Sarajevu svaku vece bio bi od velike koristi sigurno.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Zapravo nikada se to ne moze znati, moze Tan pogurati i Mamica, para na paru...To Vi u BiH najbolje znate, sve je danas moguce.? Tan moze ako hoce svima biti dobar, sve je pitanje prilagodbe, pitanje je sto ce se u Sarajevu desavati, ima li tu ljudi koji se lako prilagodjavaju.? Mamic bi za dobar posao u ligi prvaka danas vec sisao Tanu zutoga, samo interes.
Zadnja izmjena: MaiBlajdri, dana/u 29 dec 2013, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to kažem. Mislim, tako sam čuo. Jer sad Sarajevo ima više para od Dinama realno, a sigurno može ponuditi bolje uslove Sammiru, Stevanoviću nego neki klub u Španiji ili Turskoj. Sve je moguće.MaiBlajdri je napisao/la:Zapravo nikada se to ne moze znati, moze Tan pogurati i Mamica, para na paru...To Vi u BiH najbolje znate, sve je danas moguce.?

- MaiBlajdri
- Kontakt:
Slabije ti razumijes , Sammir je na ljeto slobodan igrac, njemu opcija povratak u Brazil ili Portugal. Tu Mamic nema interes, nek ide gdje hoce. Nema Zdrafkec neki sentiment, osim ako hoce biti...TimeLine je napisao/la:Pa to kažem. Mislim, tako sam čuo. Jer sad Sarajevo ima više para od Dinama realno, a sigurno može ponuditi bolje uslove Sammiru, Stevanoviću nego neki klub u Španiji ili Turskoj. Sve je moguče.MaiBlajdri je napisao/la:Zapravo nikada se to ne moze znati, moze Tan pogurati i Mamica, para na paru...To Vi u BiH najbolje znate, sve je danas moguce.?
Pa to kažem. Mislim, tako sam čuo. Jer sad Sarajevo ima više para od Dinama realno, a sigurno može ponuditi bolje uslove Sammiru, Stevanoviću nego neki klub u Španiji ili Turskoj. Sve je moguče.
[/quote]
Slabije ti razumijes , Sammir je na ljeto slobodan igrac, njemu opcija povratak u Brazil ili Portugal.[/quote]
kralju, on je paglu inace, dzabe ti njemu objasnjavas nesta, pokusava da trola a ispada glup...

Slabije ti razumijes , Sammir je na ljeto slobodan igrac, njemu opcija povratak u Brazil ili Portugal.[/quote]
kralju, on je paglu inace, dzabe ti njemu objasnjavas nesta, pokusava da trola a ispada glup...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
@Timeline je opet jeo pokvarene kaurme.
Nije samo stvar obeštećenja, stvar je i plate, odnosno plata. Ne može jedan igrač imati 10-15 hiljada eura, a ostatak ekipe 1 do 2 milje
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- MaiBlajdri
- Kontakt:
Kad bi Sarajevo uzelo titulu vec bi bila druga prica, al' Zeljeznicar je uvom trenutku puno iskusnija i kvalitetnija ekipa, narocito u veznom redu, sto su demonstrirali na derbiju, igraju zajedno, to je najbolji put, a puno toga ce ovisiti o utakmici u Zenici, ako dobijes taj derbi imas i realnu sansu, al' ako Zeljo ode na + 5 i da se moras vaditi na Grbavici, nije realno. Tanu bi jako puno znacilo da se igraju kvalifikacije za ligu prvaka, porasli bi i njegovi apetiti, to je i njemu san, valjda. ?VanBasten je napisao/la:Nije samo stvar obeštećenja, stvar je i plate, odnosno plata. Ne može jedan igrač imati 10-15 hiljada eura, a ostatak ekipe 1 do 2 milje
Ne mislim da je prošla polusezona dobar lakmus papir kvaliteta naše ekipe. Mnogo toga je pošlo krivo u startu, od juna još..
S ostatkom se dobrim djelom slažem. Zenica će svakako biti veoma važna za dalji tok, mada ne i presudna. Pobjeda dole bi učinila ostatak sezone znatno lakšim.
S ostatkom se dobrim djelom slažem. Zenica će svakako biti veoma važna za dalji tok, mada ne i presudna. Pobjeda dole bi učinila ostatak sezone znatno lakšim.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 29 dec 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Zašto ? Ja nisam izmislio priču za Stevanovića, Sammira to sam pročitao na ovoj temi od navijača Sarajeva. I slučajno naučujem nedavno da postoji mogučnost Halilovića i Benke, nikad se ne zna, sad imate para. Nadat se da će nam liga napredovati pa bar bilo to i Sarajevo, da uradi tako nešto.1L8F9C2 je napisao/la:@Timeline je opet jeo pokvarene kaurme.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sarajevo 2:5 Zeljeznicar
Dabogda nas svake god. jos vise nabijali na turnirima, ja nemam stvarno problem s tim
-
- Kontakt:
da je bogdom samo na turnirimajunuz23 je napisao/la:Dabogda nas svake god. jos vise nabijali na turnirima, ja nemam stvarno problem s tim
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, crnehorde, Inspiracija, JavierBosnia, MokraKifla, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, sirferguson, Tarapi i 25 gostiju.