No nebitno, jer je nebitan.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Ne znam ga u RL, al' znam poneke stvari o njemu, na to se odnosilo. Ne da sam ja to nesto istrazivala k'o on, nego neke informacije same isplivaju na povrsinu.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
#OviJosSkontaliNisu
#StreberkoPreviseOzbiljnoOvoShvatas
#StreberkoPreviseOzbiljnoOvoShvatas
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovi su mi najbolji sto neciju licnost ocjenjuju nakon par postova na forumu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
samo taj raduschtipak je napisao/la:Ne znam ga u RL, al' znam poneke stvari o njemu, na to se odnosilo. Ne da sam ja to nesto istrazivala k'o on, nego neke informacije same isplivaju na povrsinu.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
A bi l' ti?bagrcavi je napisao/la:]
samo taj rad![]()
WI-FI u džamiji, password : تسجيل
Da možete objavit' status na Fb. da ste bili na prvoj teraviji...
- BritishCore
- Kontakt:
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Ne bih ja.Jesi tarpi, al' znaš zakuhat situaciju a to cijenimSteph je napisao/la:A bi l' ti?bagrcavi je napisao/la:]
samo taj rad![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Sve dok si srcem vezan za to i radis to zbog sebe, a ne zbog drugi, onda je uredu. Ja licno poznajem par ljudi koji su isli ono bas pogresnim putem, kako ti kazes pravili ruglo od sebe, sad su se okrenuli vjeri, postale bolje osobe i to ne zbog drugi. Naravno da se nicija proslost ne moze izbrisati, ali ljudi se mjenjaju i mogu se pokajati zbog onoga sto su radili. Svi smo grjesnici kako kolega prije mene rece, ali nikad nije kasno ni za sta !neo je napisao/la:U potpunosti se slazem s tvojim postom, svi grijese, ljudi smoProblem je kada neko grijesi previse, napravi ruglo od sebe i svoje licnosti, pa onda preko noci putem vjere pokusa postati neko drugi i izbrisati proslost.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kraj klipa me dokrajcio

Kraj klipa me dokrajcio
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Uslika se iz žaba perspektive da pokaže guzicu,a nema je i još napiše u opisu laku noć.Zašto,zašto?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Uslika se iz žaba perspektive da pokaže guzicu,a nema je i još napiše u opisu laku noć.Zašto,zašto?
Zato što je žensko
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ti nisi moderan covjek ako ti nije jasno zasto je to uradila!LBJ MVP je napisao/la:Uslika se iz žaba perspektive da pokaže guzicu,a nema je i još napiše u opisu laku noć.Zašto,zašto?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Cautinho
- Kontakt:
Ovaj fb stvarno zglajzo i to jako...
Na profilu imam neke engleze i amere kao prijatelje,ljude nikad vidio nisam,cuo za njih a makar ih dodao.
I to ih imam vise.Ima neka mala,ja joj jedini prijatelj,neka iz Georgije...jao,ludila.
I jos,lajkaju mi sadrzaj i ljudi koji mi nisu prijatelji,sta je ovo.
Ima li negdje lista osoba kojih pratim?Svakakva mi sranjnja na naslovnici izlaze.
Na profilu imam neke engleze i amere kao prijatelje,ljude nikad vidio nisam,cuo za njih a makar ih dodao.
I to ih imam vise.Ima neka mala,ja joj jedini prijatelj,neka iz Georgije...jao,ludila.
Ima li negdje lista osoba kojih pratim?Svakakva mi sranjnja na naslovnici izlaze.
Keep walking.
Te sadržaje trebaš ograničiti kada objavljuješ , staviš samo moji prijatelji , a u tebe bude vidljivo za sve i tako ti lajkaju ... Dakle samo ograničiCautinho je napisao/la:Ovaj fb stvarno zglajzo i to jako...
Tako blizu, a tako daleko.
- Cautinho
- Kontakt:
To je ovo public itd...Civa je napisao/la:Te sadržaje trebaš ograničiti kada objavljuješ , staviš samo moji prijatelji , a u tebe bude vidljivo za sve i tako ti lajkaju ... Dakle samo ograničiCautinho je napisao/la:Ovaj fb stvarno zglajzo i to jako...
A kako to vide ljudi koji mi nisu prijatelji?
Keep walking.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa kad ti lajka taj prijatelj automatski vide i njegovi prijatelji, naravno ako su ti objave public.
- Cautinho
- Kontakt:
Dex je napisao/la:Pa vide što je public
Zanimalo me je kako dođu do mene,nisu mi prijatelji i to,ali ovaj gore scouser odgovori,pa je sve u redu,hvala.
Keep walking.
E ovog idiota treba dobro namlatiti,pa onda sjesti ispusit cigaru i onda opet izudarati ko konja!Dex je napisao/la:
Ja levata u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.