Za njega fkt ne mozes krivit nikog, jer je 99% nas ocekivalo izdanja iz Hajduka i Genka, svi smo mislili da ce prekucat ligu kao Stilic u prvoj polusezoni kod kona. Jbg, da sutra klub dovede Levandovskog i on se ne pokaze, ne mozes krivit nekog sto je doveo veliko ime. Susic se pokazao kao teska ljenguza i neprofesionalac. Cak i ona tekma protiv Radnika nije pokazivanje klase, snalazenje u guzvi i centarsut iskosa. Pokazivanje klase je ono sto je Stojcev radio protiv Sirokog, Benko protiv Zvijezde, Stilic protiv Slobode i nas, Fanimo i Komazec u vise navrata, ovo sto Bodul sad radi... Znaci neki trenutak magije da vidis da covjek zna lopte. A Susic protiv Radnika pucao s 10ak metara iz guzve, i pretrcao igraca i centrirao iskosa u peterac. To je Hebib radio X puta kod nas.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Pregovaraju se investitorima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
1-3 danas najnormalnije
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tu sam čkopi, na moru sam, ali drago mi je da pitaš. Ne brini, sve je udure.

-
- Kontakt:
Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Hebibović, Đokanović, Bodul, Ramić, Bagarić, Kurdić, Trako, Kobiljar.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2021, 17:32Sarajevo: Dizdarević, Pidro, Šabanović, Hebibović, Đokanović, Bodul, Ramić, Bagarić, Kurdić, Trako, Kobiljar.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bas tako, ako pobijedimo igraci i sš zasluzuju sve pohvale a ova administracija nek se kupi. Nemam rijeci vise za njih
Sretno bordo momci!
Rijesit ce ih Kobiljar veceras 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Jbg covjek je izabrao najbolje sto je mogao
Ovo je najbolje sto imamo u ovom trenutku
Odbrana nam je bas tanka
Ramic-Djokanovic vezni....
Heba lijevo krilo
Igramo sa 2 momka 2003 godiste
I sa dvojicom 2001
Na jednom krilu imamo igraca koji je dobar ali totalno fizcki nespreman
A na drugom igraca koji ni u ludilu ne smije biti tu,a ni u prvi 11
Bekovi su nam kik bokser,a drugog da ne komentarisem
50-50 sanse
Bilo bi odlicno kad bi postigli neki rani gol
Jer ako na poluvrijeme odemo sa negativnim rezultatom to je gotova utakmica,nemamo sta traziti...
0:2 aBd(Kobiljar 34',Bagaric 42')
Ovo je najbolje sto imamo u ovom trenutku
Odbrana nam je bas tanka
Ramic-Djokanovic vezni....
Heba lijevo krilo

Igramo sa 2 momka 2003 godiste
I sa dvojicom 2001
Na jednom krilu imamo igraca koji je dobar ali totalno fizcki nespreman
A na drugom igraca koji ni u ludilu ne smije biti tu,a ni u prvi 11
Bekovi su nam kik bokser,a drugog da ne komentarisem
50-50 sanse
Bilo bi odlicno kad bi postigli neki rani gol
Jer ako na poluvrijeme odemo sa negativnim rezultatom to je gotova utakmica,nemamo sta traziti...
0:2 aBd(Kobiljar 34',Bagaric 42')
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2021, 17:54, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakav nam je sastav i bod ce biti premija. 

Naš šal u Štark areni u Bg

Trako ce zacementirati mjesto u prvih 11 danasnjom tekmom. On i Amer, a Kurdic na hoklicu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- Burberry46
- Kontakt:
Vidi sastava, koliko samo igraca fali bukvalno osakaceni igrajte pa sta bude.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ja sam se vise nadovezao na komentare o forumasima. A vecina nas je ocekivala da ce biti pravo pojacanje a realno nebitno da je i prekucao par utakmica totalno kad on nije uvezao nikad par solidnih partija. Pokazao je kontinuitet ali losih igara u prosloj polusezoni kad se najvise od njega ocekivalo.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 17:13Za njega fkt ne mozes krivit nikog, jer je 99% nas ocekivalo izdanja iz Hajduka i Genka, svi smo mislili da ce prekucat ligu kao Stilic u prvoj polusezoni kod kona. Jbg, da sutra klub dovede Levandovskog i on se ne pokaze, ne mozes krivit nekog sto je doveo veliko ime. Susic se pokazao kao teska ljenguza i neprofesionalac. Cak i ona tekma protiv Radnika nije pokazivanje klase, snalazenje u guzvi i centarsut iskosa. Pokazivanje klase je ono sto je Stojcev radio protiv Sirokog, Benko protiv Zvijezde, Stilic protiv Slobode i nas, Fanimo i Komazec u vise navrata, ovo sto Bodul sad radi... Znaci neki trenutak magije da vidis da covjek zna lopte. A Susic protiv Radnika pucao s 10ak metara iz guzve, i pretrcao igraca i centrirao iskosa u peterac. To je Hebib radio X puta kod nas.
Ocigledno da mu je cilj izvuci do kraja ugovora sve cim nije bio raspolozen da napusti klub.
Recimo Bodul pokazuje osobine lidera u svakoj utakmici dok se Tino nekako krio koliko je mogao umjesto da preuzme odgovornost bar kad su prekidi u pitanju.
Ja sam mislio da ima problem s Vinkom al evo vidimo ove sezone trener je otvoreno rekao sta je problem kod Sušića.
You are someone else I am still right here
Nista zeleni dresovi danas, istrcali u bijelim sorcevima, vjerovatno je ibdres bijeli.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Bodul je za Tinu De Brujne. Da ga ne ureknemo, tek je dosao, al nesto ne vjerujem da ce past. Vidi se da zna sve s loptom, da se zayebaje u ovoj kukuruz ligi.fera je napisao/la: ↑21 avg 2021, 18:23Ma ja sam se vise nadovezao na komentare o forumasima. A vecina nas je ocekivala da ce biti pravo pojacanje a realno nebitno da je i prekucao par utakmica totalno kad on nije uvezao nikad par solidnih partija. Pokazao je kontinuitet ali losih igara u prosloj polusezoni kad se najvise od njega ocekivalo.napoleon72 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 17:13Za njega fkt ne mozes krivit nikog, jer je 99% nas ocekivalo izdanja iz Hajduka i Genka, svi smo mislili da ce prekucat ligu kao Stilic u prvoj polusezoni kod kona. Jbg, da sutra klub dovede Levandovskog i on se ne pokaze, ne mozes krivit nekog sto je doveo veliko ime. Susic se pokazao kao teska ljenguza i neprofesionalac. Cak i ona tekma protiv Radnika nije pokazivanje klase, snalazenje u guzvi i centarsut iskosa. Pokazivanje klase je ono sto je Stojcev radio protiv Sirokog, Benko protiv Zvijezde, Stilic protiv Slobode i nas, Fanimo i Komazec u vise navrata, ovo sto Bodul sad radi... Znaci neki trenutak magije da vidis da covjek zna lopte. A Susic protiv Radnika pucao s 10ak metara iz guzve, i pretrcao igraca i centrirao iskosa u peterac. To je Hebib radio X puta kod nas.
Ocigledno da mu je cilj izvuci do kraja ugovora sve cim nije bio raspolozen da napusti klub.
Recimo Bodul pokazuje osobine lidera u svakoj utakmici dok se Tino nekako krio koliko je mogao umjesto da preuzme odgovornost bar kad su prekidi u pitanju.
Ja sam mislio da ima problem s Vinkom al evo vidimo ove sezone trener je otvoreno rekao sta je problem kod Sušića.
Da hoce kako danas Dzenisa Beganovica prosut i bacit na podbradak. Nafurat ce se Zeljin ker protiv nas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zaboravio sam, kome smo posudili Besica ?
-
- Kontakt:
BFK Simm Bau
Trenutno igra u prvi 11
Oni su 1.liga FBiH
Imaju ambicije za Premijer ligu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bhfanatic14, EastMadness, Google Adsense [Bot], mnon46, muhamedhulk, Pena, PeppermintSA, ronaldo99, ShojaStojan i 93 gosta.