Bi bez obzira jer je već nastala prevelika prednost. Da su Juve i palermo prošli skupinu, samo bi došlo do toga da Talijani mogu prije povratiti to mjesto. Ove sezone Bundesliga je mogla skupiti oko 5 poena manje od SERIJE A u Europi i opet bi dobili to 4. mjesto. Razlog tome je kaj je BUNDESLIGA u posljednje 4 sezone u Euorpi bila bolja pa se kroz godine nabralo bodova...Bianconeri1988 je napisao/la:da su Juve i Palermo prošli grupnu fazu ove sezone italijani ne bi izgubili 4. mjesto..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- anton 1983
- Kontakt:
Re: Serie A
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Bundesliga je bila bolja samo u Kupu Uefa/Europa Ligi. Sto se tice LP dominacija talijanskih timova kroz proteklih 10ak godina je ocigledna. Njemacki timovi, osim Bayerna prakticno nisu imali znacajniju ulogu u tom takmicenju. Stoga, ovo pravilo UEFA-e je prepuno nelogicnosti i losih rjesenja.anton 1983 je napisao/la:Bi bez obzira jer je već nastala prevelika prednost. Da su Juve i palermo prošli skupinu, samo bi došlo do toga da Talijani mogu prije povratiti to mjesto. Ove sezone Bundesliga je mogla skupiti oko 5 poena manje od SERIJE A u Europi i opet bi dobili to 4. mjesto. Razlog tome je kaj je BUNDESLIGA u posljednje 4 sezone u Euorpi bila bolja pa se kroz godine nabralo bodova...Bianconeri1988 je napisao/la:da su Juve i Palermo prošli grupnu fazu ove sezone italijani ne bi izgubili 4. mjesto..
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- anton 1983
- Kontakt:
Dobro. Al ,LP i EL oboje spadaju pod Europu. Nisam ništa krivo rekao..A da je razlog taj kaj je BUNDESLIGA prestigla SERIJU A EL, da to je glavni razlog!Juventino je napisao/la:Bundesliga je bila bolja samo u Kupu Uefa/Europa Ligi. Sto se tice LP dominacija talijanskih timova kroz proteklih 10ak godina je ocigledna. Njemacki timovi, osim Bayerna prakticno nisu imali znacajniju ulogu u tom takmicenju. Stoga, ovo pravilo UEFA-e je prepuno nelogicnosti i losih rjesenja.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ma uredu, samo mi je glupo da se gubi mjesto u LP zbog losih predstava u Europa Ligi. Jer, ako je UEFA vec zeljela ujednaciti ta dva takmicenja trebala je razmisliti o razlici u premijama.
Europa Ligu se prakticno ne isplati igrati mnogim timovima, jer ce radije cuvati snagu ekipe zbog sto bolje pozicije u prvenstvu. Ukoliko se tim samo plasira u grupnu fazu Lige Prvaka dobija skoro istu kolicinu novca kao i pobjednik EL
Ukoliko uvezu nekoliko pobjeda i plasiraju se u osminu finala onda ste vec debelo u plusu.
Glupost. Idioti koji sjede u Uefi, koji nikad nisu u zivotu sutnuli loptu, smatraju da su utakmice poput Palermo - Lausanne ili Stuttgart - Odense presudne u tome da li ce Italija imati 3 ili 4 mjesta za Ligu Prvaka.
Europa Ligu se prakticno ne isplati igrati mnogim timovima, jer ce radije cuvati snagu ekipe zbog sto bolje pozicije u prvenstvu. Ukoliko se tim samo plasira u grupnu fazu Lige Prvaka dobija skoro istu kolicinu novca kao i pobjednik EL
Glupost. Idioti koji sjede u Uefi, koji nikad nisu u zivotu sutnuli loptu, smatraju da su utakmice poput Palermo - Lausanne ili Stuttgart - Odense presudne u tome da li ce Italija imati 3 ili 4 mjesta za Ligu Prvaka.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
- anton 1983
- Kontakt:
Dvosjekli ti je to mač brate moj miliJuventino je napisao/la:Ma uredu, samo mi je glupo da se gubi mjesto u LP zbog losih predstava u Europa Ligi. Jer, ako je UEFA vec zeljela ujednaciti ta dva takmicenja trebala je razmisliti o razlici u premijama.
Europa Ligu se prakticno ne isplati igrati mnogim timovima, jer ce radije cuvati snagu ekipe zbog sto bolje pozicije u prvenstvu. Ukoliko se tim samo plasira u grupnu fazu Lige Prvaka dobija skoro istu kolicinu novca kao i pobjednik ELUkoliko uvezu nekoliko pobjeda i plasiraju se u osminu finala onda ste vec debelo u plusu.
E sad ima ona druga strana medalje. kao što si i sam rekao nekim klubovima se "neda" igrati Europska liga, svi je manje vrijednuju i drugačiji je pristup njoj nego Ligi prvaka. Tu je sad UEFA koja ne želi da Europska liga bude još gora, da ju se još manje cijeni nego je njihov poso da angažira klubove da ju shvate ozbiljnije i da im natjecanje bude što atraktivnija. Zato UEFA nesmije još više omalovažavati to natjecanje sa tim da se tamo osvaja još manje bodova jer bi tako sami sebi pucali u nogu.
E sad ti si dao primjer jednog kluba (Palerma), a ja ću ti sad dat drugog (Juventusa).
Nemože meni neko iz Palerma reći, meni se Liga uefe ne igra iz razloga kaj je to natjecanje smeće. A taj palermo je klub koji bi trebao biti presretan što igra u samom tom natjecanju i to bi im svake sezone trebao biti cilj jer oni jesu rang kluba koji igra u Ligi UEFE. Ne može palermo realno oćekivati da će u SERIJI A izboriti mjesto koje vodi u LP.
Kad se priča o Juvenutus tu se slažem da može doći do nedostatka motivacije, samog igrača, kluba, navijača, jer Juventus je ipak klub koji teži igranju u LP. isto tako da se recimo bayern sada kvalificira za Ligu Uefe nebi se čudio da već ispadnu u skupini jer im se to natjecanje nebi dalo igrati...Dobro kod Bayerna se to nebi dogodilo jer na kraju to su njemci, no kad tad u kasnijoj fazi natjecanja oni bi nekog podcjenili i popušili, kao što su to napravili protiv Zenita, al opet stigli su do 1/2 finala...
Liga Uefa je ozbiljno takmicenje i treba ga shvatiti na pravi nacin, valjda se to kod talijana promjeni pa da se ne desavaju blamaze rome protiv panationaikosa ili ponizenje juventusa da ih nekakav lech i salzburgh izbacuju

nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
Di Vaio produzio jos dvije godine sa Bolognom....
@Admire
Ma neki dan je ribery izjavio da je Evropska liga smece...bukvalno tim rijecima
a i Robben je rekao da mu se ne igra u EL...
ma niko to ne shvata ozbiljno od ovih vecih timova...nekad je to bilo dobro takmicenje,ali reorganizacijom Lige Sampiona,kao i velikim novcem koji se obrce...to takmicenje je samo zanimljivo timovima iz Istocne Evrope i ovih manjih zemalja....jbg...
@Admire
Ma neki dan je ribery izjavio da je Evropska liga smece...bukvalno tim rijecima
ma niko to ne shvata ozbiljno od ovih vecih timova...nekad je to bilo dobro takmicenje,ali reorganizacijom Lige Sampiona,kao i velikim novcem koji se obrce...to takmicenje je samo zanimljivo timovima iz Istocne Evrope i ovih manjih zemalja....jbg...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nek ne shvataju, shvatice za 5 godina kada iz ruske i ukrainske lige bude islo 4 tima u ligu prvaka
nishta nije bezveze, a inteligencija riberiju i robenu nikad nije bila jaca strana, da sam ja predsjednik bayerna zestoko bi ih kaznio zbog tih glupi izjava. Pa glupani glupi da igrate dobro i da vash tim pobjedjuje ne bi se borili za ligu prvaka, nego bi prvaci bili. Sta su to oni u karijeri postigli pa da im automatski treba dati samo da igraju ligu prvaka?
nishta nije bezveze, a inteligencija riberiju i robenu nikad nije bila jaca strana, da sam ja predsjednik bayerna zestoko bi ih kaznio zbog tih glupi izjava. Pa glupani glupi da igrate dobro i da vash tim pobjedjuje ne bi se borili za ligu prvaka, nego bi prvaci bili. Sta su to oni u karijeri postigli pa da im automatski treba dati samo da igraju ligu prvaka?
nema potpisa
- anton 1983
- Kontakt:
Nemrem to nać na Gazetti jer **** Talijanski mi nije jača strana. Pročito na švapskim medijima da je gazetta objavila sljedeće:
Unatoč brutalnom šparanju, talijanski klubovi žive na rubu propasti. 20 klubova prijavilo je gubitak od 194 miljona eura. Ne piše mi za koje razdoblje niti na koju sezonu se misli. Valjda su to neki pokazatelji, zadnjeg obračunskog razdoblja. Od sezone 2000/01 talijanski klubovi do danas prikazali su minus od nevjerojatnih 2,4 MILIJARDE EURA
Nakon toga novine su napisale komentar. Talijanksa liga je primjer lošeg menađmenta klubova...
Ako je stanje u talijanskim klubovima stvarno takvo i ako će to utjecati na ulaganje Talijanskih klubova, onda baš ne znam da će SERIJA A ubrzo pokazati nekakav napredak...
Unatoč brutalnom šparanju, talijanski klubovi žive na rubu propasti. 20 klubova prijavilo je gubitak od 194 miljona eura. Ne piše mi za koje razdoblje niti na koju sezonu se misli. Valjda su to neki pokazatelji, zadnjeg obračunskog razdoblja. Od sezone 2000/01 talijanski klubovi do danas prikazali su minus od nevjerojatnih 2,4 MILIJARDE EURA
Nakon toga novine su napisale komentar. Talijanksa liga je primjer lošeg menađmenta klubova...
Ako je stanje u talijanskim klubovima stvarno takvo i ako će to utjecati na ulaganje Talijanskih klubova, onda baš ne znam da će SERIJA A ubrzo pokazati nekakav napredak...
-
melanholicar
- Kontakt:
Nažalost evidentno je da Seria A gubi korak s dva trenutno najjača takmičenja. Prvi sam ogorčen tom činjenicom,jer po meni ono što se bar tiče tifo scene su najjači kada uporedimo top 5 liga.
S druge strane,sve to ima veze ko prati ekonomske tokove i sa budžetima sponzora ali prije svega s italijanskom privredom koja takodje bilježi značajne gubitke,dodajmo tome da arapski svijet u odnosu na Španiju i Englesku ne vidi neki naročit interes za italijansko tržište bar ne u tolikoj mjeri,iako mi je to čudno jer Italija je bar što se populacije tiče rame uz rame s najvećim,tu ne računam Njemačku koja ima 30-ak miliona više.
S druge strane,sve to ima veze ko prati ekonomske tokove i sa budžetima sponzora ali prije svega s italijanskom privredom koja takodje bilježi značajne gubitke,dodajmo tome da arapski svijet u odnosu na Španiju i Englesku ne vidi neki naročit interes za italijansko tržište bar ne u tolikoj mjeri,iako mi je to čudno jer Italija je bar što se populacije tiče rame uz rame s najvećim,tu ne računam Njemačku koja ima 30-ak miliona više.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Evo trailer filma " Berlusconi Per Sempre " (Berluskoni Zauvijek) koji će u narednih mjesec dana početi izlaziti u kinima.Film je sniman 3 godine i osnuje se na njegovoj vladavini u Italiji i u Milanu
Tata ♥
[youtube][/youtube]
Tata ♥
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Interista di cuore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ne znam sta mislite o tome da otvorimo posebnu temu za derbi ? ipak je to vjerovatno odlucujuca utakmica prvenstva.
Sabane ?
ne znam sta mislite o tome da otvorimo posebnu temu za derbi ? ipak je to vjerovatno odlucujuca utakmica prvenstva.
Sabane ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Daj mi tekst/link na svapsom ili italijanskom i budem ga preveo na SHB varijantu.anton 1983 je napisao/la:Nemrem to nać na Gazetti jer **** Talijanski mi nije jača strana. Pročito na švapskim medijima da je gazetta objavila sljedeće:
Unatoč brutalnom šparanju, talijanski klubovi žive na rubu propasti. 20 klubova prijavilo je gubitak od 194 miljona eura. Ne piše mi za koje razdoblje niti na koju sezonu se misli. Valjda su to neki pokazatelji, zadnjeg obračunskog razdoblja. Od sezone 2000/01 talijanski klubovi do danas prikazali su minus od nevjerojatnih 2,4 MILIJARDE EURA![]()
![]()
2,4xME su proizvod pada Lazia, Parme, Firenze, Rome, te zaduzivanja Intera i Milana.
Dug Primere i EPLa je jos veci, a tamo niko nije pao sem Leedsa i Betisa. Mnogo je napetija situacija u te dve lige. Italijani su se povadili i na vreme prestali da trose.
- anton 1983
- Kontakt:
Nisam pročito text, već na RTL teletextu ŠVAPSKOM sažetak, sad **** neznam dal je to još tam!MaGiCa je napisao/la:
Daj mi tekst/link na svapsom ili italijanskom i budem ga preveo na SHB varijantu.
2,4xME su proizvod pada Lazia, Parme, Firenze, Rome, te zaduzivanja Intera i Milana.
Dug Primere i EPLa je jos veci, a tamo niko nije pao sem Leedsa i Betisa. Mnogo je napetija situacija u te dve lige. Italijani su se povadili i na vreme prestali da trose.
Nema sad sam pogledo. Pisalo je to kaj sam rekao, niš više nit manje niti detaljnije. Možda malo da pogledaš na Gazetti pa možda nađeš, neznam...
Kod EPL-a dugovi nemaju JOŠ nikakvih utjecaja, dok kod ŠPANIJE je situacija čak i gora nego u Italiji, ali Real i Barca mažu oči...
Stvarno bi trebalo otvoriti temu A.C Milan vs F.C. Inter (Derby Della Madoninna)
Sarajlija ?
Sarajlija ?
kad je utakmica Bayern-Borussia imala temu, moze vala i ovo 
al pitaju se drugi o tome
al pitaju se drugi o tome
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Cuj da se otvori posebna tema za derby Inter-Milan...
Bolje da se otvori tema derby-kola ili tako nesto slicno...na kojij ce se raspravljati o derbiju koji se igra u tom kolu,a ne da se otvara tema za svaki derbi..!!!
Bolje da se otvori tema derby-kola ili tako nesto slicno...na kojij ce se raspravljati o derbiju koji se igra u tom kolu,a ne da se otvara tema za svaki derbi..!!!
pa kad se otvarala sa Dortmund-Bayern, Bars-Real ... može onda i ovaGoogle je napisao/la:Cuj da se otvori posebna tema za derby Inter-Milan...![]()
- Interista di cuore
- Kontakt:
nema Sabana da vidimo mozel,al mislim da bi bilo fino da otvorimo posebnu temu sa anketom i da onda opletemo 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Zato sto u Spani i Njemackoj imas samo po te dvije ekipe da nesto vrijede,sve ostalo je buranija... !!!robovi88 je napisao/la:pa kad se otvarala sa Dortmund-Bayern, Bars-Real ... može onda i ovaGoogle je napisao/la:Cuj da se otvori posebna tema za derby Inter-Milan...![]()
U Itali imas 4-5 ekipa koje kad igraju međusobno sve veliki derby...Imaces temu koja ce biti ziva svako drugo trece kolo...!!!
Misli globalno,dijeluj lokalno...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.