FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ali biser juzno americka drzava
a ovaj zujo pijan
a ovaj zujo pijan
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
bez privatizacije barem ovih jacih klubova ovo nece naprijed ici i finansike pomoci kantona al da se to odredjuje po reitingu za sve sportove pa ko donose vise kantonu nek i dobije jedna dio kolaca tog novca
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- bistrikboy
- Kontakt:
Samo tako i moze dosta vise marginalizacije imena kluba i srozavanja kluba,veceras me pozitivno iznenadio,interes kluba ispred interesa Euromedia-e,valjda je to normalno...Željovac je napisao/la:Joj Bevande kloca! Kaže ŽELJO bi sigurno rado zamijenio sve svoje navijače za uspjehe Širokog! Kakav vezalj!
Žujine prezentacije me prosto stid! Ni mrve skromnosti, samo lupeta!
Najjača izjava mu je: "Mi da smo imali uspjeha ove sezone, mene bi sad 5000 navijača čekalo pred televizijom da završim emisiju." Da ne nabrajam druge bisere...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Groundhopper
- Kontakt:
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
Ma svi su oni za prenose ali su malo više za prenose sa gostujućih utakmica! Nijanse su u pitanju.
Žujo je smješan, čuj mora on prvo govoriti, nebi da je predsjednik Amerike. Ali eto ako je baš moralo tako, recite mu fda šećer dolazi na kraju, bit će muz lakše
Onaj iz Sarajeva nije želio odgovriti zašto su odbili prijenos,a imao je fino priliku elaborirati.
Na kraju krajeva, opet nismo ništa saznali novo niti su oni išta riješili.
Po meni je 5000KM donja granica ali bi klubovi morali pristati na to jer im je to zarada čista bez ikakvog uloženog truda.
Žujo je smješan, čuj mora on prvo govoriti, nebi da je predsjednik Amerike. Ali eto ako je baš moralo tako, recite mu fda šećer dolazi na kraju, bit će muz lakše

Onaj iz Sarajeva nije želio odgovriti zašto su odbili prijenos,a imao je fino priliku elaborirati.
Na kraju krajeva, opet nismo ništa saznali novo niti su oni išta riješili.
Po meni je 5000KM donja granica ali bi klubovi morali pristati na to jer im je to zarada čista bez ikakvog uloženog truda.
-
- Kontakt:
ali onaj je najludi juznoamericka republika hahhahaha...zujo je gospodin za njih sve ....ono sa pasnjaka doslo odnekle sve ba
picke moderatori
- TheManiacs
- Kontakt:
Aa nasim klubovima nema prema naprijed dok se ne uvede privatizacija pa neki seik kupi nam klub 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Alo moze li konacno neka potvrda kad graju Zeljo - Velez...govore mi da je u utorak, moze li neko potvrditi i u koliko sati? 

[youtube][/youtube]
Nekoliko odličnih odbrana Šehića, uključujući i par šuteva skinutih Balloteliju.
Nekoliko odličnih odbrana Šehića, uključujući i par šuteva skinutih Balloteliju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Kad igramo kup jel zna neko?
koliko ja znam igra se u utorak.pošto igra i olimpik sa Leotarom.tako da ne mogu oba isti dan.tako da će Željo Velež biti u utorak a Olimpik Leotar u srijedu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Hvala na info
Naravno...ovi su jaki cuj 5 milja za prenos;posto se projekat zove derbi kola,logicno je da kada si u kombinaciji za prenos igras sa ekipama koje su u vrhu,ili sa pitarima,a to sigurno vrijedi vise od 5 milja.bistrikboy je napisao/la:Samo tako i moze dosta vise marginalizacije imena kluba i srozavanja kluba,veceras me pozitivno iznenadio,interes kluba ispred interesa Euromedia-e,valjda je to normalno...Željovac je napisao/la:Joj Bevande kloca! Kaže ŽELJO bi sigurno rado zamijenio sve svoje navijače za uspjehe Širokog! Kakav vezalj!
Žujine prezentacije me prosto stid! Ni mrve skromnosti, samo lupeta!
Najjača izjava mu je: "Mi da smo imali uspjeha ove sezone, mene bi sad 5000 navijača čekalo pred televizijom da završim emisiju." Da ne nabrajam druge bisere...
Zujo je pogrijesio kada je rekao da ce prenos uticati na broj gledalaca U DOLINI CUPOVA,to nije tacno i tekma sa Sirokim je pokazatelj.Jednostavno je trebao reci da je ispod nivoa kluba da dajemo prenose za tu sicu.Bolje onda TV Vogosci dzaba dati.
ma jarane kakva je nasa premijer liga trebaju da dadnu besplatno da ih neko snima jer ovo na sve lici samo na fudbal ne lici sta hoce da uzme 100.000 za jedan prenos
yebo ih Baotic u pakasŽeljovac je napisao/la:[youtube][/youtube]

Seha ce ispastat radi njega do kraja zivota...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Al je i branio svaka mu cast....Da je neko drugi na golu bio peticu bi primili heheheh...Odlicno brao Seha..Seyo_TM je napisao/la:yebo ih Baotic u pakasŽeljovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Seha ce ispastat radi njega do kraja zivota...
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!
Ma nista zaboravimo i Cocu i ovaj poraz u Modrici
Sada igramo 3 zaredom kuci i to nam treba puni plijen da bi nadoknadili one prosute bodovi na gosotvanjima i kuci

Sada igramo 3 zaredom kuci i to nam treba puni plijen da bi nadoknadili one prosute bodovi na gosotvanjima i kuci

-
- Kontakt:
puno pozdrava za manijake iz mostara.....
ovim putem najavljujemo dolazak na grbavicu 2x za redom...
nadam se da cemo cjeloj bih pokazati kako se navija naravno(mi i vi)
jer samo sjetite se utakmice zeljo velez 1 1
kad je poslije utakmice bilo druzenje manijaci-red army....
puno pozdrava iz mostara,nek bolji pobjedi
BUJRUMVFCsTARmO1922 je napisao/la:puno pozdrava za manijake iz mostara.....