FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ja sam budala sto ove svoje pokusavam ubijediti da ne budu budale. Sad je glavna furka emisija dno dna. **** kamate.
4 majRinuka je napisao/la:OKnewborn je napisao/la:veze ti nemašRinuka je napisao/la:ne dodjose vasi sa svojim dokumentima!?! valjda vam je sad jasnije to gore sto sam postavio..lazu vas kao i do sada..skupljali su pare za misimovica a vama prodavali suplju o izgradnji evropske grbavice.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mislio sam da je Rinuka troll kad je ovo napisao. Svaka cast Rinuka.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Haj ti ne seri. Prvo pocni da ides na utakmice svog kluba, vidi sta se tamo radi. Ko tebe sta pita malezijski stakori. Haj razguli s ovim rinakom u rupuEvander je napisao/la:Nedo Bog da na vidjelo izdju sve malverzacije koje su ovi vasi i ovi nasi radili.samoplavi je napisao/la:Moguce je moguce. Ali dok je ovaca bice i vune. Vi to najbolje znateEvander je napisao/la:Pa je li moguce da vam vrli Misimovic uzima kamatu, a poziva navijace da od usta odvajaju za stolice?
Joj koja stoka. U ovoj drzavi niko cestit nema.
Kuku nama,sa svima njima
Pa treslo bi se sve.
A svi oni vole klub?
Sve njih samo licni intres zanima. A mi smo budale pa se nerviramo radi toga.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Papak. Idi prvo kritikuj roditelje sto te nisu vaspitali. Onda, kad odrastes, vrati se ovdje da pricamo. Do tad, na spavanje.HausMan je napisao/la:Haj ti ne seri. Prvo pocni da ides na utakmice svog kluba, vidi sta se tamo radi. Ko tebe sta pita malezijski stakori. Haj razguli s ovim rinakom u rupuEvander je napisao/la:Nedo Bog da na vidjelo izdju sve malverzacije koje su ovi vasi i ovi nasi radili.samoplavi je napisao/la: Moguce je moguce. Ali dok je ovaca bice i vune. Vi to najbolje znate
Pa treslo bi se sve.
A svi oni vole klub?
Sve njih samo licni intres zanima. A mi smo budale pa se nerviramo radi toga.
Nadam se da ovo ponasanje nije samo radi frustrirajuce tri sezone sto nam gledate u ledja.
malezijski supcicu razguli s teme. izasao si iz pakasa selimovica kriminalca.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Poselami Selimovica i lihvara Misimovica.HausMan je napisao/la:malezijski supcicu razguli s teme. izasao si iz pakasa selimovica kriminalca.
A ko ce gdje pisati, moci ces odredjivati kad ti babo kupi privatni forum.
Do tad, imas mahanje.
I zelim ti jos jednu uspjesnu sezonu kao proslu i one dvije prije

nemate srca pa pustite ga da bude čistač majka mu staraISPOVIJEST EDISA MULALIĆA: Ne daju mi da budem ni čistač na Grbavici

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Thetraphak1921
- Kontakt:
To sam i ja rekao, treba mu ponuditi mjesto cistacice voljenog kluba pa da vidimo odgovor.DenchiNL je napisao/la:nemate srca pa pustite ga da bude čistač majka mu staraISPOVIJEST EDISA MULALIĆA: Ne daju mi da budem ni čistač na Grbavici![]()
![]()
Ma ovim je sebi zatvorio vrata u bilo kojem ozbiljnom klubu, niko te nakon ovoga nece zaposliti.
Meni nikako nisu jasni nasi ljudi, to bi svi zeljeli da provedu 40 godina u jednom pravnom licu pa cak i na istoj poziciji. Pa gdje su ambicije, gdje je zelja da se iskusis nesto novo, da se promjeni sredina, adrenalin, snalazenje, culture shock, razvijanje liderstva, upoznavanje novih ljudi/kultura, razvijanje sopsvenih veza, itd. Zar ti ne dosadi da boravis u jednoj te istoj sredini tolike godine. Dobijes otkaz u Zeljeznicaru gdje si izvukao dobar broj bodova u utakmicama koje si igrao, prije toga bio si pomocni trener za klub koji je igrao solidno u Evropi, a prije toga cetiri godine u omladinskim kategorijama, imas A licencu za trenera i to sve zajedno cini jedan zavidan CV i onda molis da ostanes u klubu sto ne trebas da radis, ako ti uprava ponudi drugi posao onda jeste OK prihvatiti iako je mnogo bolje traziti dalje. Koliko god mi Mulalic bio drag kao igrac, covjek pa cak i kao trener, ovo je meni potez ocovjeka koji vise ocekuje da mu se servira nego da se bori za svoju karijeru. Iskreno sam se nadao da ce podignute glave otici od kluba, zahvaliti se upravu, reci da cemu Zeljeznicar ostati uvijek u srcu i onda zapeti da nadje angazman negdje drugo gdje bi dokazao da je mozda greska to sto mu uprava nije vise vjerovala.
Ista stvar za radnicima BH airlines, evo sto su idoli posljednje rekli. Znaci za plakati:
"Jazvin ističe kako se ovim "razvodnjavanjem situacije" zaposlenici vjerovatno pokušavaju nagnati na samostalno traženje posla."
Jok, treba ti drzava servirat novi posao pa da opet potrosis milione poreznog novca, a da preduzece iz godine u godinu losije posluje. Sta ces nego samostalno traziti posao.
Ista stvar za radnicima BH airlines, evo sto su idoli posljednje rekli. Znaci za plakati:
"Jazvin ističe kako se ovim "razvodnjavanjem situacije" zaposlenici vjerovatno pokušavaju nagnati na samostalno traženje posla."
Jok, treba ti drzava servirat novi posao pa da opet potrosis milione poreznog novca, a da preduzece iz godine u godinu losije posluje. Sta ces nego samostalno traziti posao.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Na stranu to, ali me izuzetno boli njegova nezahvalnost prema ljudima koji su mu omogucili da mu u CV bude upisana referenca kao sto je "pozitivan omjer u Zeljeznicaru". Ne znam da li si imao priliku pregledati intervju sa Adzemom, koji je izuzetno zahvalan Upravi jer su mu omogucili da mu prvi seniorski angazman bude u najvecem i najtrofejnijem klubu u BiH. Pri tome, radio je u momentu kada se ne zna da li je plata uopce bilo a igracki kadar mu je za 49 puta bio slabiji u odnosu na ovaj, Edisov. Evo, da li ti mislis da ce ga bilo ko nakon ovoga zaposliti? Da li ce ga prihvatiti ijedna Uprava iole ozbiljnijeg kluba, koja je imala priliku procitati sve ove bljuvotine na racun nalogodavca? Ko ce sebi priustiti takav luksuz. Skocio je sam sebi u stomak, ali je imao zelju da se istrese. Eto, neka je.AnelZ je napisao/la:Meni nikako nisu jasni nasi ljudi, to bi svi zeljeli da provedu 40 godina u jednom pravnom licu pa cak i na istoj poziciji. Pa gdje su ambicije, gdje je zelja da se iskusis nesto novo, da se promjeni sredina, adrenalin, snalazenje, culture shock, razvijanje liderstva, upoznavanje novih ljudi/kultura, razvijanje sopsvenih veza, itd. Zar ti ne dosadi da boravis u jednoj te istoj sredini tolike godine. Dobijes otkaz u Zeljeznicaru gdje si izvukao dobar broj bodova u utakmicama koje si igrao, prije toga bio si pomocni trener za klub koji je igrao solidno u Evropi, a prije toga cetiri godine u omladinskim kategorijama, imas A licencu za trenera i to sve zajedno cini jedan zavidan CV i onda molis da ostanes u klubu sto ne trebas da radis, ako ti uprava ponudi drugi posao onda jeste OK prihvatiti iako je mnogo bolje traziti dalje. Koliko god mi Mulalic bio drag kao igrac, covjek pa cak i kao trener, ovo je meni potez ocovjeka koji vise ocekuje da mu se servira nego da se bori za svoju karijeru. Iskreno sam se nadao da ce podignute glave otici od kluba, zahvaliti se upravu, reci da cemu Zeljeznicar ostati uvijek u srcu i onda zapeti da nadje angazman negdje drugo gdje bi dokazao da je mozda greska to sto mu uprava nije vise vjerovala.
U fudbalu vise nema emocija, iskljucivo profesionalizam. Volim ga ko brata rodjenog, i nadao sam se da ce se preispitati nakon svih onih najava dok je glava jos uvijek vruca bila. Ovako, ne znam sta da mislim. Nadao sam se da ce nastaviti raditi, predati se poslu, i kroz par godina ponovo doci na mjesto koje mu, kako on rece, "pripada".
Upravu si i u vezi toga sto ne trebas pljuvati na poslovne partnere, a to su bili klub i on. Ako smatras da je nepravda ucinjena prema tebi, zato sluze sudovi i/ili nagodba.
Jel istina da Miske sto da od sebe 66 KM pita sve u Zelji ?
AnelZ je napisao/la:Upravu si i u vezi toga sto ne trebas pljuvati na poslovne partnere, a to su bili klub i on. Ako smatras da je nepravda ucinjena prema tebi, zato sluze sudovi i/ili nagodba.
Drug moj prije utakmice sa radnikom je znao da ako ne pobjedi da mu je otkaz... I receno mu je da sam to uradi i ponudjeno mjesto u omladinskom pogonu... On je to odbio i sta je ocekivao da ce ga vratiti kad je rekao da to nece... Pokusaj tako nesto u firmi pa ce ti se isto desiti... Druga stvar, nepostivanje uprave ili ti direktora i ne dolazak na sastank koji je najavljen dan ranije nije lijepo od uposlenika firme... Ali da ne duzim... Mulalic da je htio mogao je ostati u klubu, ali ne on je odlucio da guzicom zatvori vrata kluba
Istinasamirr je napisao/la:Jel istina da Miske sto da od sebe 66 KM pita sve u Zelji ?
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MocMahale444
Samire ponovio si to barem 150 puta u 2 dana, skontali smo tvoju glupost. Sad imas novu 66+34=100dejavu je napisao/la:Istinasamirr je napisao/la:Jel istina da Miske sto da od sebe 66 KM pita sve u Zelji ?

Nemoj pisati gluposti, jer znam da si dobar forumas sitne poene nemoj ovdje kupiti.Negdje drugo pa laprdaj kralju

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovo je ozbiljna tema, zato sam i došao da pitam a ne da provociram ovdje. Dobio sam odgovor i ništa više ovdje nisam napisao !MocMahale444 je napisao/la:Samire ponovio si to barem 150 puta u 2 dana, skontali smo tvoju glupost. Sad imas novu 66+34=100dejavu je napisao/la:Istinasamirr je napisao/la:Jel istina da Miske sto da od sebe 66 KM pita sve u Zelji ?![]()
Nemoj pisati gluposti, jer znam da si dobar forumas sitne poene nemoj ovdje kupiti.Negdje drugo pa laprdaj kralju

- MocMahale444
Dosao si samo da provociras, to se tolerisati necesamirr je napisao/la:Ovo je ozbiljna tema, zato sam i došao da pitam a ne da provociram ovdje. Dobio sam odgovor i ništa više ovdje nisam napisao !

Ozbiljna tema, pa sta radis ti ovdje onda s tim glupostima koje su me šokirale od tebe. 66 ti ozbiljno

Dobro Muha sve je tako kako ti kazes !
- MocMahale444
Logicno, sto se ljutis odma. Ja da odem na temu Slobode I pisem ovo kao ti ocekivao bi isti odgovor. Nastavi!