FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Ukradose Mauru jos jedan gol.. Nevjerovatno
A LAŽEEEEEEEEEEEEŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
A LAŽEEEEEEEEEEEEŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ
#Ausilio OUT
O majku ti J*** kako nema sreće Skarabu.Deja vu.
Sudija i VAR 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Barem nije napravio nikakvu grešku koja bi nas koštala kao neki, da je Santon pokazao veliko ništa kao on mi bi sada čvrsto držali 3. mjesto obzirom koliko puta nas je sje*ao ove sezone svojim kiksevima.arminz je napisao/la:Dalbert opet ništa. Da je dobio malo prilike da se pokaže, jest, al je istina i to da kad god je igrao pokazao je jedno veliko ništa.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ja jos ne vjerujem da ovo nije svirao..
Ovo je i čisti crveni karton.
Dalbert je danas bio i vise nego solidan. Startat ga svaku do kraja pa cemo ga ocijeniti.
Ovo je i čisti crveni karton.
Dalbert je danas bio i vise nego solidan. Startat ga svaku do kraja pa cemo ga ocijeniti.
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 06 maj 2018, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
I Cancelo se pljuvao u početku.Prvu utakmicu ili prvih nekoliko.arminz je napisao/la:Dalbert opet ništa. Da je dobio malo prilike da se pokaže, jest, al je istina i to da kad god je igrao pokazao je jedno veliko ništa.
Sjetite se kako je Cancelo iskoristio prvu priliku na beku sto je dobio. Ogromna razlika u kvalitetu između njih dvojice
Al istina da je svaki put slab bio kada je igrao (osim Rome...ta mi pada na pamet kao ok utakmica).Što mislim da osim toga što igra svake prijestupne ima najvece veze sa time da nema uopce samopouzdanja zbog tretmana.Slično kao J.Mario.U svakom slučaju je morao odavno dobiti pravu priliku da vidimo na čemu smo jer sa Santonom se zna na čemu smo.Čovjek je zadnju dobru sezonu imao prije ne znam koliko godina (ajde da je do nedavno igrao dobro pa ajde nek igra dok se ovaj ne prilagodi ili nešto) dok ju je Dalbert imao prošle godine plus je mlađi i moraš otkrit na čemu si sa njim.A i to što je igrao nije bio lošiji od Santona koji je direktno odnio 7 bodova.Dapače.I za razliku od ovog pokazao je da zna...kretnje,suradnja sa Perišićem...samo mu fali nešto da opravda uložen novac.Povjerenje trenera primarno.
Neće svi igrači reagirat isto.Plus Cancelo i je klasa iznad njega ovako il onako,al da se ne moze pristojan bek dobit za tih 20ak uloženih m...

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 06 maj 2018, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

Ovaj momak
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ja bi istrpio i potencijalnu kaznu od UEFE samo da se otkupi Cancelo i Rafinha, a i poprilicno sam siguran da ulazak u LP ne utjece na ovogodisnju ekonomski "godinu" vec sljedecu, tako da im price o potrebnom ulasku u LP za otkup ova dva padaju u vodu. Koliko se ja kuzim u ffp eventualni transfer Cancela bi se prebio na trajanje ugovora (35 mil neka je na 4 godine ugovora je minus od 8.75 mil za ovu godinu), ako je to previse onda neka ugase klub.
Inace iznenadili su me pristupom nakon one utakmice sa Juventusom, klasicni Inter bi posrnuo i izgubio svaku nadu u LP 2-3 kola prije kraja ali ovi novi momci su ipak pokazali neko drugo lice, i celicna muda.
E i ako Brozovic nastavi ovako igrat utrostrucit ce svoju cijenu. Strasno me podsjeca na Modrica kad je bio mlađi, ona zadnja godina u Dinamu.
Inace iznenadili su me pristupom nakon one utakmice sa Juventusom, klasicni Inter bi posrnuo i izgubio svaku nadu u LP 2-3 kola prije kraja ali ovi novi momci su ipak pokazali neko drugo lice, i celicna muda.
E i ako Brozovic nastavi ovako igrat utrostrucit ce svoju cijenu. Strasno me podsjeca na Modrica kad je bio mlađi, ona zadnja godina u Dinamu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Musa Barrowwwww ajmooooooooooooooo

#Ausilio OUT
Tooooooooooo Atalanta. Hajde po jos jedan. JURISSSS.
Uključujem se.
Bas danas citao pohvale o ovom Barrowu,kako mu je Gasperini dao šansu iako se za EL bore...
Bas danas citao pohvale o ovom Barrowu,kako mu je Gasperini dao šansu iako se za EL bore...
Kako su jeftino primili u pm.
Nevjerovatno *bte.. Dvije 100%tne sanse fulaju za 0-2 i onda iz prvog suta primaju gol za 1-1. 
#Ausilio OUT
Nadajmo se da ce se ovaj promašaj Caiceda dugo pamtit.
Odbije se lopta od Freulera
I L.Alberto se Laziu ozlijedio...
1-1 na poluvremenu.Neka ostane ovako i na kraju.
I L.Alberto se Laziu ozlijedio...
1-1 na poluvremenu.Neka ostane ovako i na kraju.

Aaaaaa šta je skinuo Strakoša...
I sad na drugoj strani netko ukliže u zadnji čas i spasi čist gol
I sad na drugoj strani netko ukliže u zadnji čas i spasi čist gol
Nevjerovatna obrana Strakoshe..
Lazio u finišu tekme bez prave špice ovom zamjenom Caiceda.
Felipe Anderson je najistureniji, iza njega igraju SMS i Lulić
Lazio u finišu tekme bez prave špice ovom zamjenom Caiceda.
Felipe Anderson je najistureniji, iza njega igraju SMS i Lulić
#Ausilio OUT
Koja infarktna utakmica u Rimu

Dobre šanse Atalanta ima i nikako da zabiju.
Dobre šanse Atalanta ima i nikako da zabiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.