FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 16 avg 2011, 03:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Dakle ne ženi ti se :D

Ja sam imao jednu djevojku od tamo prije 4-5 godina i rekao sam sebi nikad više u životu... :lol:

Izbrisat će on ovo kad naleti...
ma kakva zenidba, nemogu se ja vezat :mrgreen:
ja sam Pazarku jednu upoznao prije 2 god, nakon sedmicu dana doslo mi je da joj kesu na glavnu nabijem i ugusim ili da se ja pod tramvaj bacim :mrgreen:
Ali opet su mi simpa i dobri su ljudi, bolji od nasih "pravih sarajlija" :D
NO PYRO NO PARTY

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 03:17

A ne znam smijem li pisati, da me legenda ne prijavi, mada nisam ništa pogrešno rekao... Isto kao što je neko alergičan na gluposti tako sam ja na njihov akcenat :D

Dobre su im ženske što jest jest, ali ne mogu da prekršim svoj neki kodeks i neka zacrtana pravila :lol:

Ne bih da ulazim u neku dublju raspravu, ali da rata nije bilo pola njih Saraj'va očima ne bi vidjelo :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VisokoTM87
Kontakt:

Post Postao/la VisokoTM87 » 16 avg 2011, 03:20

ppš ti pravom pazarcu :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 avg 2011, 03:21

ode tema u helać
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 03:23

Neću ja više, odoh sehuriti... :D :lol:

@aleksandar_veliki oprosti na malom izletu i obriši ovo čim prije stigneš :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 16 avg 2011, 03:27

Bianconeri1988 je napisao/la:A ne znam smijem li pisati, da me legenda ne prijavi, mada nisam ništa pogrešno rekao... Isto kao što je neko alergičan na gluposti tako sam ja na njihov akcenat :D

Dobre su im ženske što jest jest, ali ne mogu da prekršim svoj neki kodeks i neka zacrtana pravila :lol:

Ne bih da ulazim u neku dublju raspravu, ali da rata nije bilo pola njih Saraj'va očima ne bi vidjelo :mrgreen:
Nisam smeker ne brini :D ...al moras priznat da je nidje veze s temom i ja ovako na poslu kad dodjem do compa kontam ima sta pametno udjem ono prica o totalno lijevim stvarima i to samo zato sto se nekome ne spava...haj sto ja moram bit budan al sta je s vama ljudi...sehur i kreveta se fatajte :D

Juzna_tribina
Kontakt:

Post Postao/la Juzna_tribina » 16 avg 2011, 05:06

Srijeda 17.08.2011. Ilijas-Zeljeznicar 17.30 h Jel zna neko nesto vise o ovome ??? :? :? :? :? :? :? :?
Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 avg 2011, 10:55

Bianconeri1988 je napisao/la:Dakle ne ženi ti se :D

Ja sam imao jednu djevojku od tamo prije 4-5 godina i rekao sam sebi nikad više u životu... :lol:

Izbrisat će on ovo kad naleti...
Mali izljev emocija nikom nije na odmet. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 avg 2011, 11:15

boccaccio je napisao/la:Klasicni vezni,ne baca ni na jednu stranu,tu je oko centra i igra lopte,dodaje,pokusava itd...po meni mali jeste zanimljiv i zna lopte,ali ja nisam Amar Osim i on je jedini mjerodavan za takve stvari,ovo je samo moje misljenje,a dijele ga i Pile i Seyo samnom jer smo zajedno bili..cuo sam da je mali do srijede ovde i da ce onda otici,a da li ce se vratiti zavisice od nase struke...
Jos da dodam,gledajuci trening da mi je bilo drago vidjeti da se Perica mnogo vise trudi,tu je,u prvom planu i izgleda mi kao da je dobio volju da daje sve od sebe na treningu,sto me posebno raduje,kao da je dobio motiv...Beslija se vuce ko krpa,Zeba se sprda sa njima koliko je dobar,Jamak ne da loptu nikome i redovno us.ere sve,a ostali standardno...Nijema i Kvesic nisu trenirali,vjerovatno lakse povrede,Kvesic je trckarao,a Nijema nije ni to,samo je radio vjezbe snage iza gola sjeverne tribine
bogy je bog :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 16 avg 2011, 11:18

Bogi je mnogo školovaniji igrač od Njeme te ima bolju dugu loptu.Da ne govorim da manje ispada u toku igre. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 16 avg 2011, 11:57

Evo da citiram Gorana Paradzika (sudija utakmice Zeljo-Rudar) koji je bio sa mnom u avionu juce: "Moram malo da pomognem Zelji, ipak je to jedini pravi klub u drzavi" ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 16 avg 2011, 11:59

mak_033 je napisao/la:Evo da citiram Gorana Paradzika (sudija utakmice Zeljo-Rudar) koji je bio sa mnom u avionu juce: "Moram malo da pomognem Zelji, ipak je to jedini pravi klub u drzavi" ;)

8-)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 avg 2011, 11:59

Željina djeca briljiraju širom Evrope.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... rom-evrope" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 avg 2011, 12:08

Seyo_TM je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Klasicni vezni,ne baca ni na jednu stranu,tu je oko centra i igra lopte,dodaje,pokusava itd...po meni mali jeste zanimljiv i zna lopte,ali ja nisam Amar Osim i on je jedini mjerodavan za takve stvari,ovo je samo moje misljenje,a dijele ga i Pile i Seyo samnom jer smo zajedno bili..cuo sam da je mali do srijede ovde i da ce onda otici,a da li ce se vratiti zavisice od nase struke...
Jos da dodam,gledajuci trening da mi je bilo drago vidjeti da se Perica mnogo vise trudi,tu je,u prvom planu i izgleda mi kao da je dobio volju da daje sve od sebe na treningu,sto me posebno raduje,kao da je dobio motiv...Beslija se vuce ko krpa,Zeba se sprda sa njima koliko je dobar,Jamak ne da loptu nikome i redovno us.ere sve,a ostali standardno...Nijema i Kvesic nisu trenirali,vjerovatno lakse povrede,Kvesic je trckarao,a Nijema nije ni to,samo je radio vjezbe snage iza gola sjeverne tribine
bogy je bog :mrgreen:
Znam sta si jeo prosli iftar :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 16 avg 2011, 12:12

Dal ima veceras trening i u koliko je?
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 avg 2011, 12:53

Avaz : Susic o Muslimovicu

"Pozvat ću i Muslimovića, ali će on morati doći odmah i trenirati s nekim od naših klubova. Ima Želju i Sarajevo pa neka odluči, ali kako mu sin navija za Želju, bilo bi logičnije da ide na Grbavicu" - kroz smijeh je rekao Sušić.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 12:57

mak_033 je napisao/la:Evo da citiram Gorana Paradzika (sudija utakmice Zeljo-Rudar) koji je bio sa mnom u avionu juce: "Moram malo da pomognem Zelji, ipak je to jedini pravi klub u drzavi" ;)
Da ti nisi kakav advokat ? :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 13:27

KB-TM87 je napisao/la:Avaz : Susic o Muslimovicu

"Pozvat ću i Muslimovića, ali će on morati doći odmah i trenirati s nekim od naših klubova. Ima Želju i Sarajevo pa neka odluči, ali kako mu sin navija za Želju, bilo bi logičnije da ide na Grbavicu" - kroz smijeh je rekao Sušić.
bog te čuo KB :)

šta misliš ovo jbt :)
ne bi nam bio parmak adilovic nego pravi borac :D jaoo kako bi se prošetali ligom :D :twisted:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 avg 2011, 13:28

Plivadon je napisao/la:

ne bi nam bio parmak adilovic nego pravi borac :D jaoo kako bi se prošetali ligom :D :twisted:
Sto ne znaci nuzno i potpisati.
I Adilovic nije parmak.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 13:29

Plivadon je napisao/la:

O cemu pricas plivadon ???
Vidis sta pise,trenirati treniratiiiii !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []