FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ziviniceMetropola
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ziviniceMetropola » 30 dec 2015, 12:48

kad dozivis da momci placu poslije utakmice u gostima kad te pokradu po kojekakvim selendrama u prvoj federalnoj, promjenili bi svi misljenje, e to se treba postovati, to se ne zaboravlja ;)

samo ima jedna caka kod pljuvaca, pucao im **** za Slobodom i utakmicama i rezultatima kad su ispali u 1 federalnu .. forum prazan, veli vakta ako koji sta napise, izvjestaj il sl. stadion jos vise prazan ;)

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 30 dec 2015, 13:12

Zna panini dobro da ni treninge tada nisam propustao,
i da smo zajedno jedan kraj drugoga stajali,i razbijali glavu sta ce biti sa Slobodom.
Ja nisam pljuvac,vec covjek koji voli Klub,ne igrace upravu il sta znam koga.kao sto rekoh,hocu uspjehe,sa igracima tipa Zebe,ili Rahmanovica boli me ****.
Bitna je Sloboda.
Nije mi jasan panini nikako,agresivan,ne diskutuje,psuje,ne uvazava tudje misljenje,vrijedja,nije isti covjek kojeg sam upoznao nekada.
Valjda je cilj jaka Sloboda bez obzira ko igrao.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 dec 2015, 13:22

[youtube][/youtube]
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 30 dec 2015, 13:24

Agamemnon86 je napisao/la:Zna panini dobro da ni treninge tada nisam propustao,
i da smo zajedno jedan kraj drugoga stajali,i razbijali glavu sta ce biti sa Slobodom.
Ja nisam pljuvac,vec covjek koji voli Klub,ne igrace upravu il sta znam koga.kao sto rekoh,hocu uspjehe,sa igracima tipa Zebe,ili Rahmanovica boli me ****.
Bitna je Sloboda.
Nije mi jasan panini nikako,agresivan,ne diskutuje,psuje,ne uvazava tudje misljenje,vrijedja,nije isti covjek kojeg sam upoznao nekada.
sta ces, kad su svi "iza maske" na ovom forumu ;) ja znam onog cingliju i on ti ne ide na utakmice, njemu je Sloboda zanimacija jer nema sta drugo u zivotu raditi i takav kad mi se nadje da pametuje poludim, a slicnih njemu je kolko hoces na forumu .. lijepa vremena kad je bio forum - forumu (fukare,ba) gdje si morao imat poseban pristup, pravi onaj Slobodaski forum, kad znas da se ne moze neko dijete od 15 godina registrovati pa da ti prodaje muda pod bubrege kao sto je ovdje slucaj ;) troleri 90%, ne znas kako s kim da se ponasas

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 30 dec 2015, 13:24

Agamemnon86 je napisao/la:Zna panini dobro da ni treninge tada nisam propustao,
Bitna je Sloboda.
oo sasa vugdalicu izvini!
1919 <3

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 30 dec 2015, 13:26

Mustafa Hukić
1951-1999

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 30 dec 2015, 13:28

Eto vidis,hajde neka :)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 dec 2015, 13:30

30. decembar 2015
Pripreme za proljetni dio prvenstva: Musemić osigurao Slobodi dva pojačanja
Šef stručnog štaba tuzlanske Slobode Husref Musemić najavio je da će za proljetni dio prvenstva pojačati sve segmente ekipe kako bi pokušali osvojili prvu titulu prvaka BiH u svojoj historiji.
husref-musemic
S tim u vezi, već su “osigurana” dva pojačanja. Osim bivšeg igrača Veleža Anesa Haurdića, koji igra u veznom redu, Musemić će dovesti i bivšeg kondicionog trenera Sarajeva Almira Seferovića.

Sloboda do sada nije imala specijaliziranog trenera za kondicione pripreme, pa je na Tušanj pozvan Seferović koji je taj posao obavljao u stručnom štabu Sarajeva u sezoni 2013./2014. kada je Bordo tim trenirao Husref Musemić.

Početak priprema Slobode najavljen je za 16. januar, a do tada bi tuzlanski tim trebao dovesti još dvojicu iskusnih nogometaša, potvrdio je Musemić za Fenu.

(Bportal.ba)
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 dec 2015, 13:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 30 dec 2015, 13:31

Ja ne znam šta vi branite našu djecu, dokazalo se da ovi što su trenutno tu nisu za ovakve Slobode i ćao. Hvala lijepo i dovidjenja nema šta tu on plako poslije utakmice, plakat ću i ja za svaki poraz Bayerna al što se tiče igre imam dvije lijeve (a inače sam dešnjak). Ne treba ih pljuvat al ne treba ni forsirat neku priču da oni sad trebaju biti u Slobodi.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 dec 2015, 13:32

Samo treba pit.

Brane ih, zato jer su im jarani i drugovi, izlaze skupa, druze se i tako to. Jbg. Svako bi tako. :thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2015, 13:33

neka, neka, doći će i Chinaglia na Tušanj, pa ćemo vidjeti ko dolazi, a ko ne dolazi na tekme Slobode
:urnebes:

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 30 dec 2015, 13:39

Chinaglia je napisao/la:neka, neka, doći će i Chinaglia na Tušanj, pa ćemo vidjeti ko dolazi, a ko ne dolazi na tekme Slobode
:urnebes:
Koji lik
Mustafa Hukić
1951-1999

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 dec 2015, 13:42

Početak priprema Slobode najavljen je za 16. januar, a do tada bi tuzlanski tim trebao dovesti još dvojicu iskusnih nogometaša, potvrdio je Musemić za Fenu.
Colic i Djelmic!? :pray:

24 i 27 godina, dovoljno iskusni i provjereni da pomognu u borbi za titulu. Moje puste zelje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2015, 13:43

sloboda72 je napisao/la:Musemić će dovesti i bivšeg kondicionog trenera Sarajeva Almira Seferovića.
je l' ovaj momak bio na pripremama u Sloveniji pred početak sezone, a sada će ga Husref dovest' za stalno, ili ..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 dec 2015, 13:44

panini je napisao/la:kolko si glup agamemnom3883882848383848 ko i nick ti, zivinice ne raspravljaj se s glupanima dzaba, nemaju pametnijeg posla pa tipkaj po tastaturi, **** ti perica i stjepanovic tetku kakvu ako imas dobru, cuj ginu na terenu, pa mora ginuti kad imaju hiljade i hiljade platu, sutra sarajevo da mu da 100 km vise on ode, kako si glup tako i ti i jos pojedinci pronacice se oni, tacno bi ti puco kur... kad bi reko to u javnosti da te ko cuje na stadionu klosaru jedan klosarski
Ti to meni tetku psujes jel?

Nisi dostojan niti da te odgovorim, momce ja ne znam kako si se takav neobrazovan i nekompetentan uopste znao i registrovati na forum. Od samog dolaska vrijedjas svakog drugog ovdje na temi sa tim uletima i nikada nisi konstruktivnog posta napisao.

Meni su Perica Ivetic i Nemanja Stjepanovic dragi igraci i sa njima smo na prvom mjestu. Kao i sa Zebom kojeg pljujes na svakom koraku. A kada sa njima osvojimo titulu radovat ces se, a pljujes ih.

Svako ovdje ima misljenje samo sto neki ocito ne znaju uvaziti tudje misljenje i forsiraju silu pa bi cak da prave nekim forumasima koji su isto navijaci Slobode sacekuse na ulicama i da pale samare jer se ne slazu oko nekih forumskih stvari :facepalm:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 dec 2015, 14:09

Chinaglia je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Musemić će dovesti i bivšeg kondicionog trenera Sarajeva Almira Seferovića.
je l' ovaj momak bio na pripremama u Sloveniji pred početak sezone, a sada će ga Husref dovest' za stalno, ili ..
On je ljetos bio kondicioni u Sarajevu.Pretpostavljam da je Ješić doveo svog čovjeka,a Seferović ostao na ledini.

|01.06.2015. |11:07
"Seferović: FK Sarajevo je korak ispred ostalih"
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 30 dec 2015, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 dec 2015, 14:11

ziviniceMetropola, druže otišao si u pogrešnom pravcu. Nije ti ovdje niko popljuvao te momke zbog onoga što su tad bili, nego zbog onoga što su sad. Još više griješiš sa takvim razmišljanjem da ko je bliže stadionu, zna bolje.

Nemojte se ljudi kleti ni u koga, pogledajte samo u nazad i ko nas je sve tužio. Ko je sve dobio novac a tužio nas opet. Sve naši borci, legende i ljubavi. Manjina je onih koji su nas mogli tužiti a nisu, i o takvima se nažalost uopšte i ne priča.
Sva ta nabrojana djeca sad imaju sve uslove da igraju u Slobodi za lijepe pare, a otišli su drugima za koju marku više.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 30 dec 2015, 14:20

Chinaglia je napisao/la:

Almir Maljević je to bio, momak iz Banovića čini mi se
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2015, 14:27

ma ovaj ih je Sloveniji pripremio top, pa rekoh da nije to taj :D

al' ajde, nadam se da će im i ovaj na pripremama izvadit' dušu

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 30 dec 2015, 14:37

Daleko smo mi još od toga da se loše stvari koje su u klubu i oko kluba, još od prije rata, poprave. Moj otac je presto gledat i Slobodu i fudbal tamo negdje '82 , posle jedne noći u stadionskoj kafani.Sjećam se da je nakon što se naslušo svega i svačega oko para, kupovina,prodaja ,namještanja i mešetarenja sve mu se zgadilo. E, tako i sad ima raznih sranja pa onda nije ni čudo da pojedinim igračima i ljudima oko kluba nema ničeg svetog u pogledu Slobode.Samo se nadam da se vremena upravo sada mijenjaju i da će se slika o klubu promijenit u glavama ljudi , da će to doći na nivo gdje će svaki roditelj željeti da mu dijete trenira u Slobodi i da će ta djeca s ponosom igrat u njoj.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []