English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
PSG bas zayeban ove sezone.
A mi mogli imati Enriquea
.
Prodisali odlaskom kornjace...
A mi mogli imati Enriquea
Imaju najbolji vezni red u evropi.wadethegreat je napisao/la: ↑30 apr 2025, 15:01PSG bas zayeban ove sezone.
A mi mogli imati Enriquea.
Ima tu i Campos veliki uticaj, svaki transfer pogodjen jbt.
Pacho, Joao, Doue, Khvicha ne mozes bolje...
City, arsenal, liverpul da nisu ni pokusali dovesti khvichu je za zatvora.
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Za jedan događaj kao što je SF lige prvaka, ono sinoć je bila baš sramotna atmosfera i pokušaj koreografije na Emiratesu.
Nisu navikli jbgMarcoBorriello je napisao/la: ↑30 apr 2025, 15:44Za jedan događaj kao što je SF lige prvaka, ono sinoć je bila baš sramotna atmosfera i pokušaj koreografije na Emiratesu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa svi su se povezivali par godina.Torres_9 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 15:31Imaju najbolji vezni red u evropi.wadethegreat je napisao/la: ↑30 apr 2025, 15:01PSG bas zayeban ove sezone.
A mi mogli imati Enriquea.
Ima tu i Campos veliki uticaj, svaki transfer pogodjen jbt.
Pacho, Joao, Doue, Khvicha ne mozes bolje...
City, arsenal, liverpul da nisu ni pokusali dovesti khvichu je za zatvora.
Ma brutalan igrac nema sta.
Sve su uboli slazem se kremu mladih igraca Evrope pokupili.
Ne kuzim ovakve komentare, pa koji qurac
Ne igra lik nikak sve to stoji, al cemu tu lijepit takva sranja od komentara razne djece po internetu
Jbt i ljudi mutavi vise
ARSENAL4ever
Klub ne dozvoljava navijačima da se bave koreografijama i onda to ispadne onako amaterski i siromašno.MarcoBorriello je napisao/la: ↑30 apr 2025, 15:44Za jedan događaj kao što je SF lige prvaka, ono sinoć je bila baš sramotna atmosfera i pokušaj koreografije na Emiratesu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Vjerovatno im klub ne dozvoljava ni da navijaju i naređuje mi da izađu 15 minuta ranije. Ah taj klub. 
Eno pobiše se na redditu radi mrtve atmosfere. Sezonci kojih ima 45k, krive ove što su dobili na najnižoj lutriji, kojih je 3k.JayCatwright je napisao/la: ↑01 maj 2025, 12:34Vjerovatno im klub ne dozvoljava ni da navijaju i naređuje mi da izađu 15 minuta ranije. Ah taj klub.![]()
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Pa bila je dobra koreografija cini mi se prosle sezone protiv Bayerna. Ovo sad je bilo u rangu visočke Bosne.chily-rz je napisao/la: ↑01 maj 2025, 12:25Klub ne dozvoljava navijačima da se bave koreografijama i onda to ispadne onako amaterski i siromašno.MarcoBorriello je napisao/la: ↑30 apr 2025, 15:44Za jedan događaj kao što je SF lige prvaka, ono sinoć je bila baš sramotna atmosfera i pokušaj koreografije na Emiratesu.![]()
Brat prati klub bolje od nas, alal vjeraJabroni je napisao/la: ↑01 maj 2025, 12:41Eno pobiše se na redditu radi mrtve atmosfere. Sezonci kojih ima 45k, krive ove što su dobili na najnižoj lutriji, kojih je 3k.JayCatwright je napisao/la: ↑01 maj 2025, 12:34Vjerovatno im klub ne dozvoljava ni da navijaju i naređuje mi da izađu 15 minuta ranije. Ah taj klub.![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije realno koliko je United los bgm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Tako se to radi
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Bit će baš dobra finala Totenhema i Uniteda te Arsenala i Internazionalea
- JayCatwright
- Kontakt:
Ekipa koja se donedavno borila za opstanak u EPL trpa ekipu koja je top 4 u Španiji. Nikad jači fudbalski NBA 
Teze je biti 12. u EPL nego igrati finale EL. 
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Svaka ekipa dobila crveni u knockout fazi protiv njih

Otvori oci, odrasti, skoluj se, reci roditeljima da te ponovo odgoje. Takvo ograniceno razmisljanje te nigdje ne vodi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.