za Krpića mislim isto što i za Efendića, a to je da nemaju kvalitet za ovakvu Slobodu i ono čemu težimo, za početni sastav svakako, što se klupe tiče, Krpić bi mogao, ali kada igramo s dva napadača (npr Travnik), jer kad igramo s jednim napadačem, vidi se da on to ne može iznijeti jer nije kvalitet da sam nosi napad (gledali smo protiv Širokog, da je igrao Ahmetović, možda bismo i dobili dole), dok s druge strane, Efendić može proći kao rezervaSaltCityAttack je napisao/la:Ako je tako sto onda pljujes Efendica I ostale koji su iznjeli teret te iste lige?Chinaglia je napisao/la:lako je Ahmetoviću s ovakvom ekipom, plus što nije igrao u onom glibu od cvajte, na muci se poznaju junaci
bottom line, ne valjaju ni jedan, ni drugi, ali bogaoca gotivim i zbog toga se šprdam, a i učestala kritika za Efendića nije ništa drugo nego zajebancija, pa onda to vama izgleda kao pljuvanje, a nije
ili da budem još jasniji, velika većina nas ovdje smatra da Efendić nije taj kvalitet i kraj priče, samo što sam ja najglasniji u tome, pri čemu to forsiram iz zajebancije, pa onda uzmu mene na zub, a druge ne